Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednoznačně Rusko. Ta atmosféra občanský války by byla skvělá. + se AC hry postupně posouvají víc k přítomnosti, takže by to dávalo smysl.
  • Malleth
    Herní krematorium
  • No šak škoda toho Helliona ktorý s mal odohrávať v 11 lokáciach Európy v štýle Zaklínača to bola moja najočakávanejšia hra a vývoj zrazu pozastavneý.
  • STAROVĚKÝ ŘÍM
    samozrejme ze i na takové japonsko se da vymyslet dejova linka typu ze templaři jeli do portugalska s nima assassini a pak kdyz misionaři odjizdeli do japonska s nima i templaři tak jeli i assassini
    a o egyptskych mestech to bylo v minulé diskuzi kde by se to mohlo odehravat nekdo psal ze tam byl odkaz na zabiti kleopatry ta byla poslední z řeckého rodu faraonu ptolemaovcu takze alexandrii stopro stála a vylezt si na takový velký maják *14*
    tvurci by nemeli bohuzel dost materialu
  • tak mě osobně by se líbilo nejvíce rusko...škoda že mezi nimy není i Praha
  • IWKYN
    Já bych to viděl na vesmír, pokud budou následovat příklad Call of Juarez ;))
    Ale vážně, chtějí z týhle série udělat sportovní hry/CoD, který musí vycházet každej půl rok?
    • řekl bych, že ne, když se předevčírem nebo kdy vydalo prohlášení, že s dalším Assassinem se počítá na příští rok, ale ten co bude následovat po něm už by chtěli vydat později, aby měli vývojáři dost času :)
  • Další Assassi's Creed už ne prosím. Alespoň ne, zreciklovat jeden a ten stejný Engine po čtvrtý.. to není podle mého pokračování ani značka kvality. Jedině regulerní nový díl.
    • *recyklovat ..omlouvám se, teď sem vstával ;-)
  • Já bych bral dobu bojů Britských kolonistů proti indiánům protože by se díky tomu ta hra musela zase trošku změnit a vyvinout ( žádné skákání po barácích a prchání velkými metropolemi musela by se vymyslet nějaká nová náplň ).
  • Ja mám pocit že to už naša klasická Európa nebude, mám pocit že to bude niečo bud z Egyptu, Číny, Japonska alebo Južnej Ameriky všetky tieto lokacie majú aj tie stavby na to prispôsobenejšie pyramídy Egypt alebo Južná Amerika , stavby Japonska alebo Číny.No proste všetky tieto lokacie majú istú atmosféru ale mne proste najviac sedí Európa.Mimo hry sú z menovaných určite najzaujímavejšie Viktoriánsky Londýn -to by bola atmosféra alebo Cárske Rusko tiež poriadna atmosféra alebo Francúzska revolúcia keď už nie klasicky stredovek. Tieto lokacie si nechajme na inú hru.
  • Tak já bych se rozhodoval mez Ruskem a Viktoriánskou Anglií...To jsou podle mě lokace, ve kterých lze vykouzlit nejhutnější atmosféru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit