Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hzjena

Ano ano....Planescape Torment byla první RPG hra co jsem jako kluk hrál a jsem za to rád, páč je to praotec cRPG s D&D pravidly. Škoda jen že takovou hru dnešní kida už nedokážou ocenit....Když to nemá našláplou grafiku, nápovědu na každém rohu, objekty nezáří na kilák nebo se to nedá speedrunout, tak je to nebaví

• Za mě je to hra v top five. Vedle Gothic 1 a 2. a obou prvních Falloutů. 

• KrPa

tu hru jsem zkousel 2x rozehrat a porad ne a ne chytnout, hodne jsem tam byl ztraceny a nemohl jsem tam porad naji zadne spolecniky

tak nejak zjistuji, ze ty starsi rpg (od icewinddale 2 a neverwinter nights 1) uz me nedokazi zaujat 

• Hzjena

Je pravda že starší RPGčka byli spíš o rozhovorech a o příběhu celkově. Člověk nemůže čekat, žo ho to vyplivne doprostřed dění... Navíc dračákové hry začínají pomalu, páč bys v hodech kostkou nic moc nenaházel, takže tě pár hodin táhnou dějem, než se pustíš do pořádnejch bitek :D Ale doporučuju vydržet tyhle hry za to stojí!

• Jo no, začátek P:T je dost nepříjemný. Společníky nedostaneš zadarmo, jsou součástí nějakého questu. Ale stojí za to se tím prokousat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit