Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to bude zase konzoloidni hybrid jak II tak at si to panove z NDR nechaji a hledaji kde udelali chybu
  • DangerousDave
    ak ten content nezašifrujú tak si luk v hre odomknú aj menej skúsení PC užívatelia aj bez predobjednávky. Toto je fakt slabá motivácia aby človek kupoval mačku vo vreci.
  • neurazej taqkovou pecku jako je rambo II, prosim...... tahle sracka! neni ani 5% toho..
  • +99999999999
  • Mne nejde do hlavy, proc kdyz mam uber armor s mega silou, se kterou udrzim i vzpiraicoho se hrocha, tak potrebuju kladkovej luk se stabilizatorem...
    Trochu vic klasiky bylo fajn.
  • rami.cz
    Trapne, trapne...
  • tohle uz je jenom traparna s puvodnim Crisis to ma spolecne jenom nano-oblek
  • NEchápeš, předobjednávající se k ní ve hře pouze dostanou dřív.
  • Ethy
    Chápu to dobře, že věc kterou se hra od začátku prezentuje a chvástá (luk), dostanou pouze předobjednávající? DAFUQ?! *1* *7*
  • Jo přesně jakoby to Rambovi z oka vypadlo. Jen teda mám pocit že Rambo měl hezčí nano-oblek.
  • c-z06
    Jestli si ještě někdy Crysis zahraju, bude to formou traileru na YT *2* První díl byl zkrátka první díl... Krásný, otevřenější a hlavně epický. Této značce nic jiného nesvědčí, alespoň podle mě.
  • c-z06
    Proč mám neustále větší pocit (především díky jungli a a luku), že se dívám na remake druhého pokračování Ramba? *1* *1*
  • cumpi3
    Achjo...přesně takhle se zprvu super novinky stávají strašlivou nudou...
    Když chci střílet ve hře z luku, zapnu si Call of Juarez *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit