Přejít na výpis diskuzí
Krátké "video" z Dooma ukazuje brokovnici a Revenanta (ale i to bude fanouškům stačit)
18.5.2015 | Petr Poláček
82 příspěvků
-
Já s tebou třeba docela souhlasím. Pro spoustu lidí je Doom ztělesněním geniálního level designu, zatímco já v tom vidím prostě jedno zpropadené bludiště.
-
me je to šumafuk aspon nemusim upgradovat comp, vyhovuje mi že ten pokrok se zpomalil
-
Nestačila na tohle jen bleskovka?
-
jedno slovo: konzole tahnou herní prumysl ke dnu
-
další CoD/Wolf klon akorat misto nacku/rusaku budete strilet nejakej mimozemskej sajrajt. wake me up when sometin better come up *7*
doufam že to nepodelají jako HD D3 remaster pro páčkovače, zatím to tak vypada, treba tím jak ve videu není tma a stíny -
cekal jsem bombastictejsi grafiku :(
-
Vím že to sem úplně nepatří ale kdy a jaký všechny konference se budou z E3 vysílat živě tady na Games?
-
díky maxi od pisálka tvého kalibru je to poklona *1*
-
Halooooooooooooooo? Kdo jste, a co jste udělal s naším Hnisavcem?
-
Díky, že sis rýpnul (tzn. jsem díky tobě upravil název, který jsem měl špatně).
-
Spoiler alert *7*
-
Spíš mne dávají místní trollové *7* , odmítají trollit na úrovní a pak ono dělat všechno atp... to bych tu musel být fakt nonstop. Někdo řekl že kvalita trolů dneska šla rapidně dolů no... ale nebyl daleko od pravdy.
-
Revenant byl zmrd, hlavně, když vás jich přepadlo třeba 10 a na malym prostoru. *1* Aaaa oooo tooom tooo byyylooo. O brutální rychlosti, tunách potvor, close combatu a masakru, ne o slow-mo qte autoaim filmohraní s pár enemákama. Doufám, že to nepodělaj. Podle fandů, kterým exkluzivně pouštěli gameplay, se to vrací ke kořenům, ale věř tomu, když to má být i na konzole. Hrát FPS typu Doom na gamepadu si totiž nedokážu představit. Navíc u týhle hry je 30fps nepřípustných.
-
Nolifer Edition 2015 *13*
-
Na to jak krátká to je upoutávka tak všechny věci, grafika, pohyby postavy a celkovej dojem je alespon pro mne dost špatný (zatím). Když je to tak krátký snímek mohli to alespon více načančat :D
-
Za tohle máš u mě malé bezvýznamné plus. *15*
-
budu za hnidopicha ale tato verze Revenanta se mi nelíbí a na rozmazaném pozadí vypadá jako plastová figurka. A mrzí mě že i Doom podlehl vlně rebootu a namísto poctivého názvu Doom4 chtějí šlapat po originále. Snad bude mít alespoň pokročilí gore system destrukce nepřátel a kdyby byla hra přístupná modování byl by zde prostor pro nový Brutal Doom.
-
Kluci, vy mi dáváte *1*
-
Doufám, že to bude Doom 2 2 a ne Doom 3 2.
-
dalsi znalec...