Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    Valve to má podle mě všechno promyšlený dlouhodobě a stopro se nesnaží bojovat s xbone/ps4 , spíš alternativa pro konzolovou generacico přijde po(PS5/XBONE360) a snaží se o nezávislost PC platformy na Windowsu. Vzpomeňte si jak na tom byl steam před deseti lety(povinný otravný DRM pro HL2) a jak na tom je teď(primární PC digitální platforma). Věřím že časem pijde i design od samotnýho Valve. Exluzivní tituly a dotování "steam machines" pro nižší cenu jde proti jejich filozofii, když i SteamOS je opensource a steam machines budou modulární(počítač pro ty co nezvládnou složit vlastní sestavu a radši si koupí tu posvědcenou Valve) a ty slabší budou streamovat co nezvládnou.
    • Nic proti, ale pro mě je Steam i po tolika letech stále jen povinný a otravný DRM, neřekl bych, že se v tomto něco změnilo. I když ho samozřejmě využívám a mám ho vcelku rád (za ty roky jsem si prostě zvykl), ale na tuhle jeho vlastnost nezapomínám (že ho vlastně používám z donucení). Bohužel dnes není na PC platformě na výběr, tedy je, buď torrent nebo Steam, ale to raději nebudu komentovat. *7*
  • To je zase článek, ze kterého by člověk vyskočil z kůže. Autor, zdá se, objevil Ameriku, ale pořád mu bohužel dost věcí nedochází... :-/
    • To je zase koment, ze kterého by člověk vyskočil z kůže...
      • To je možné. Chápu, že tyhle čecháčkovské články si svoje publikum najdou. Pokud by šlo o články s větší mírou vhledu, tak by to byl např. tento:
        http://www.eurogamer.net/articles/2014-01-11-valve-plays-the-long-game-again

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit