Přejít na výpis diskuzí
Která lokace by vám seděla pro další Assassin's Creed hry?
28.11.2011 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
Ruská revoluce a naši kluci z legii ve Vladivostoku to bych si dal líbit soudruzi.
edit: To by mě zajímalo za co sbírám ty mínuska. -
Jazzzy ?! .... copak si neviděl jak to v tej budoucnosti vypadá ?! Udělat díl za Desmonda by byla prasárna , řekni mi , co bys dělal v moderním městě ?! ...to nemá žádnou atmosféru .. tož zato Čína , Rusko nebo klidně Egypt , ..... to má koluzlo : pouště , historické budovy !!!!! chápeš ?!
-
Jazzzy ?! .... copak si neviděl jak to v tej budoucnosti vypadá ?! Udělat díl za Desmonda by byla prasárna *12* *12* , řekni mi , co bys dělal v moderním městě ?! ...to nemá žádnou atmosféru .. tož zato Čína , Rusko nebo klidně Egypt , ..... to má koluzlo : pouště , historické budovy !!!!! chápeš ?!
-
Teda některé možnosti mi přijdou dost divný. Kolik práce by tak asi mohlo být pro hasasína v době dobývání nového světa? Chce to jednoznačně nějaký vzkvétající velkoměsto případně tu velkou říjnovou revoluci, ale to je dost těžký téma, to by mohli snadno zkonit.
-
V tomhle s tebou úplně souhlasím. Tavý díl už si přeju hodně dlouho. Podle mně je to přece o Desmondovi. Nechoděj přeci do minulosti jen proto, aby ji zkoumaly. Chodí tam proto, že potřebují najít místo, kde se nacházejí artefakty v současnosti. Bylo by to dle mého názoru nádherné zakončení série. Třeba takový Assassins v New Yorku. Akorát by museli nějak vyřešit dnešní novodobé zbraně, protože si nedokážu představit tuto hru se samopalem :-). A pak ať si založí zpět svou historickou část nějak jinak už bez Desmonda.
-
Predstavte si tu druhou svetovou jak se hrdinny asasin Max Otto von Stierlitz priplizi k Hitlerovi a piiiich do zad skrytou cepeli! :D
-
Mariánský příkop. *6*
-
Asii neeeee *9* Ja nechci hrat na ninju Ja bych nejradsi Anglii *2*
-
dal bych asi Japonsko nebo Americkou revoluci, protože tam by ti templáři jakž takž dávali smysl :D
-
Jednoznačně Praha :)
-
Japonsko - Samurajové!
-
Viktoriánská Anglie absolutně bez debat;)
-
řekl bych, že ne, když se předevčírem nebo kdy vydalo prohlášení, že s dalším Assassinem se počítá na příští rok, ale ten co bude následovat po něm už by chtěli vydat později, aby měli vývojáři dost času :)
-
Já bych to viděl na vesmír, pokud budou následovat příklad Call of Juarez ;))
Ale vážně, chtějí z týhle série udělat sportovní hry/CoD, který musí vycházet každej půl rok? -
Evropy mám už plný zuby, já chci Japonsko nebo Čínu, přinejhorším Egypt!
-
Sibiř! Takové lození po zmeljankách by byl záhul!
-
Jednoznačně Egypt!!Ale Japonsko by taky nemuselo být k zahození:-)
-
STAROVĚKÝ ŘÍM
samozrejme ze i na takové japonsko se da vymyslet dejova linka typu ze templaři jeli do portugalska s nima assassini a pak kdyz misionaři odjizdeli do japonska s nima i templaři tak jeli i assassini
a o egyptskych mestech to bylo v minulé diskuzi kde by se to mohlo odehravat nekdo psal ze tam byl odkaz na zabiti kleopatry ta byla poslední z řeckého rodu faraonu ptolemaovcu takze alexandrii stopro stála a vylezt si na takový velký maják *14*
tvurci by nemeli bohuzel dost materialu -
No šak škoda toho Helliona ktorý s mal odohrávať v 11 lokáciach Európy v štýle Zaklínača to bola moja najočakávanejšia hra a vývoj zrazu pozastavneý.
-
Herní krematorium