Přejít na výpis diskuzí
Která lokace by vám seděla pro další Assassin's Creed hry?
28.11.2011 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
Další Assassi's Creed už ne prosím. Alespoň ne, zreciklovat jeden a ten stejný Engine po čtvrtý.. to není podle mého pokračování ani značka kvality. Jedině regulerní nový díl.
-
Carské Rusko by k Assassinovi sedlo...
-
ale neříkejte to Alešovi, pro něj je to učebnice historie:D
-
Rusko!!!
-
Tak teda promiň, že jsem se opovážil tě opravovat. *15* Nicméně, na to aby si člověk nepletl staletí, nemusí být historikem. *3*
-
Svaty Jeronyme, Viktorianska anglie... steampunkovej assassin .. SLINT!
-
bist du gefallen unbekannter soldat...
-
Stalingrad!!! :)
-
Nějak to callofdutovatí... Za pár let tu s takovou bude Assassin's Creed: Modern Warfare...
-
Mě jo, ale už mě nebaví si tady na ty reklamy neustále stěžovat... jednou je to pitomej medvěd s pitomejma kapkama, který ho se vždycky leknu a teď mě to dokonce hodí úplně pryč *1* Poslední dobou to tu je jedna radost *1*
-
Takže sérii AC asi nehraješ...
-
Čo hovorite na toto
http://www.youtube.com/watch?v=6oWSWDJcug4 -
Ja mám pocit že to už naša klasická Európa nebude, mám pocit že to bude niečo bud z Egyptu, Číny, Japonska alebo Južnej Ameriky všetky tieto lokacie majú aj tie stavby na to prispôsobenejšie pyramídy Egypt alebo Južná Amerika , stavby Japonska alebo Číny.No proste všetky tieto lokacie majú istú atmosféru ale mne proste najviac sedí Európa.Mimo hry sú z menovaných určite najzaujímavejšie Viktoriánsky Londýn -to by bola atmosféra alebo Cárske Rusko tiež poriadna atmosféra alebo Francúzska revolúcia keď už nie klasicky stredovek. Tieto lokacie si nechajme na inú hru.
-
Ja radsi realnou historii nez tyhle smysleny nesmysly! :D
-
Pán je kreacionista ? *15*
-
A nové zbraně by mu vyráběl Kopčem.
-
Tak to by mělo šťávu....to bych si snad i koupil XD
-
"za pomocí skrytého klacku" - *1* *1* 1+
-
Mám to ale štěstí, že jsem se tak rychle probral z kómatu zapříčiněného holotropním dýcháním, neboť u diskuse o lokalizaci dalšího AC nesmím chybět. A ať si kdo chce co chce říká, ať si mamka slzy utírá, já chci pravěk. Starobylý Ezio Auditora da Jeskyně na kopci, který zabíjí mamuty, za pomocí skrytého klacku, vraždí strážce sousedního, nepřátelského kmene vrhacími kameny a po vyšplhání na brontosauří hlavu se rozhlíží po okolí, jež je doprovázené vřísknutím pterodaktyla. Aktualizací mapy objeví skrytou lokaci plnou skákaček, na jejímž konci se nachází jeden z pěti dílů skládanky, který společně s dalšími pěti kusy odemkne nejlepší brnění ve hře, vyrobené z hlíny a kamene, a za pomocí tohoto brnění zničí hlavního bosse hry, templářského tyranosaura.
-
mě se líbí jak ta reklama betathome vůbec nikoho nesere :D