Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Není zlato. Sice je tam tlačítko start, ale to Tě hodí do Metra rozhraní:) Proto mám externí program+výchozí vzhled od MS:)
  • walltar
    Nevidím ale důvod si k tomuhle koupit Steam Machine ... osobně bych si zrovna na takové hraní koupil konzoli. Ty jsou na takové použití vymyšlené a člověku nabídnou všechno co potřebuje.

A pokud chci HTPC, tak je už dlouhou dobu hromada řešení jak hotových, tak na uživatelích ... já jen říkám, že tohle nepřineslo nic nového. Úplně to samé mohli výrobci vydat bez nápisu steam machine ... počkat, ale většina z nich už to dělá *8* ... jen do teď nikoho nezajímali.

Plus já mám tři celkem velký monitory, a pohodlné křeslo. U pc mám mnohem pohodlnější nábytek, než u TV ... takže pro mě hraní na TV není plus.
  • XorxoxTalarius
    Tak ja treba tohle neberu jako HATE, ale diskuzi na tema SteamBox ...
  • XorxoxTalarius
    Musim se prznat ze neco podobneho mi rekla spolubydla *1*
    Ze nechape jak se muzi hrbit u PC kdyz ma iPad na kterem si muze delat vsechno a muze se rozvalit jak chce. Nebyl jsem ji ani za boha schopen vysvetlit ze to co nabizi iPad se rovna tak dvaceti procentum toho co delam s PC :)
  • Jack1947
    *7* ( Ono, jestli si to vubec nejaky HATE zaslouzi pac to vidim jako plytvani energie).
  • XorxoxTalarius
    Nezlevni, cena tehle krabic se drzi furt stejne, jenom obmeni HW za novejsi (tedy ty levnejsi budou mit slabsi HW)
  • Jack1947
    Kdyz uz ani nedojdou k pc, radsi se rozvaly v gauci ... v nejhorsim pripaden pripoji i klavesy a mys. Budou prdet do nej a uzivat si... neco neni uplne tak v poradku hlavne ze u toho muzou i jist . Nejmensi namaha je preci nejlepsi. Proc se krcet v pokoji u maleho monitoru pchf.
  • XorxoxTalarius
    Bohuzel
  • XorxoxTalarius
    Tak to mi je te celkem lito ... doporucoval bych treba jogu, prej to ocistuje i mysl
  • walltar
    Taky myslím, že měli udělat nějaký standard, který by možná k něčemu byl ... ale takhle je to prostě předražený ovladač, nic moc OS a reklamní nálepka ... Ale určitě to všem vydělá kupu prachů, protože lidi dneska kupují hlavně podle nálepek.
  • Jack1947
    Zlevni... mozna do par let, pak si tu treba precteme

"Podpora STEAM MACHINE pres veskere snahy konci, hlavnim duvodem byla vysoka cena a mala vyuzitelnost"

Kdovi.
  • XorxoxTalarius
    Jinak samozrejme nerikam ze Steam OS je blbej napad, do budoucna mam v planu si ho nahrat na jeden disk, prece jenom cim min vykonu OS zaberou tim vic mi zbyde pro hry.
    Ale to jak se postavili ke steam machines je fakt na palici
  • Jack1947
    Pocinaje tim krystalizujicim a intuitivnim interfacem STEAM OS.

Taky jsem zvedavej, nejsem neprejici ale tak kritika se vzdycky hezky cte *3*
  • XorxoxTalarius
    No vzhledem k cene tehle exluzivnich krabicek, si moc nedovedu predstavit ze budu kazde dva roky kupovat novou :D
  • XorxoxTalarius
    No takhle jak to udelali je nesmysl, meli udelat tri kategorie Low, Medium, High pro AMD a nvidii a melo by to smysl, takhle je to spatne a uz vidim ty haty az si nekdo koupi Steam Machine a vetisna veci mu tam poradne nepojede ...
  • Jack1947
    Timhle pristupem k pc scene, bych tomuto tvrzeni i veril.

"V kalkulackach byla uz od pocatku veku, neskutecna sila." *3* *5*
  • Jack1947
    Ne, exkluzivita ta hlavni tkvy v tom ze kazde unikatni zarizeni bude na urcity pocet her. A az nebude dostacovat jen se vymeni za rychlejsi model. Ne, oni nikdy nechteli vydelavat aspon ne Valve osobne proto se toho brime zbavily a nyni si budou vesele piskat.
  • walltar
    Jo prostě klasická sestava, s menší bednou aby to hůř chladilo a nálepkou steam aby se to líp prodávalo ... už se nemůžu dočkat. *7*
  • Vážně, zcela vážně. Kalkulačky navždy a nikdy jinak!

Jinak, nesertě mě pánové a dejte trochu impuls mozkovým buňkám.

A kupte si kalkulačku, ale dobrou kalkulačku.
  • XorxoxTalarius
    Takze ono slavne Steam Machines budou jenom PC na ktere jejich uzivatel nebude moci sahnout aby neprisel o zaruku, nema jistotu ze mu tam vsechno pojede a za rok po koupi uz bude zastaraly a bude si muset snizovat nastaveni hry, no jak vidim zatim same vyhody a pozitiva *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit