Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pomery medzi DICE a EA byli jine tehdy nez dneska.
  • Od speciálních jednotek k hraní her?? Hmm moc hezký..
  • Veproknedlozelo ji jen poradny chlapy a svickovou maj radi jen gejove.

BTW. BF2 je taky delany pod vlajkou EA.
  • Právě ty detaily oddělují skvělé hry od těch dobrých či průměrných. V BF2 se mi právě líbily ty drobnosti, ačkoli jinak to byla slušně zabugovaná hra.

Když jsem si šel zahrát třeba Fushe Pass a loadovala se mi hra, vždycky jsem si moc rád poslechl tu čínskou skladbu. A ty čínské hlášky! Prostě dokonalé. A totéř platí o ruských, arabských atd hláškách.

Minimapa je strašně důležitá pro hry typu BF2. Kdo jí nesleduje, končí. Např. spotování nepřátel bylo zásadní a byla tedy zásadní i rozkazovací růžice. Já v BF2 měl strašně špatný skill, ale dovedl jsem dobře hrát takticky a díky tomu se zdálo, že mám skill. Ale skill jsem nikdy neměl. Jen jsem pozorně sledoval dění ve hře, využíval taktiku atd. V BF3 je minimapa na nic, protože uplatnit taktický boj je tam hodně těžké. Nutnost vzájemné kooperace je taky dost omezena hned několika věcma - např. spawnování se na libovolném členovi jednotky. Tohle hodně omezilo teamplay. Commander v BF2 zase omezil kempení a dal další možnosti pro taktiku.
  • Jinak serie Battlefield me nechavala uplne chladnou porad jsem si rikal ze to je hloupa arkada ktera me jako hrace Army (OFP) vubec nezajima ale to platilo jen nez jsem videl znicitelne budovy v traileru na Bad Company 1. BFBC2 a BF3 se staly moje oblibene mp strilecky.

Minimapu ted dost vylepsili a pouzitelna se zda uz relativne bez problemu. Namluveni vojaku a zvuky v BF3 jsou vyborne a svetelne efekty mi prijdou v pohode. V BF3 jsem takticke hrani samozrejme zazil ale je to vetsinou pri rushi a nebo kdyz hraju s nekym.

Nejak jsem moc nepochopil co myslis tema moc silnyma raketometama pechoty protoze pokud nestrilis do zadku tak tanku tak to teda zadna velka slava neni. Svitilnu jsem nevidel nikoho pouzivat hodne dlouho ale nehraju CQ a podobny mapy. Mozna je to i tim ze jas svitilny dost ztlumili.

Battlelog je nahodou skvela a prakticka vec a jsem za nej opravdu rad. V urcitem ohledu je to dost podobne jako aatracker co jsem pouzival u Americas Army ale lepsi. Sam jsem prekvapenej ze neco takovyho prislo az ted.

Puvodni mapy me bavili dost (hlavne Kharg Island a Caspian Border) a AK je na tom v tomhle ohledu jeste o neco lepe.
  • Jasne a nezapomen si dat plus za ten vyblitek :D
  • To mas tak BF2 je produkt pro PC, pro opradove hrace, z jine doby pro jine lidi.
    BF3 je jen dalsi z rad "s*ačiček" pro konzole (ze to jede i na PC je veldejsi), hromadne produkovanych pod vlajkou EA.
    Proste 2 > 3, a tragedie jmenem Frostbite 2 to jen umocnuje.
  • Infantry only tam bohuzel necha i LAV a tu druhou plechovku, coz na zmrseni cely hry obcas staci :x
  • rancor1223
    Commander - to samé co Commo Rose, stejně by ho poslouchalo 5 lidí na serveru (v lepším případě)
    Classy - chápu omezení na 4 classy a ano jsou špatně řešené, rozložení z BC2 bylo optimální. Ale, že by mi vadilo hrát za OP Assaulta? Ani ne *1*
    AT vs Inf - jo to je problém, ale v rámci zachování "realističtějšího" vzhledu je to nutné zlo. A vždy tu jsou pravidla serveru, ne?
    Svítilny - Ve dne nesmyslně silné, ale co, stejně je skoro nikdo nepoužívá
    Battlelog - náhodou dobrá věc, pokud funguje. Osobně jsem nikdy problém neměl. K tomu BetterBattlelog a je vystaráno.
  • Kdyby nebylo konzoli, tak si zahraju na PC mnohem lip, protoze by vsechno bylo mnohem kvalitnejsi :P
  • rancor1223
    Mapy jsou horší - Jak které; Bazaar (jen v Rushi), Siena a především B2K mapy jsou výborné pro pěchotní boj (technice jsem nikdy moc neholdoval),
    Infantry only - pokud vím normálně existuje pokud vím,na jistotu vypne tanky (možná nechá jeepy) atp. jen se skoro nepoužívá
    Zvuky - jsou mnohem lepší, boj skutečně zní jako boj, celkové ozvučení je na nadprůměrné úrovni
    Dabing - Jo, dabing je mizérie, taky bych chtěl aby rusové mluvili rusky, ale že by mi to zas tak vadilo? Ani ne.
    Hudba, nehrála náhodou jen když byl hráč mrtví a při načítání? Tak teď hraje jen při načítání (občas, nějak to nefunguje *15*) a je mizerná, no co, já si BF2 theme pouštím z YT když si ho chci poslechnout a při hře běží moje muzika
    Světelné efekty - jo, slunce je přehnaný, baterky taky občas je to otrava, ale že by to bránilo hraní? Nemyslím si.
    Hodnosti - já to hraji abych se pobavil, ne abych měl co nejvyšší rank, Je mi upřímně jedno jaký mám rank nebo jestli náhodou nějaký dvanáctiletý harant má větší rank než já protože u toho prosedí celý den
    Commo Rose - beztak by tě dnes už nikdo neposlouchal a na těch pár základních věcí stačí Q (jen by mohlo být vojáka lépe slyšet)
    Minimapa mi přijde zcela dostačující, mohla by mít víc nastavení, ale stačí. Na zabíjení lidí bez tlumičů perfektní
    Taktické hraní - sežeň nějakou grupu a ono to hned jse. Organizovaná skupina vždy nakope neorganizovaný shluk
  • Vyhradne pechota s tim souhlasim, zvuky urcite horsi nejsou (naopak jsou nejlepsi, co kdy ve valecnych hrach byly nahrany), namluveni vojaku - no dobre, rusaci mluvej anglicky, to by mohlo nekomu vadit, ale je to detail, stejne jako vsechno ostatni, o cem tu pises. Takticke hrani - to zalezi vzdycky na serveru a na lidech, zadny commander nebo rozkazova ruzice ti s dementama v teamu nepomuze. Hodnosti jdou rychle tak mozna do lvlu 50, pak uz to neni takova legrace - kazdopadne taky detail. Minimapa - pro lamy. Raketomety nesmyslne silne ? V realu bys prezil zasah do ksichtu bazukou ? Svitilny jsou ok, je to jak vyhoda, tak i nevyhoda, zalezi na situaci. Battlelog je tragickej, ale se samotnou hrou nema nic moc spolecnyho. Zadna jina valecna hra nedokaze navodit atmosferu bitvy, tak jako BF3, ani z poloviny. A o tom to prece nakonec je, ne ?
  • Sry to nepatrilo sem *7*
  • kua vedle..
  • :D
  • rancor1223
    BF hraji již od 1942 (ne roku *3*) pro pořádek. Neříkám, že BF3 je nejlepší díl série, ale je to dobrá a zábavná hra a o to jde, ne?
    A na rozdíl od COD, stále se celkem drží takového realističtějšího vzhledu. Když jako pozorovatel sleduješ bojiště, vypadá to jako válka. COD vypadá jako paintballové hřiště. Chování zbraní, ozvučení, technika, velké mapy - ne BF3 opravdu není lépe vypadající COD. Když už tak DLC CQ ano a to co dělá, dělá dobře.
    Proč by tam kuše nezapadla jsem vysvětlil v úvodním postu. Je nerealisticky zpracovaná ve stylu COD. A je tam jen proto, aby i noobové dostali šanci někoho zabít.
  • Vyzera to dobre a urcite si to zahram ale viac sa tesim na http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LTvCyZHzpAo
  • Už jsem myslel, že koukám na Crysis 3...ale co bych se divil, je to přeci EA, ted uvidíme kuše a luky na každym rohu, generuje to totiž peníze...
  • Kdy si začal se sérií Battlefield? Jak moc si se předchozím dílům věnoval? Jaký je tvůj herní styl? Tohle všechno je důležité, abych si mohl odpovědět, proč tebe to baví a mě to extrémně zklamalo a považuju BF3 za nejhorší hru, co jsem kdy hrál (a to jsem hrál i Skyrim! *1* ). *3*
  • Už jsem to sem psal. Jen kopíruju ze staršího příspěvku. Srovnával jsem BF2 a BF3. Nečekej zázraky, protože tady na foru nejde dost dobře rozebrat všechna negativa BF3.

V BF3 je docela dobrý engine a pěkná grafika a určitě lepší hitboxy než v BF2. Všechno ostatní je ale horší.

Mapy jsou horší (nepočítám mapy z DLC pro BF3) - vedle toho nelze nastavit mapu výhradně pro pěchotu = vždy tam je nějaká technika (zatímco v BF2 bylo možné si jakoukoli mapu zahrát pouze jako pěchota). Zvuky jsou horší (přehnané zvukové efekty). Hudba v BF2 byla skvělá, v BF3 není žádná. Namluvení vojáků je v BF3 tragické, zatímco v BF2 bylo skvělé (viz arabské či čínské hlášky). Světelné efekty jsou v BF3 přehnané a nerealistické, což dost znesnadňuje hraní (v BF2 jednoduché a v tom byla ta krása). Odměny a hodnosti v BF3 tragédie. Hráč dostává hodnosti moc rychle a odměny jako stužky atd. příliš často a prakticky za nic (v BF2 znamenala stužka a hodnost něco víc). Horší taktické možnosti (nedobře funkční rozkazová růžice, žádný commander). Hnusná a nepraktická minimapa u BF3. Ještě jsem nezažil taktické hraní v BF3, zatímco v BF2 mnohokrát. Některé zbraně a classy špatně vyřešené (např. raketomety v pěchotě nesmyslně silné, příliš silné svítilny). Battlelog tu a tam padá a vypadá otřesně - ala facebook, který nesnáším. Hra celkově působí strašně přeplácaně.

To by bylo na celý článek ala Jak jsem se léta těšil, jak jsem si koupil a pak naštvaně zkoušel několik desítek hodin a pak velmi naštvaně odinstaloval tu sra*ku a zapověděl DICE a EA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit