Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja když jsem byl v legii tak jsem ve specialni jednotce puživali kuši aby nas neprozradil zášleh z tlumiče. jinak se kuše nepoužívají. Ale v tehle hre když to ma byt postapo a kuše je vyrobena na kolene tak je to neco jineho. A nemusí to delat na kolene prece mohl nekde najit svarecku nebo neco
  • Predaje na pc nezaplatitli ani BF3 marketing hry samotnej, ktory bol 100 milionov dolarov *1* Smutne, co? *5*
  • Ak by nebolo konzolistov ako ja, tak by si si dalsi BF na pc ani nezahral...

BC1 bola konzolova exkluzivita, BC2 ste mali na pc len preto, lebo sa EA zlutovala a BF3 a vyvoj jeho enginu by bez kopii predanych na konzolach bol vo velkej strate..
  • Konzolisty neresim, tem je jedno, jestli hrajou bf nebo cod, hlavne aby to tam bouchalo a strikalo.
  • Tak isto mam 500 hodin a peknych par stoviek ma to este bavit urcite bude. BF3 rulez *3*
  • Tak se pochlub, co te tam tak nasralo ? Nedelej Margitu...
  • Ale nehovor, preto BF3 predal 3 nasobne viac na konzolach ako na pc a hrava ho v multiplayeri 3 az 4 nasobne viac hracov ? *5*
  • drasta
    Vidis a ja mam na BF3 nejakejch 500 hodin a bavi me :D
  • Ale vždyť je BF3 CoD s trochu lepší grafikou, s pár herními mody navíc, s vehicly a s lepším enginem. Proč by tam kuš nezapadala? Podle mě tam prostě patří.

Mimochodem, nikdy nepochopím, jak někdo může mít BF3 rád. Je to tvůj první díl téhle série, co si kdy hrál? Pak bych to pochopil... *3*
  • Rozšíření přesně v těch intencích, v jakých vyšel celý BF3, takže se ničemu nedivím. Já už jsem svou kopii BF3 řádně hodil do popelnice, kam patří. *3*

V BF2 jsem nahrál tisíce hodin. I v dalších starších dílech jsem něco málo nahrál. Rovněž jsem se věnoval hraní modifikací (mj. mohu zmínit AIX 2, Forgotten Hope 2, PR, Pirates, SG1). Takže nejsem žádný "noob", co prvně zkusil Battlefield. Ale v BF3 jsem prostě ten Battlefield neviděl. Pro mě BF3 největší herní zklamání všech dob. *7*
  • COD neni arkada pro decka...to je jen nahrazka BF3 pro lidi se slabym pc :P
  • drasta
    To jsou mi veci a to jsem si myslel ze mam prehled :D
  • Tomahawk z CoD uz okopirovali v MoH Bugfighter :D
  • Hahaha, z CoD sa tu tito blbeckovia smeju ako je to arkada a tu budo DIE HARD FANBOYSKY obhajovat kusu, ze je to 100% realne, lebo v oblasti bolo zemetrasenie a kusa je dokonca zostrojena z realnej zbrane.

Vy BF3 fanboyi ste tak ubohi, tak s kusou budete nicit obrnene vozy a pindate na CoD, aka je to arkada pre deti, ja nemozem z tejto mentality, opat z toho, co ste sa smiali, ste dostali od EA povestnou kudlou dozad :D Najprv Elita, teraz kusa, co bude nasledovat *1* *1* Je mi vas uprimne luto *5*
  • Co mate trollove proti kusi ? Vite jak to bude pekne vypadat ve frag movies ?
  • drasta
    Nn navrhuju aby kopirovali CoD.
  • Spartanská zbroj MJOLNIR vydrží i zásah z raketometu true story
  • Super doufám že budou i probouzecí šipky
  • DangerousDave
    záleží od typu vesty...
  • ZvacA
    Co by ne, dárek od zbrojovky Rambo & son - http://youtu.be/r6Ut7al7UE8?t=28s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit