Přejít na výpis diskuzí
Kuše z BF3: Aftermath zpestří boj čtyřmi druhy šipek
31.10.2012 | Petr Poláček
116 příspěvků
-
Hahaha, z CoD sa tu tito blbeckovia smeju ako je to arkada a tu budo DIE HARD FANBOYSKY obhajovat kusu, ze je to 100% realne, lebo v oblasti bolo zemetrasenie a kusa je dokonca zostrojena z realnej zbrane.
Vy BF3 fanboyi ste tak ubohi, tak s kusou budete nicit obrnene vozy a pindate na CoD, aka je to arkada pre deti, ja nemozem z tejto mentality, opat z toho, co ste sa smiali, ste dostali od EA povestnou kudlou dozad :D Najprv Elita, teraz kusa, co bude nasledovat *1* *1* Je mi vas uprimne luto *5* -
-
COD neni arkada pro decka...to je jen nahrazka BF3 pro lidi se slabym pc :P
-
-
Ale nehovor, preto BF3 predal 3 nasobne viac na konzolach ako na pc a hrava ho v multiplayeri 3 az 4 nasobne viac hracov ? *5*
-
-
Konzolisty neresim, tem je jedno, jestli hrajou bf nebo cod, hlavne aby to tam bouchalo a strikalo.
-
-
Ak by nebolo konzolistov ako ja, tak by si si dalsi BF na pc ani nezahral...
BC1 bola konzolova exkluzivita, BC2 ste mali na pc len preto, lebo sa EA zlutovala a BF3 a vyvoj jeho enginu by bez kopii predanych na konzolach bol vo velkej strate.. -
-
Deti, tak toto je pravy a nefalsovany troll! ^ (ten nad Williamem)
-
Kdyby nebylo konzoli, tak si zahraju na PC mnohem lip, protoze by vsechno bylo mnohem kvalitnejsi :P
-
Predaje na pc nezaplatitli ani BF3 marketing hry samotnej, ktory bol 100 milionov dolarov *1* Smutne, co? *5*
-
-
-
-
-
-
Co mate trollove proti kusi ? Vite jak to bude pekne vypadat ve frag movies ?
-
Super doufám že budou i probouzecí šipky
-
-
:D:D doufám, že budou i šipky na označování nepřítele
-
-
Kus ??? Sakra a proc ne, jeste by treba mohli zahrnout vrhaci noze, ktery by byli jen na blizsi vzdalenost, ale zas by nedelali hluk a tim vas neprozradili na minimape.
-
-
A taky tomahavk a kopi z pazourku.
-
-
Takovej Tomahavk a možnost ho mrdnout po někom by nebylo špatný..
-
CNavrhuješ snad aby kopírovali Assasin Creed 3?? (Tomahawk) .)
-
-
Nn navrhuju aby kopirovali CoD.
-
-
Tomahawk z CoD uz okopirovali v MoH Bugfighter :D
-
-
To jsou mi veci a to jsem si myslel ze mam prehled :D
-
-
-
-
-
-
Vybusny sipky s c4 na zniceni nebezpecne vojenske techniky?
http://www.trikator.cz/image/cache/data/products/fuck_that_guy_-_dumb_bitch-900x900.png -
-
Co by ne, dárek od zbrojovky Rambo & son - http://youtu.be/r6Ut7al7UE8?t=28s
-
-
Mám BF3 rád a dokonce jsem koupil Premium, ale kuše mi přijde fakt retardovaná. Má jí COD, musíme jí mít taky. Jak řekl například LVLCap (Youtube), vyrobit přesnou kuši by v DICE popisovaných podmínkách nebylo možné, ono i v optimálních by to byl dost problém...
To bych snad byl radši za normální bojovou kuši.
Takhle prostě přidali další způsob jak one-hit=kill, což spoustu lidí s*re - včetně mě. Prostě noobská zbraň aby měli vůbec šanci někoho zabít, protože je smrtící i na dálku při zásahu do těla (i když přesný čísla neznám, na videích to bylo docela jasně vidět).
Jsem skutečně zvědavý jakou hovadinu vymyslí pro End Game. -
-
Ale vždyť je BF3 CoD s trochu lepší grafikou, s pár herními mody navíc, s vehicly a s lepším enginem. Proč by tam kuš nezapadala? Podle mě tam prostě patří.
Mimochodem, nikdy nepochopím, jak někdo může mít BF3 rád. Je to tvůj první díl téhle série, co si kdy hrál? Pak bych to pochopil... *3* -
-
BF hraji již od 1942 (ne roku *3*) pro pořádek. Neříkám, že BF3 je nejlepší díl série, ale je to dobrá a zábavná hra a o to jde, ne?
A na rozdíl od COD, stále se celkem drží takového realističtějšího vzhledu. Když jako pozorovatel sleduješ bojiště, vypadá to jako válka. COD vypadá jako paintballové hřiště. Chování zbraní, ozvučení, technika, velké mapy - ne BF3 opravdu není lépe vypadající COD. Když už tak DLC CQ ano a to co dělá, dělá dobře.
Proč by tam kuše nezapadla jsem vysvětlil v úvodním postu. Je nerealisticky zpracovaná ve stylu COD. A je tam jen proto, aby i noobové dostali šanci někoho zabít.
-
-
-
Už se vidím v situavi jak proti mně vyběhne maník z automatickou borkovnící a já se do něj netrefím a naopak to bude zas tzv. chaeterů atd.Nevím jestli to bude prvek ,který bude sedět bf3 já bych uvítal více vlekých map třeba i z minulých dílů.A víc než 4 typy postav.
-
Furt to je tady tak, že mínuska jsou ve skutečnosti pluska?:D
-
-
Furt je to tak, že člověk s rozumem si přečte příspěvek a pokud za to stojí, zamyslí se nad nim a nějaký +/- ho nezajmaj .)))
-
-
Dost zvláštní mi přijde šipka se skenovací hlavicí, která dokáže podávat informace o pohybu v perimetru 10 metrů. Nabízí se tedy možnost ji vypálit na nepřátelské území a následně tam dle informací o pohybu vyslat docela přesně mířenou taktickou střelu. Jinak řečeno, tahle šipka podporuje boj hlavně na dálku.
Opravdu je to jen 10 metru ? To by ta takticka strela asi hodne bolela... -
-
hmm.. asi uz vim, jak to bylo mysleno.. ale i tak.. dostrel kuse je kolik ? :-)
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=b5nVSfv0Rlg
-
-
-
Předpokládám že šipka z kuše neprojde přes vesty, které běžně používají armády. Takže snad to bude zabíjet jen střelou do hlavy (a to při vyhnutí se helmě *1* )
-
-
jelikož šipka bude vypavena spíše ostrym zakončením a né hlavou kulky tak pravděpodobně ne, protože většina neprůstřelných vest neni v základu imunní proti řezným ranám
-
Předpokládám, že šipka z kvalitní kuše projde vestou ještě výrazně snáz než běžná munice...
-
-
záleží od typu vesty...
-
-
Budes se divit ale proti bodnoreznym zbranim musi byt vesta extra vybavena.
-
-
Přesně true story bro... Jen nech ty malé děti ať si plácají ty své nesmysle, aniž by cokoliv z reálu věděly.
-
-
Spartanská zbroj MJOLNIR vydrží i zásah z raketometu true story
-
-
-