Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rok nad 2000 a bude to USA
  • Nějak to callofdutovatí... Za pár let tu s takovou bude Assassin's Creed: Modern Warfare...
  • Jazz
    Do dalšího dílu (III) dávat nějakou historickou postavu ?
    Na co ?
    Vím, že to asi spousta lidí nechce slyšet, ale hlavní příběh se odehrává v budoucnosti s Desmondem, kterej se po Revelations probudil.
    Jít zpátky do historie by logicky znamenalo jen nalézt polohu dalšího artefaktu.
    • Jazzzy ?! .... copak si neviděl jak to v tej budoucnosti vypadá ?! Udělat díl za Desmonda by byla prasárna , řekni mi , co bys dělal v moderním městě ?! ...to nemá žádnou atmosféru .. tož zato Čína , Rusko nebo klidně Egypt , ..... to má koluzlo : pouště , historické budovy !!!!! chápeš ?!
      • Ale k čemu zase chodit do té minulosti? Co ještě potřebuje Desmond vědět? Nevím jak vy ale já bych nechtěl aby z toho byla nekonečná série. Mněli by nějak uzavřít tu Desmondovu linii. A přítomnost je jediná věc, která mně napadá. Porazí Templáře a šťastný konec :-) (třebas).
    • V tomhle s tebou úplně souhlasím. Tavý díl už si přeju hodně dlouho. Podle mně je to přece o Desmondovi. Nechoděj přeci do minulosti jen proto, aby ji zkoumaly. Chodí tam proto, že potřebují najít místo, kde se nacházejí artefakty v současnosti. Bylo by to dle mého názoru nádherné zakončení série. Třeba takový Assassins v New Yorku. Akorát by museli nějak vyřešit dnešní novodobé zbraně, protože si nedokážu představit tuto hru se samopalem :-). A pak ať si založí zpět svou historickou část nějak jinak už bez Desmonda.
    • Díky za spoiler, už jen za 4 dny mi to má přijít, ale hlavně, že teď vím, jak to skončí.
      • Jazz
        Ano, tak co taky čekat v diskuzi o dalším díle, že ?
        Ale dobře, promiň.
    • Ocelot23
      Takže jako celej díl za Desmonda? :D
      Tak to by si vykopali vlastní hrob...
      • Jazz
        A co bys chtěl dělat v historii ?
        Už nemá smysl tam chodit.
        • bud uz laskavo ticho, niektori sa to este len chystaju hrat !!
          a argument, ze toto je diskusia o dalsom dieli...a co, ze je....hadat, ze co bude dalej, sa da aj bez spojlerov
          • Jazz
            Sjůpr a co já s tim ?
  • Ocelot23
    Francozská revoluce ...ta bude asi v AC 3 - dle konce AC:Brotherhood
    • jednoznačný souhlas
      na konci AC:B jsou zmíněny "phrygian cap" a "masonic eye"

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a0/Declaration_of_Human_Rights.jpg
  • mě se líbí jak ta reklama betathome vůbec nikoho nesere :D
    • Mě jo, ale už mě nebaví si tady na ty reklamy neustále stěžovat... jednou je to pitomej medvěd s pitomejma kapkama, který ho se vždycky leknu a teď mě to dokonce hodí úplně pryč *1* Poslední dobou to tu je jedna radost *1*
  • Amylee.Anderson
    Já bych určitě volila Anglii, ale mnohem více současti tam bude 100% :)... Pokud neudělaj 4, pitomci..:D
  • Kr.Pa
    Husitská střední Evropa, ale kdybych měl vybrat ze seznamu, tak tu Ameriku 15., 16. století, při kolonizaci.

Řím, Egypt je už okoukaný *3*
  • AkA_AnarKy
    Řecko
  • Hong Kong...
  • Svaty Jeronyme, Viktorianska anglie... steampunkovej assassin .. SLINT!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit