Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak tohle už je výsměch BF... tahle doba je naprosto na palici...příští BF DLC přinese prak a ve stejnou dobu budou už i např ve wow pokémoni ne ? ....
  • Gojira
    Furt to je tady tak, že mínuska jsou ve skutečnosti pluska?:D
    • Furt je to tak, že člověk s rozumem si přečte příspěvek a pokud za to stojí, zamyslí se nad nim a nějaký +/- ho nezajmaj .)))
  • Už se vidím v situavi jak proti mně vyběhne maník z automatickou borkovnící a já se do něj netrefím a naopak to bude zas tzv. chaeterů atd.Nevím jestli to bude prvek ,který bude sedět bf3 já bych uvítal více vlekých map třeba i z minulých dílů.A víc než 4 typy postav.
  • To Autor: kuse se v modernim boji pouzivaji zcela vyjmecne. Pokud je nekdo pouziva tak to budou specialni jednotky pro specificke ucely (nastrelovani lana nejspis) a mozna teoreticky pro naprosto tichy vystrel bez jakehokoliv demaskujiciho priznaku.
    Ovsem v dobe tlumicu a podzvukove munice vazne pochybuji o nejakem rozsireni kuse pro vojenske ucely. Zaslechl jsem ze udajne kuse (nejspis z nouze) pouzivali pri taktice hit and run srbove ve valce v byvale Jugoslavii.

"Pistolové kuše
    Pistolové kuše používá například peruánská armáda, brazilské speciální jednotky CIGS či elitní jednotky US armády. Armádní jednotky uplatňují speciální druhy šipek s hroty obsahující trhavinu, které proslavila hollywoodská filmová produkce zejména akčním filmem RAMBO. Co se týče užívání pistolových kuší v Evropě, používají je například v srbské armádě pro přepadové akce. Známé je také jejich užití proti kosovské guerillové armádě jako tzv. protisniperských zbraní."

Zdroj: http://www.outfit4events.com/index.php.html?currency=CZK&language=cz&sort=20a&cPath=18_313
    • Takze jsem s tim vysmesnym prispevkem na vybusne hroty byl mimo? No stane se :D
    • Pilgrim66
      Mam pocit, že jsem někde četl, že ještě cizinecká legie je používá.
  • Co mate trollove proti kusi ? Vite jak to bude pekne vypadat ve frag movies ?
  • Hahaha, z CoD sa tu tito blbeckovia smeju ako je to arkada a tu budo DIE HARD FANBOYSKY obhajovat kusu, ze je to 100% realne, lebo v oblasti bolo zemetrasenie a kusa je dokonca zostrojena z realnej zbrane.

Vy BF3 fanboyi ste tak ubohi, tak s kusou budete nicit obrnene vozy a pindate na CoD, aka je to arkada pre deti, ja nemozem z tejto mentality, opat z toho, co ste sa smiali, ste dostali od EA povestnou kudlou dozad :D Najprv Elita, teraz kusa, co bude nasledovat *1* *1* Je mi vas uprimne luto *5*
    • COD neni arkada pro decka...to je jen nahrazka BF3 pro lidi se slabym pc :P
      • Ale nehovor, preto BF3 predal 3 nasobne viac na konzolach ako na pc a hrava ho v multiplayeri 3 az 4 nasobne viac hracov ? *5*
        • Konzolisty neresim, tem je jedno, jestli hrajou bf nebo cod, hlavne aby to tam bouchalo a strikalo.
          • Ak by nebolo konzolistov ako ja, tak by si si dalsi BF na pc ani nezahral...

BC1 bola konzolova exkluzivita, BC2 ste mali na pc len preto, lebo sa EA zlutovala a BF3 a vyvoj jeho enginu by bez kopii predanych na konzolach bol vo velkej strate..
            • JohnyTheZik
              Deti, tak toto je pravy a nefalsovany troll! ^ (ten nad Williamem)
            • Kdyby nebylo konzoli, tak si zahraju na PC mnohem lip, protoze by vsechno bylo mnohem kvalitnejsi :P
            • Predaje na pc nezaplatitli ani BF3 marketing hry samotnej, ktory bol 100 milionov dolarov *1* Smutne, co? *5*
  • nejlepsi na zabijeni ja inzenyrsky robot nikdo vas nevidi a v pravou chvili je zabijete a na konci kola v tabulce nejoblibenejsi vodidlo je tam ten robot
    • oprava :vozidlo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit