Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    @Drasťa Tak já si Metro dám rád. Ale za specifických podmínek.
    1. 32 lidí max. To je pro Metro hraniční a i tak je to občas moc (záleží na vyrovnanosti stran)
    2. Zakázané výbušniny - VŠECHNY! Ani granáty, ani frag ammo do brokovnic, žádné.
    Pak je to docela fajn rychlá mapa. Samozřejmě ale jen pro ty co mají rádi infantry only a CQB.
  • Jako minimapu muzes vyuzit bud "satelitni" mapu a nebo klacicky vektory popr. kombina obou.

Rusaky od amiku rozeznam v pohode a po strance dabingu a zvuku je to pecka.

Metro proste nehraju protoze je to strasna mapa kde se kazdej jen zakempuje s raketometem , granatometama a granatama a konec. To je proste nuda.

CQ mapy nehraju takze svitilnu uz vazne nepamatuju.

Battlelog je sice neco jako "zed" na FB ale jenom jedna stranka a na to fakt sere bilej tesak protoze server browser je rychlej a vychytanej, statistiky jsou obsahle a zcela dostatecne a nevic v tom mas i moznost party a dokonce hlasovy komunikace. To je proste vymazleny a ne uplne bezny a spoustu veci to hodne usnadnuje.
  • Bud tak laskav a nespojuj slova Battlefield 3 a bojova simulace do jedne vety. *2*
  • Drasťa,
    BF3 jsem hrál téměř od prvního dne po vydání a naposledy cca před týdnem. Já jsem šťoural a každý změny si tam všímám. *3*
  • Cece chapu te, taky jsem hral BF2 dlouho a souhlasim, ze BF3 neni nastupce BF2. Tim bych to ale ukoncil, pokud to beres jako novou hru, tak je to Best of best momentalne, neznam rozsahlejsi a hratelnejsi bojovou simulaci. Takze s tebou nesouhlasim, BF3 je fakt luxus. Nerikam vsechny mapy a DLC, ale pokud si v tom najdes svoje , tak to jde hrat non-stop x mesicu v naproste zabave.
  • JohnyTheZik
    Tak to si toho asi moc nehral, jestli je BF3 nejhorsi O.o..
  • JohnyTheZik
    Deti, tak toto je pravy a nefalsovany troll! ^ (ten nad Williamem)
  • kennyB
    Já byl v předškolním věku taky v legii. Pořád jsme museli pochodovat a držet se při tom takovejch koleček. Pak nás vyhnali na písek a z báboviček jsme museli udělat krytí *1*
  • Kdyz hraju za AA nebo vrtulnik tak jsem dobrej spotting sam ale roli sniperu samozrejme chapu. Alespon dva se soflamem jsou proste potreba.
  • Holt respawn je respawn...
  • No jo, ja zapomnel, ze lidi nesnaseji snipery. Bohuzel jak protihrace, tak i spoluhrace :D
    ( ale po dobrym spottingu se urcite muzes utlouct :D )
  • Jedine to kdyz vidis na 900 metru odlesk optiky nepratelskeho snipera a posles mu tam jednu z dela tanku :D
  • Zase se nic nevyrovna tomu, kdyz das s M98B bezicimu borci hlavu na 900m
  • 2Z.Z.: Metro je nejhranejsi mapa ale o taktice tam nemuze byt moc rec. Co se DLC tyce tak chapu co myslis. Ja jsem taky nechtel kupovat premium kvuli DLC. Jediny co jsem si koupil byl armored kill a back to karkand jsem dostal za predobjednavku. Ostatni DLC me proste nezajimaj. A taky nevim kdy jsi hral BF3 naposled ale dost veci se tam pohnulo spravnym smerem. Jen jetky me porad strasne stvou. Proto taky hraju hodne AA :D
  • Drasťa,
    ale je to nejhranější mapa. Mimochodem, zajímalo by mě, kolik lidí BF3 ještě hraje. Když jsem filtroval mapy, některé mapy se vůbec nehrajou a jiné mapy se hrajou strašně málo. Metro se hrálo nejvíce. Nepočítám DLC, kde jsou nejspíše dobré mapy, ale které jsem prostě z principu nekoupil Nehodlám dát za hru x tisíc s nejistým výsledkem. *7*
  • Namluvení vojáků výborné? Jako fakt? Proč jednou mluví rusáci rusky a jindy anglicky? Pamatuješ si ty finty z BF2, kdy člověk uslyšel kecání nepřátel a díky tomu mohl jednat? To tady prostě nejde. Proč rusáci nemluví vždy jen rusky? Asi kvůli amíkům, kteří si stěžovali, že jim voják občas mluví podivným mimozemským jazykem. *2*

Jak vylepšili minimapu? Podle mě vypadá pořád stejně! Jediným rozdílem je, že se v první verzi nedalo přepínat na mapu pro celou herní plochu, což byl fail, který prostě museli opravit.

Raketomety - zahraj si Metro, kde každý druhý používá jen raketomet a pochopíš.

Svítilny ztlumili jen opravdu trochu. Předtím to byl laser z vesmírné lodi Enterprise, teď už je to jen laser, kterým se snažili rozpůlit Jamese Bonda. *4* A pořád je lamky používají a rádi tím svítí spoluhráčům do očí.

Battlelog je facebook pro fps hru. FB se mi hnusí = hnusí se mi battlelog. *2*
  • Metro za infantry? Jsi se asi po*ral v kine ne? To je ta nejhorsi mapa co znam :D
  • v bf 3 nesnasim kdyz strilim ze sniperky tak nepritel vidi drahu letu. to je hovadina.
  • No bohužel lze čistě infantry hrát snad jen Metro + ještě jednu mapu na TDM. Jinak tedy ne. Ne že byhc neměl rád vozítka, ale když si dám ve filtru pěchota pouze, očekávám, že mě nebude jeb*t tank na spawnu. Chci toho moc?
    Světelné efekty jsou vtipné. Neustále jsem se setkával s tím, že se na šikovných místech na přelomu stínu a světla schovával kulometčík, kterého prostě nebylo možné vidět, dokud to nerozbalil. A co mají být ta světla např. na Kaspian? Tam jsem si připadal, jakobych měl na hlavě bublinu, o kterou se podivně odráželo světlo. V reálu jsem tohle nikdy nezažil.
    V BF2 byla růžice užitečná. Běžně jsem zažíval, že jsem založil jednotku, dával rozkaky a lidi se mi nejen do jednotky nahrnuli, ale zůstávali a poslouchali. Pak se hned hrálo lépe.
    Minimapa je naprosto otřesná. Stačí porovnat s BF2 minimapou - tam vše jednodušší, lépe vidět.
    K té grupě - Byl jsem členem BF2 klanu, který hrál pravidělně. Drtivá většina lidí z klanu ovšem odinstalovala BF3 jako opravdu špatný vtip. Nejsem tedy jediný, komu BF3 nesedl.
  • Takovej Tomahavk a možnost ho mrdnout po někom by nebylo špatný..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit