Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CNavrhuješ snad aby kopírovali Assasin Creed 3?? (Tomahawk) .)
  • hmm tim by se asi sledovaci zarizeni dalo taky dopravit....
  • tak ten by se i hodil jestli je to opravdu takovej survive...
  • drasta
    A taky tomahavk a kopi z pazourku.
  • Kus ??? Sakra a proc ne, jeste by treba mohli zahrnout vrhaci noze, ktery by byli jen na blizsi vzdalenost, ale zas by nedelali hluk a tim vas neprozradili na minimape.
  • drasta
    Vybusny sipky s c4 na zniceni nebezpecne vojenske techniky?

http://www.trikator.cz/image/cache/data/products/fuck_that_guy_-_dumb_bitch-900x900.png
  • rancor1223
    Mám BF3 rád a dokonce jsem koupil Premium, ale kuše mi přijde fakt retardovaná. Má jí COD, musíme jí mít taky. Jak řekl například LVLCap (Youtube), vyrobit přesnou kuši by v DICE popisovaných podmínkách nebylo možné, ono i v optimálních by to byl dost problém...
    To bych snad byl radši za normální bojovou kuši.
    Takhle prostě přidali další způsob jak one-hit=kill, což spoustu lidí s*re - včetně mě. Prostě noobská zbraň aby měli vůbec šanci někoho zabít, protože je smrtící i na dálku při zásahu do těla (i když přesný čísla neznám, na videích to bylo docela jasně vidět).
    Jsem skutečně zvědavý jakou hovadinu vymyslí pro End Game.
  • Furt je to tak, že člověk s rozumem si přečte příspěvek a pokud za to stojí, zamyslí se nad nim a nějaký +/- ho nezajmaj .)))
  • Už se vidím v situavi jak proti mně vyběhne maník z automatickou borkovnící a já se do něj netrefím a naopak to bude zas tzv. chaeterů atd.Nevím jestli to bude prvek ,který bude sedět bf3 já bych uvítal více vlekých map třeba i z minulých dílů.A víc než 4 typy postav.
  • jelikož šipka bude vypavena spíše ostrym zakončením a né hlavou kulky tak pravděpodobně ne, protože většina neprůstřelných vest neni v základu imunní proti řezným ranám
  • USER47
    Předpokládám, že šipka z kvalitní kuše projde vestou ještě výrazně snáz než běžná munice...
  • Gojira
    Furt to je tady tak, že mínuska jsou ve skutečnosti pluska?:D
  • Luk nebo kuš, když to všechno střílí šípy, tak je to jedno. Proč by to někteří jedinci rozlišovali, že ? Moc složité rozeznat od sebe kuš a luk.
  • Gojira
    tobě to nedošlo že?
  • no vidis konecne pekna odpoved kdyz by sis odpustil konec... kazdopadne diky..
  • Přesně true story bro... Jen nech ty malé děti ať si plácají ty své nesmysle, aniž by cokoliv z reálu věděly.
  • Cahir
    http://www.youtube.com/watch?v=b5nVSfv0Rlg
  • Budes se divit ale proti bodnoreznym zbranim musi byt vesta extra vybavena.
  • hmm.. asi uz vim, jak to bylo mysleno.. ale i tak.. dostrel kuse je kolik ? :-)
  • Oštěpy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit