Přejít na výpis diskuzí
Která lokace by vám seděla pro další Assassin's Creed hry?
28.11.2011 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
rok nad 2000 a bude to USA
-
Nějak to callofdutovatí... Za pár let tu s takovou bude Assassin's Creed: Modern Warfare...
-
Do dalšího dílu (III) dávat nějakou historickou postavu ?
Na co ?
Vím, že to asi spousta lidí nechce slyšet, ale hlavní příběh se odehrává v budoucnosti s Desmondem, kterej se po Revelations probudil.
Jít zpátky do historie by logicky znamenalo jen nalézt polohu dalšího artefaktu. -
-
Jazzzy ?! .... copak si neviděl jak to v tej budoucnosti vypadá ?! Udělat díl za Desmonda by byla prasárna , řekni mi , co bys dělal v moderním městě ?! ...to nemá žádnou atmosféru .. tož zato Čína , Rusko nebo klidně Egypt , ..... to má koluzlo : pouště , historické budovy !!!!! chápeš ?!
-
-
Ale k čemu zase chodit do té minulosti? Co ještě potřebuje Desmond vědět? Nevím jak vy ale já bych nechtěl aby z toho byla nekonečná série. Mněli by nějak uzavřít tu Desmondovu linii. A přítomnost je jediná věc, která mně napadá. Porazí Templáře a šťastný konec :-) (třebas).
-
-
V tomhle s tebou úplně souhlasím. Tavý díl už si přeju hodně dlouho. Podle mně je to přece o Desmondovi. Nechoděj přeci do minulosti jen proto, aby ji zkoumaly. Chodí tam proto, že potřebují najít místo, kde se nacházejí artefakty v současnosti. Bylo by to dle mého názoru nádherné zakončení série. Třeba takový Assassins v New Yorku. Akorát by museli nějak vyřešit dnešní novodobé zbraně, protože si nedokážu představit tuto hru se samopalem :-). A pak ať si založí zpět svou historickou část nějak jinak už bez Desmonda.
-
Díky za spoiler, už jen za 4 dny mi to má přijít, ale hlavně, že teď vím, jak to skončí.
-
-
Ano, tak co taky čekat v diskuzi o dalším díle, že ?
Ale dobře, promiň.
-
-
Takže jako celej díl za Desmonda? :D
Tak to by si vykopali vlastní hrob... -
-
A co bys chtěl dělat v historii ?
Už nemá smysl tam chodit. -
-
bud uz laskavo ticho, niektori sa to este len chystaju hrat !!
a argument, ze toto je diskusia o dalsom dieli...a co, ze je....hadat, ze co bude dalej, sa da aj bez spojlerov -
-
Sjůpr a co já s tim ?
-
-
-
-
-
Francozská revoluce ...ta bude asi v AC 3 - dle konce AC:Brotherhood
-
-
jednoznačný souhlas
na konci AC:B jsou zmíněny "phrygian cap" a "masonic eye"
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a0/Declaration_of_Human_Rights.jpg
-
-
mě se líbí jak ta reklama betathome vůbec nikoho nesere :D
-
-
Mě jo, ale už mě nebaví si tady na ty reklamy neustále stěžovat... jednou je to pitomej medvěd s pitomejma kapkama, který ho se vždycky leknu a teď mě to dokonce hodí úplně pryč *1* Poslední dobou to tu je jedna radost *1*
-
-
Já bych určitě volila Anglii, ale mnohem více současti tam bude 100% :)... Pokud neudělaj 4, pitomci..:D
-
Husitská střední Evropa, ale kdybych měl vybrat ze seznamu, tak tu Ameriku 15., 16. století, při kolonizaci.
Řím, Egypt je už okoukaný *3* -
Řecko
-
Hong Kong...
-
Svaty Jeronyme, Viktorianska anglie... steampunkovej assassin .. SLINT!