Přejít na výpis diskuzí
Kupte si Steam Machine - úplně obyčejný počítač...
14.1.2014 | Ondřej Švára
181 příspěvků
-
No to jsme to tedy dopracovali co, nejen hry se zjednodusuji dneska se jeste zjednodussi "HERNI PC".
*7*
Ono uz mluvi samo za sebe to, STEAM bude omezen jen na Steam. (Puvodne z NO Money projektu, se stava a stane dojna kravicka ... ) -
Podle mě tyhle "počítače" zabili svobodou pro výrobce a SteamOS pro všechny. Nevidím důvod si to kupovat, když si to můžu na herní pc nahodit ten jejich systém jako sekundární systém a tahat to do obýváku. Navíc osobně mě ten touchpadgamepad vůbec neoslovil, spíše naopak. Jenom se modlím, ať pak v Dotě nepotkám páčkovače, to by bylo utrpení.
-
takže to je herní konzole jako playstation ? nebo se to nejak zapojí do pc a má to stejný výkon jako pc v kterem je to zapojené?
-
tady ani tak zatim nejde o konkurenci ke konzolim a uz vubec ne k PC
dulezite tu vubec nejsou Steam machines ale hlavne steam OS
Valve bude rado i kdyz si poskladate svuj steam machine sami.
chtej proste zachranit PC jako univerzalni svobodnou platformu kde podle me vznikaj nejzajimavejsi veci (a behem toho vydelat spoustu penez). pokud to bude mit moznost rozvinout svuj potencial (5-10 let?) nakonec hodne z vas zjisti ze to je neco co jste chteli. -
-
Jim jde predevsim o to, ze M$ se snazi tlacit svuj shop, a kdo by si instalovatl steam, kdyz si muze vsechno koupit rovnou z widli, ze ...
Takze potrebujou dostatecnej pocet games pro tuxe => propagace, a dodavka "vlastniho" OS. A protoze potrebujou, aby se to co nejrychlejs a co nejvic rozsirilo, tak nemuzou nikoho omezovat ve vzhledu a konfiguraci.
-
-
HEEEUURÉÉÉÉKAAAA!!!!!!!!!!!!Revoluce je tady!!!!!!!!Všichni vyházejte do koše konzole a kupujte STEAM MACHINE...........Stalo se před 35ti lety.Akorát místo Steam Machine bylo IBM PC.......Dějiny se opakují.
-
A jelikož je stále euro=dollar, tak tyto hračky naprosto nekoupitelné v současné politice. Protože pokud bude toto platit i pro tyto stroječky, tak je pekelný rozdíl 600 dollarů nebo 600 euro. I když jsem četl, že by tento nesmyslný poměr neměl platit.
-
-
Výhoda hovadské měny. I když hodně tupců kteří nejsou ekonomicky ani logicky vzdělaný stále budou tvrdit a opak o co je horší volit podle toho a směřovat různorodé země včetně nedisciplinovaných "borců" z jihu do jednoho uskupení a pak budou kecat jak to je supr.
-
-
No nejhůře jsou na tom Britové *1* Ale pomalu prodejci zjišťují, že skoro polovina Britů jim kašle na nákup v tom poměru dollar=euro=libra a nakupují za dollary.
-
-
To je pravda. Ale tam alespoň mají koule na to ( a taky důležitost ve světové politice) aby něco udělali a i klidně vystoupili z EU a případně zůstaly v EFTA anebo EFTA více rozšířili a byl to tedy opravdový ekonomický projekt a ne politický.
Pak by to měli supr. Výhody volného trhu, a hlavně by odpadla nutnost zavádět rozhodnutí EU které je často neslučitelné s nějakou specifikací dané země.
A pro lidi by odpadlo komedie nelogického převodu měny protože by euro již nebyl tak důležité co se velikosti týče.
-
-
-
-
Ovladač ještě budiž, ale kupovat steammachine no nevím. Vzít drahou krabici na co? Steam her na linux je tam pár a velkých her ještě méně. Pokud si chcete zahrát normální hru ze steamu musíte mít pro stream další bednu a jestli je stará budete muset koupit i ji, takže tak.
-
Takze ono slavne Steam Machines budou jenom PC na ktere jejich uzivatel nebude moci sahnout aby neprisel o zaruku, nema jistotu ze mu tam vsechno pojede a za rok po koupi uz bude zastaraly a bude si muset snizovat nastaveni hry, no jak vidim zatim same vyhody a pozitiva *1*
-
-
Jinak samozrejme nerikam ze Steam OS je blbej napad, do budoucna mam v planu si ho nahrat na jeden disk, prece jenom cim min vykonu OS zaberou tim vic mi zbyde pro hry.
Ale to jak se postavili ke steam machines je fakt na palici -
Ne, exkluzivita ta hlavni tkvy v tom ze kazde unikatni zarizeni bude na urcity pocet her. A az nebude dostacovat jen se vymeni za rychlejsi model. Ne, oni nikdy nechteli vydelavat aspon ne Valve osobne proto se toho brime zbavily a nyni si budou vesele piskat.
-
-
No vzhledem k cene tehle exluzivnich krabicek, si moc nedovedu predstavit ze budu kazde dva roky kupovat novou :D
-
-
Zlevni... mozna do par let, pak si tu treba precteme
"Podpora STEAM MACHINE pres veskere snahy konci, hlavnim duvodem byla vysoka cena a mala vyuzitelnost"
Kdovi. -
-
Nezlevni, cena tehle krabic se drzi furt stejne, jenom obmeni HW za novejsi (tedy ty levnejsi budou mit slabsi HW)
-
-
Tak ja treba tohle neberu jako HATE, ale diskuzi na tema SteamBox ...
-
*7* ( Ono, jestli si to vubec nejaky HATE zaslouzi pac to vidim jako plytvani energie).
-
-
-
-
-
Jo prostě klasická sestava, s menší bednou aby to hůř chladilo a nálepkou steam aby se to líp prodávalo ... už se nemůžu dočkat. *7*
-
-
No takhle jak to udelali je nesmysl, meli udelat tri kategorie Low, Medium, High pro AMD a nvidii a melo by to smysl, takhle je to spatne a uz vidim ty haty az si nekdo koupi Steam Machine a vetisna veci mu tam poradne nepojede ...
-
-
Taky myslím, že měli udělat nějaký standard, který by možná k něčemu byl ... ale takhle je to prostě předražený ovladač, nic moc OS a reklamní nálepka ... Ale určitě to všem vydělá kupu prachů, protože lidi dneska kupují hlavně podle nálepek.
-
-
Kdyz uz ani nedojdou k pc, radsi se rozvaly v gauci ... v nejhorsim pripaden pripoji i klavesy a mys. Budou prdet do nej a uzivat si... neco neni uplne tak v poradku hlavne ze u toho muzou i jist . Nejmensi namaha je preci nejlepsi. Proc se krcet v pokoji u maleho monitoru pchf.
-
-
Nevidím ale důvod si k tomuhle koupit Steam Machine ... osobně bych si zrovna na takové hraní koupil konzoli. Ty jsou na takové použití vymyšlené a člověku nabídnou všechno co potřebuje.
A pokud chci HTPC, tak je už dlouhou dobu hromada řešení jak hotových, tak na uživatelích ... já jen říkám, že tohle nepřineslo nic nového. Úplně to samé mohli výrobci vydat bez nápisu steam machine ... počkat, ale většina z nich už to dělá *8* ... jen do teď nikoho nezajímali.
Plus já mám tři celkem velký monitory, a pohodlné křeslo. U pc mám mnohem pohodlnější nábytek, než u TV ... takže pro mě hraní na TV není plus. -
Musim se prznat ze neco podobneho mi rekla spolubydla *1*
Ze nechape jak se muzi hrbit u PC kdyz ma iPad na kterem si muze delat vsechno a muze se rozvalit jak chce. Nebyl jsem ji ani za boha schopen vysvetlit ze to co nabizi iPad se rovna tak dvaceti procentum toho co delam s PC :)
-
-
Bohuzel
-
-
No jestli tvůj spolubydlící opravdu nechápe rozdíl mezi PC a iPadem, možná bude na čase se poohlédnout po nějakém novém, *1*
-
-
-
Pocinaje tim krystalizujicim a intuitivnim interfacem STEAM OS.
Taky jsem zvedavej, nejsem neprejici ale tak kritika se vzdycky hezky cte *3*
-
-
-
-
Taky nejsem přesvědčen o kvalitách Steamboxu. Na druhou stranu vidím pozitivum v tom, že některým lidem dojde, že PC nemusí být velká těžká skříň pod stolem.
-
Kupujte ultrabooky, tak tenké , že Intel grafika je nutností , aby jste dostali certifikovanou nálepku od Intelu .
A se Steamem je to stejné ..... cílovka ráda zapomene na to o co vše bude dobrovolně ochucena ... -
-
a o co je ochuzena?
-
-
Ne ochuzena, ochucena. Já nevím, třeba o podravku.
-
-