Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze jsem s tim vysmesnym prispevkem na vybusne hroty byl mimo? No stane se :D
  • Pilgrim66
    Mam pocit, že jsem někde četl, že ještě cizinecká legie je používá.
  • To Autor: kuse se v modernim boji pouzivaji zcela vyjmecne. Pokud je nekdo pouziva tak to budou specialni jednotky pro specificke ucely (nastrelovani lana nejspis) a mozna teoreticky pro naprosto tichy vystrel bez jakehokoliv demaskujiciho priznaku.
    Ovsem v dobe tlumicu a podzvukove munice vazne pochybuji o nejakem rozsireni kuse pro vojenske ucely. Zaslechl jsem ze udajne kuse (nejspis z nouze) pouzivali pri taktice hit and run srbove ve valce v byvale Jugoslavii.

"Pistolové kuše
    Pistolové kuše používá například peruánská armáda, brazilské speciální jednotky CIGS či elitní jednotky US armády. Armádní jednotky uplatňují speciální druhy šipek s hroty obsahující trhavinu, které proslavila hollywoodská filmová produkce zejména akčním filmem RAMBO. Co se týče užívání pistolových kuší v Evropě, používají je například v srbské armádě pro přepadové akce. Známé je také jejich užití proti kosovské guerillové armádě jako tzv. protisniperských zbraní."

Zdroj: http://www.outfit4events.com/index.php.html?currency=CZK&language=cz&sort=20a&cPath=18_313
  • Hraje tu nekdo jeste BC2 Vietnam ? Jedou jeste nejaky servery ?
  • počkej na dobu, kdy bude v MP hrách i aim assist (a tomu bych bez p r d e l e i věřil) ..
  • To je pravda, je to zbytecny, ale troufnu si rict, kdyz takovej sniper, kterej ma vyhled uplne na celou mapu, vyspotuje uplne vsechno co vidi, tak nemusi dat ani frag, ale ve skutecnosti prospeje teamu hodne moc...je to pak krasne videt, jak ti vyspotovani panacci natahnou kanady mnohem rychleji, nez ti nevyspotovani :D.
    AA mam taky rad, pamatuju na 30 kill streak pred patchem na kopci na khargu u benzinovy pumpy... :D
  • tak tohle už je výsměch BF... tahle doba je naprosto na palici...příští BF DLC přinese prak a ve stejnou dobu budou už i např ve wow pokémoni ne ? ....
  • muhaha, cool story bro.
  • drasta
    Tak teda sniperovani z letadlovky je asi tak zbytecny jako sniperovani nepratelske zakladny coz je zrovna treba na firestormu oblibena kratochvile... ale tim ti nechci podsouvat jak mas hrat. Proste hraj jak te to bavi a jak umis a ja to budu delat stejne i kdyz me placic letadla radi oznacuji za AA nooba :D
  • Řeknu Vám svůj názor na věc - Battlefieldy hraju už od 1942 a krom všech DLC pro Battlefield 3 jsem hrál vše. Pokud mám na začátek vybrat, který je podle mě nejlepší řeknu rovnou 1942 ale jen s módem Battlegroup 42, protože tam funguje vše. Taktika, reálie a alespoň trochu reálnější účinnost zbraní - to je to hlavní co mě v tomto módu nadchlo. Nicméně, abych se vrátil k tématu BF3. BF3 jsem si koupil v očekávání něčeho opravdu velkého a luxusního. Jenže ouvej. Hra nemá menu, ale něco alá Facebook! Tak to je první faktor, který mě dost zarazil, protože na tohle absolutně nejsem zvyklý a nelíbí se mi to. Hra taktéž nemá v podstatě žádnou hudbu - tento faktor je pro mě důležitý. Mám rád podbarvení děje kvalitní hudbou. Samozřejmě, v takové akční multi-řezárně se hudba běžně neobjevuje, ale minimálně při načítání nové mapy, při dosažení nějakého bodu apod. by se alespoň nějaký útržek hudby v Battlefield stylu měl ozvat. Jinými slovy, těšil jsem se na nové pojetí Battlefield znělky. Samotné nazvučení hry je velmi povedené a v tomto ohledu jsem spokojený. Co se týče grafiky jsem nerozhodný. Na jednu stranu nádherná scénérie, přímo neuvěřitelně živá, na druhou přefektovaný maglajs v moderním stylu. Nemůžu si pomoci, ale například efekty slunce jsou předimenzované a obtěžují. KDyž se bitva rozjede na plné obrátky, není většinou vůbec nic vidět, ano možná to má přidat na realističnosti, ale všeho moc škodí. Pokud jde o hratelnost, je to klasický Battlefield. Nováček či méně zdatný hráč v BF3 bude nejdříve terčem všech ostatních hráčů a nežli se naučí rozuměnt principům a sytlu hry, bezpochyby zažije několik perných až frustujících momentů, kdy se sotva objeví a hned zemře, aniž by stihl vůbec postřehnout co se okolo děje. Když se tím vším prokouše, zjistí, že se docela dobře baví a bude hrát dál. Ano frustrujících momentů se v této hře nikdy uplně nezbavíte, ale povětšinou převládá neskutečná zábava. Tedy až na těch několik vad na kráse, které někomu mohou vadit více, někomu méně. KDyž to sečteme Battlefield 3 je neskutečně zábavná, chytlavá i když často deprimující hra, která zabaví na celkem dlouhou dobu. Většina map je povedených i když ty s převahou boje na blízko mi vůbec nesedly a krom menu hry, kdy mám pocit, že mám pouze jakousi demoverzi a né slibovaný A++++ titul jsem celkem spokojen. 7/10
  • Kaspian, Kharg, Firestorm, Wake island ( z letadlovky ), tam vsude je to mozny dat, kdyz jedes vylozene jen na fragy kilometr+. Taky se samozrejme muze stat, ze netrefis ani prd a odejdes za celou hru jen s par bodikama za spotting, ale kdyz se zadari a das 5x palici za 1000+ bodu, tak proc ne. Nerikam, ze takhle hraju porad, ale kdyz moc chcipam s inzenyrem ve frontovy linii a dostanu rage, tak se jdu takhle obcas uklidnit :x
  • drasta
    Tak to teda zlaty oci... to proste snajpr kterej sedi na sutru byt se soflamem na prvnim miste tabulky proste nebude. S K/D 5/2 rozhodne ne. Takovou hru si fakt nedokazu predstavit. Nerikam ze sniperi nemaj na bojisti misto a jako nekomu kdo jezdi a lita hlavne s technikou mi vlastne nevadi protoze jsou to moc prijemny cile ale zakempenej sniper na prvnim miste? Na mape s technikou ne a rozhodne ne na mape s technikou kde jsem i ja :D
  • Nakonec K/D 5/2, ale na prvnim miste tabulky s nejvice bodama
  • oprava :vozidlo
  • A to myslíš, že za války snipeři běhají po bitevním poli s bodákem, nebo co? *6*
  • Takym chujom davam nozik do hlavy, lezat na zemi hodinu a sniprovat.
    Nakoniec K/D 5/2 *12*
  • Shenkster
    To by museli bejt jako ti tupci v EA
  • nejlepsi na zabijeni ja inzenyrsky robot nikdo vas nevidi a v pravou chvili je zabijete a na konci kola v tabulce nejoblibenejsi vodidlo je tam ten robot
  • :D:D doufám, že budou i šipky na označování nepřítele
  • No lebo Battlefieldy sú realistické jak hovado, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit