Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Obcas vazne nevim jestli to co pises myslis vazne nebo se sem tam nudis a tak musis napsat neco "aby bylo vzruso"
  • XorxoxTalarius
    No jelikoz si kupujes uceleny kus, tak tam nic menit nemuzes, prijdes o zaruku. To ma tak vetsina tehle custom krabic. Rozdelas krabici, ztracis zaruku.
  • XorxoxTalarius
    Ano ano ... takze muzu rici ono slavne "Ja vam to rikal!" *5*
  • Shaker
    Sorry, ale je v tom rozdil oproti Sony a Microsoftu?
  • Kedaro
    Ovladač ještě budiž, ale kupovat steammachine no nevím. Vzít drahou krabici na co? Steam her na linux je tam pár a velkých her ještě méně. Pokud si chcete zahrát normální hru ze steamu musíte mít pro stream další bednu a jestli je stará budete muset koupit i ji, takže tak.
  • alt + 0160 ? (teda pokud to funguje) ehm, proč tak složitě?
  • Poslouchej, že tobě visí na zdi obrázek té zteplané predátorské lopaty? Hlavně mu to neříkej, jen tak mezi náma.
  • Tilwaen
    S 8.1 ale už byl tam měl Start zase normálně být, ne?
  • Tilwaen
    Pravda - řekl, že ho raději nechá padnout, než aby ho prodal. O mnoho lepší vyhlídka do budoucna pro nás...
  • Alt + 0160 to seš uplnej hacker a že dokážeš poskládat pc to už tuplem čumim. To máš iq tak 190 ne? A co menza? Neozvali se ti abys jim s něčim poradil?
  • Je mi jasné, že se budeš tvářit, že ne a že tahle otázka v tvém podvědomé zanechá menší šmouhu, ale přesto se zeptám. Není na čase přejít od psychologa k psychiatrovi ?
  • Tilwaen
    Ne ochuzena, ochucena. Já nevím, třeba o podravku.
  • PC je už taky hovadina za zenitem pro vztekající se Gumy. Kalkulačky teprve ukážou svou sílu. Nejen, že si ji dokážu taky sestavit a vybrat si do ní, co potřebuju, ale je taky uživatelsky pohodlnější na ovládání a vejde se do kapsy. Klávesnice a myš? Běž do pr*ele s touhle archaickou špínou, to volant na psaní a páčkovač nebo joystick na snadný posun je to, s čím kouzlí praví mistři. Konzole, jejich hybridní modifikace nebo PC - všechno stejná verbež s ještě výrazně zaplivanou základnou magorů. Ale až tahle válka skončí, budou to kalkulačky, kdo vzejde jako vítěz. Smát se budeme my, ne krabice nebo ještě větší krabice na prach....
  • A když jsem tohle samy psal v diskuzi, tak jsem byl za hatera... steamM si podle mne bere to horsi z obou platforem.
  • Závidíš, že vím jak udělat příspěvek bez nicku co :)
  • hele noname nejak jsi nepochopil svet.. konzole jsou za jistym ucelem na svete toto take a pokud nejsi cilovka tak nejsi.. a za druhe komponenty samozrejme u steammachine menit lze takze grafiku budes moci upgradovat.. nechapu kde jste vzali ze ne.. take si muzes postavit svoji machine atd atd je to jen dalsi cesta k tomu na cem hrat nic vic.. a nikdo te do toho nenuti muzes dal bejt ultraprisnej paric na windowsXP
  • Co píšeš je jediný pozitivní smysl této věci, co jsem našel.
  • Mne by taky strasne chybelo to poteseni nejen z her, ale i z hw, kdy se tesim, az vyjde neco noveho nebo lepsiho, cim si vylepsim svuj pocitac. Z tohoto mam co, to je jen konzole, jen na to cumis a hrajes. Jasne, o hry jde predevsim, ale mne by hrozne chybely i ty veci okolo. Ten pocit, kdy vis, ze za 4 mesice vyjde novy silny procesor nebo grafika kterou chces, to teseni, pak kdyz to tam das, zapnes a cumis s otevrenou hubou cely nateseny na ten vykon a hrajes nejnovejsi pecky v nejlepsi kvalite.

To je pocit, ktery ti tohle neda.
  • porad nechapu, ze nedaji do diskuze nejakej filtr.. to bych se i dobrovolne zarigistroval :D
  • tak samozrejmne vsak steam machine neni cilen na PC hrace, ale prave na ty dementnejsi co si kupuji predrazene hry na konzole...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit