Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a o co je ochuzena?
  • uz jsou
  • ano třeba já je dohrál v XPčkách, ale je to o nervy. ve win 7 můžeš hrát tu samou hru znovu takže si stačí nakreslit pozice min, pro lamy
  • Obecně jsou lidi čím dál pohodlnější a tupější. Ochuzují se o radost z nové silnější grafiky atd.
    Možná trošku hloupý příklad, ale je to jako jet na dovolenou busem a autem. Jasně, bus je pohodlnější (ve smyslu že sednu a nic neřeším), ale autem si jo všechno zařídím sám (a zařídím doslova:), ale zážitek je nesrovnatelný. Vidím toho mnohem víc, zastavím si kde chci a kdy chci, mám soukromí, sám si vyberu s kým pojedu. Jsem pánem své cesty. Tohle je jako ten autobus, akorát 2x tak dražší. Jen tupě koupím a čekám co bude bez vedlejších výhod, myslím opravdových výhod, kdy cítím že žiju a dokážu v tom najít opravdové potěšení.
  • Tohle je důkaz toho, jak lidstvo degeneruje. Nejdřív konzole a teď tohle. Tupé ovce si koupí předražený šmejd. A co třeba za 2 roky až budou chtít upgrade? Co s takovou škatulí k ničemu?

Normální pařan si snad sám dokáže vybrat komponenty a poskládat stejně výkonné PC za polovinu.

Tohle bych si v životě nemohl koupit, když utrácím svoje prachy, tak snad za věci, které si JÁ SÁM OSOBNĚ VYBERU že v počítači chci mít. A za polovinu peněz, respektive za stejné peníze o dost větší dělo.

Z hraní se stává čím dál masovější záležitost a zároveň čím dál dementnější.
  • Jj, je to úplně stejná bublina jako PS4 a next-gen. *1*
  • No ono je to vsetko pekne vpodstate spravit hru v opengl neni problem kedze 80% hier je aj na ps otazne je ako dlho bude trvat kym budu schopne ovladace na grafiku pod linuxom..
  • Zajimave, a co kdyz ja tvou otazku otocim? Na co potrebuji SteamOS, kdyz se jenom divam na filmy, poustim hudbu, serfuju na netu a hraju nejakou hru ze Steamu, ze? Navic ty Win uz tam davno mam, mam k nim dalsi programy a mam jistotu, ze mi vse funguje a vse je kompatibilni. Proc bych proboha prechazel na SteamOS, coz je jen dalsi distribuce Linuxu? Co branilo lidem doted si tam ten Linux dat, kdyz je tak super?
    Diky bohu za to, ze SteamOS nemuzou lidem vnutit proti jejich vuli jako to udelali se Steamem.
  • Kupujte ultrabooky, tak tenké , že Intel grafika je nutností , aby jste dostali certifikovanou nálepku od Intelu .
    A se Steamem je to stejné ..... cílovka ráda zapomene na to o co vše bude dobrovolně ochucena ...
  • Jim jde predevsim o to, ze M$ se snazi tlacit svuj shop, a kdo by si instalovatl steam, kdyz si muze vsechno koupit rovnou z widli, ze ...

Takze potrebujou dostatecnej pocet games pro tuxe => propagace, a dodavka "vlastniho" OS. A protoze potrebujou, aby se to co nejrychlejs a co nejvic rozsirilo, tak nemuzou nikoho omezovat ve vzhledu a konfiguraci.
  • ??? Ovladač na myší ovládané FPS? Tak to asi ne a když, tak leda jako na konzolích = nic lákavého pro mě, mám rád komfort ne sebetrýznění.

Podle mě hlavní smyslem SM by bylo stanovit optimální standatizované sestavy, pro které budou tituly spec. zaměřené, nicméně budeš mít stále svobodu si to upravovat jak chceš. Tohle se s myšlenky SM asi vytratilo, takže z mého pohledu také ztratily význam.
  • Co je to za úvahy s těma televizema. Viděl jsi už současnou televizi? Je to display s TV tunnerem, má nejhůř HDMI vstup, často i VGA a WIDI, takže to připojíš i k lepšímu mobilu. Na to nemusí (už asi více let) nikdo nic vyrábět, to prostě běžně jde. Tzn. to nemusí nikdo vymýšlet. Taky mam PC připojené k TV (menší displaye sice často poskytnout větší kvalitu, ale chtěl jsem 55 úhlopříčku) - samozřejmě klávesa, myš, sluchátka (když je třeba) vše bezdrátově.
  • Nic proti, ale pro mě je Steam i po tolika letech stále jen povinný a otravný DRM, neřekl bych, že se v tomto něco změnilo. I když ho samozřejmě využívám a mám ho vcelku rád (za ty roky jsem si prostě zvykl), ale na tuhle jeho vlastnost nezapomínám (že ho vlastně používám z donucení). Bohužel dnes není na PC platformě na výběr, tedy je, buď torrent nebo Steam, ale to raději nebudu komentovat. *7*
  • XXDarthVaderXX
    Já se zeptám...proč ho tak mínuskujete(nebo se mi spíš zdá, že někdo konkrétní)?

A ještě takový dotaz...dohrál tu někdo hledání min na experta(taková ta hra v oknech)?
    Vím, že to s článkem nemá nic moc společného, ale tak co *3*
  • tady ani tak zatim nejde o konkurenci ke konzolim a uz vubec ne k PC
    dulezite tu vubec nejsou Steam machines ale hlavne steam OS
    Valve bude rado i kdyz si poskladate svuj steam machine sami.
    chtej proste zachranit PC jako univerzalni svobodnou platformu kde podle me vznikaj nejzajimavejsi veci (a behem toho vydelat spoustu penez). pokud to bude mit moznost rozvinout svuj potencial (5-10 let?) nakonec hodne z vas zjisti ze to je neco co jste chteli.
  • az na to ze se me odmita nainstalovat na SSD
  • Zas je to tady samej Veskoslav...
  • smejki
    máš to nějaký rozbordelený. Nokian Tyres je samostatná firma, na Nokii zcela nezávislá. A ta zaměstnává 3k lidí.
    Nokia jede pouze v telekomunikacích, zaměstnanců má skoro 100k. To de, to je 3x víc než Škodárna.
  • smejki
    V který že to píšou? *2*
    Ano, každý má svou cenu, ale někdo ti zapomněl říct, že motivace mohou být i jiné než hmotné. Takže "částka, která by Microsoft zruinovala" sice tvou poučku splňuje, ale jaksi se míjí praktičností, žejo.
    Každej občas napíše blbost, ale jen blbec na ní lpí, tak se přestaň furt donekonečna kroutit. Tvoje věta je sémanticky špatně. Microsoft nemůže Valve koupit, to Gaben ho může prodat. To je dost podstatný rozdíl.
  • Hele s tím OpenGL neargumentuj, je to slepá ulička. To jestli nějaké programy neumí udělat podporu pro OpenGL je spíš jejich chyba. Existuje i spousta programů, co neumí udělat podporu Direct3D.

Věděl jsi, že OpenGL podporuje třeba takový Unreal Engine 4? A to se pokud vím považuje za poměrně moderní engine.

Ježiš o čem se tady bavíme, vždyť ani PS3 nepoužívalo Direct3D. Tak mi tu nevykládej, že se bez Direct3D hry neobejdou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší