Přejít na výpis diskuzí
„Kudy půjde Hannibal?“, ptá se Total War: Rome II a přidává informace o armádách
1.8.2013 | Aleš Smutný
110 příspěvků
-
Našel lidičkové - našel....díky TW ksychtbooku a díky tomu že vždy si přečtu pár komentů :D Zvědavost byla oplacena....Tady je první várka odpovědí:
http://forums.totalwar.com/showthread.php/72354-Jack-Answers -
-
Mohol by si potom prosím ťa aj tú druhú várku odpovedí sem hodiť? A keď tak kedy vlastne bude? Čo poviete na ten prechod vojskami cez more a rieky? Hocikde? Diky pekne ;-))
-
-
to Chevy: není to spíše mnohonásobný orgasmus?? :D No to nevadí - zcela ti rozumím....
Pokud jsem správně pochopil tak se stránka bude postupně aktualizovat....ale jelikož se po těch stránkách rozhlížím každý den - určitě budu vědět kdy to přihodí - takže určitě ti sem nahodím link ;-)
Jinak přechod přes řeky chápu - na tom vidím jen samé plus....co se týče moře s hodnocením si počkám až na hru samotnou.... -
-
Vopred vďaka ;-)) A ešte jeden dotaz. Čo je pravdy na informácii, že bude jeden ťah znamenať v hre jeden rok?? Tuším som to zaregistroval v nejakom videu ale v oficiálnych vyhláseniach mi to ušlo. A ak je to pravda, som zvedavý ako sa to prejaví ("životnosť" generálov napr.) Tvoj názor?? :-)
-
-
Já jsem to taky zaznamenal, někde v těch odpovědích je napsáno, že se nebudou střídat roční období - tedy může se to ještě přeložit jako typy počasí, ale podle mě je tím myšleno právě to jaro/zima....takže pravděpodobně je pravda, že co tah to rok....je to jediná věc, která mě zatím velmi vadí....protože to znamená zrychlení hry....jako je pravda, že krátké pohyby v Rome I kdy tah byl půl rok a já neušel ani půlku cesty z Říma do Capui byly otravné, ale tohle znamená proč se tolik zvětšují města - protože je jedno jak blízko budou, pravděpodobně budou mnohem zvětšené body pro pohyb - za rok ta armáda musí obejít sand půl světa ne?? (obrazně řečeno)....ještě tam zmiňují, že období se bude střídat v bitvách, pravděpodobně tak, že bude záležet na konkrétní lokaci kde bojujete - jinak by to bylo extrémě nereálné a jen by mě tím nasrali....životnost generálů bude kratší než si budeme přát, ale na druhou stranu v žádném TW neumírali generálové po desítkách přirozenou smrtí, pokud budou mít dobrou hranici přirozené "životnosti" je to jenom příklon k realitě....Generál bude ověnčen samou hvězdou, bude to legenda s velkým politickým vlivem, ale prostě umře a vy i když budete moc smutní, musíte začít nanovo - pokud půjde stejně jako v Rome I přesunovat nějaké poradce, že nějak s pomocí slavných generálů školit ty zelenáče - bylo by to super a hra tak bude o to více zajímavější....ufff to je tak dlouhý, že to po sobě nebudu ani číst - doufám, že jsem to zplodil v nějaké aspoň srozumitelné formě :D
-
-
Nemáš zač....rád se podělím o info....aspoň něco - když už umíráme nedočkavostí :D Zklamání to nebude....to se u TW série - vlastně u CA nikdy nekonalo....očekávání jsou velká - až přehnaná, pořád to nebude tam kde by jsem to chtěli....ale to už je povaha člověka :D Budeme se muset počkat další 10 let na Rome III či až snad na Rome IV - teprve tam to začne hraničit s naší hráčskou představivostí :D
-
hej hej dá sa tomu pochopiť :D ;-) A hej to som postrehol že pri bitkách sa bude meniť počasie ale tiež osobne neviem neviem jak s tým systémom ťah=rok..no dúfam, že to majú premyslené lebo na hru sa teším jak decko na Vianoce. :D a žiadne sklamanie si nepripúšťam :D a vďaka za názor a postrehy ;-)
-
-
-
-
-
intro už je venku:
http://www.youtube.com/watch?v=Q1DB-977sbE -
-
pravě jsem prožil něco, co vyvraci teorie, že jen holky můžou mít několika minutový orgasmus :D :D
-
Díky, nějak jsem to nezaznamenal :D Ten soundtrack se mi prostě zamlouvá - čím dál více....
-
-
-
Konečně víme jak to bude s generály....prostě je povýšíte v nějakém městě a dosadíte do čela armády....Takže s posíláním posil pravděpodobně problém nebude....teď ještě to omezení armád....rád bych věděl jaký systém to bude mít....
-
Rovnou uz jsem rekl pritelkyni, ze se mnou od 3.zari nebude alespon den, dva rec :-D mozna si ted vycita, ze mi to sama koupila :-D
-
-
No já vlastně ani nechci vidět mé pracovní výsledky po 3. září :D
-
-
Ja taky ne :-D pritelkyne, hrani, skola a prace, to me bude stat hodne sil :-D hral jsem vsechny hry Total War a fotrik o me jednou prohlasil, ze mam Napoleonsky komplex (paradoxne Napoleon me bavil nejmin :-D )
-
-
-
uz len mesiac a dva dni *5* , specialne som zvedavy na tu AI
-
Kartágo padne tak jak mělo. A zbytek světa bude následovat!
-
-
Za ŘÍM *3*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=F1LiN0M7pOs&feature=c4-overview&list=UUIeaxRCoSLFLHvrCInghqcw
trochu dlhsie nove gameplay video z uvodneho prologu.. vyzera to fakt super.. myslim ze obavy z noveho su uplne normalne..ale vsetci budeme nakoniec aj tak milo prekvapeni.. -
Koukali jste na nove gameplay? Docela parada bych rekl!!! Vim, ze o bitvach uz toho tu probehlo hodne, ale tahle me doopravdy zaujala. Konecne udelali to, ze ne cela armada je videt (konecne vzali do uvahy I terenni nerovnosti), musite proste nejdrive vyslat pruzkumniky a snazit se schovat vlastni jednotky (v tomhle pripade jizdu). Kdyz pominu neschopnost hrace (nechat si takhle zmasakrovat jizdu je trosku neschopnost) tak to je velmi ucinne. Vazne se moc tesim :-)
-
-
Posun tam vidět je....spousta lidí co tu nadává vidělo maximálně video z E3 a zbytek informací nezná, všechna videa co zatím vyšla v rámci gameplay nejsou konečná verze (opravdu zatím ani u jednoho nebylo potvrzeno, že jde o finální verzi)....myslím, že většina gameplay videí - nebo spíše obsahu pochází ještě z období před E3 a detaily se ještě ladí....mě se to líbí, ale nemyslím si že se dočkáme něčeho opravdu nového - podezírám CA, že záměrně nám neukazují finální verzi, protože první co uděláme při první bitvě bude jenom WTH????
A ještě k tomu krytí jednotek (rozuměj schopnost využití terénu pro schování se před nepřítelem) - doufám, že hlavně barbaři budou v tomhle extra experti, né že se nějaká stupidní vesnická rota přiblíží sotva na dostřel kanónu (obrazné přirovnání) k mé jednotce barbarů (třeba nějací druidi co mají nejlepší schopnost v tom zalézt do každé díry co najdou) a ihned je objeví takže moje taktika bude tak akorát - no víte kde :D TO mě štvalo u Shoguna - tráva že by schovala i pojizdenj cirkus všude stromy a mlha jak mlíko a stejně je našli....právě schopnost přepadu z úkrytu - bude hlavní zbraní barbarů proti lepším jednotkám např. Říma....jsem zvědav co z toho vyleze....a lidi už jenom měsíc přesně ;-) -
-
Jj, taky doufam, ze barbari budou tuhle strategii plizeni se a schovavani se praktikovat nejvice :-D nic se nevyrovna zmatenemu rimanovi, kterej je zvyklej celit nepriteli face to face a ne dostat ostepem do hlavy spoza stromu :-D nadavaji tu podle me lidi, co videj akorat clanek a vieo na tiscali, kde se ale musi zabyvat I jini hrami a nevenuji se pochopitelne jen Rome, tzn nereaguji ma vsechno co CA vypusti (nic proti redakce, chapu ze nemate cas jen na par her :-D )
-
-
Sorry, jsem nejakej uplne mimo, napsal jsem to same co ty ve zkratce :-D proste s tebou souhlasim, co se tyce tech hateru
-
-
Já ti rozumím :D Nejlepší je jít na fórum CA a tam si počíst - a nemusíte mít ani zas tak velkou znalost eng. spoustu věcí píšou stručně a velmi srozumitelně....každej den prolézám 4 stránky českých herních stránek, komplet CA stránky a anglickej eurogamer....jo a youtube kanály různejch fanoušků a členů vývojářského týmu :D
-
-
Já jsem takhle trávil času u každého Mass Effectu a Zaklínačovi.... :D Vždycky sleduju fóra, ale zapojuji se do nich jen těsně před vydáním a těsně po vydání....výjimku tvoří hater storm u Mass Effect 3 konce, kde jsem na tehdejší fan stránce hateroval snad ponejvíce v životě, vlastně poprvé naplno :D Anglický eurogamer, podává informace lépe než ten náš, tedy ten český má očividně přez prázdniny volno - celá redakce pravděpodobně....a taky se drží hlavně těch populárnějších témat....nechci začínat hádku konzole vs PC - i když tady budou hlavně PCčkáři - a konzole nijak neodsuzuji - mám také zájem i o jiné info než = hele novej ovladač, a nové informace o pí****nách, jako ekonomové zjištují cenu konzolí, změna v jednom tlačítku....tady chválím Tiscali - mají nejlépe zpracované informace a mají jich hodně....
-
Az na Eurogamer jsem na tom stejne :D a tp rozhodne nejsem parmen, hraju jen strategie, hlavne teda Total War a tohle je prvni hra, kterou takhle sleduju (mysleno vyvoj a ruzne dalsi info)
-
-
-
-
jen malá úprava - tou myšlenkou, že neočekávám nic nového - je myšleno jako nějaký nový gameplay např. z finální verze hry, nebo nějaký deníček vývojářů, kde se dozvíme konečně něco pořádného.... ;-)
-
-
-
Ja som veľmi vďačný za túto sériu. Každý diel niečim zaujímavý a vždy mám chuť na niečo iné....iné obdobie iný štýl boja...a pritom každý je aj po rokoch skvelý a znovuhrateľný.
-
Uz se tesim jako malej Jarda a vubec mi nevadi, ze ve hre lze jizdu pouzivat jako rytiri ve stredoveku, spise me zajima slavna AI pocitacoveho protivnika, nicemene uz ted to mam predobjednano a zcela jiste budu spokojen, jako se vsemi predchudci
-
Nový rozhovor a záběry ze hry ( škoda že neumím anglicky *1* )
http://www.youtube.com/watch?v=eV5C5Obh8mk