Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano máš pravdu CoD sem rozjel i na kámošovo šrotu...a že to byl šrot *1*
  • gtx 590 horka kandidatka na vanocni darek hehe a pak uz jen 3d vision + monitor 3d ready(nejaka pekna 27) a uz me od toho nikdo nedostane hehe.
  • MishKonn
    Stay clear of the f*cking Troll!
  • To se uvidí až BF3 vyjde. S výkonem na caspianu sem v betě moc spokojenej nebyl, tak doufam že to odladí... Jinak sem doufal že budu upgradovat až na ivy bridge + amd7000/nvidia600
  • Ne upgradovat nehodlám, moje mašina utáhne na FULL vše, co jí přijde pod procák. BF3 beta naprosto bez potíží a že by Call "už5letrecyklujemvšecosedá" Duty přinutilo hráče k upgradu.. to jest fór poslední pětiletky! Jediná hra, u které se můj HW krapet zapotil, byl Zaklínač 2.

pozn: Intel Core i5-750 Quad-Core 2.67 Ghz, ASUS P7P55D, 4 GB RAM, nVIDIA GeForce GTX 460 1GB
  • blahorodie
    kamarat si tu asi jediny co nefetuje , GRATULUJEM *3*
  • to ty omalovanky prijdou pekne draho, decka nesedte furt u toho a dete se raci probehnout ven, udelate neco pro sebe a je to zadarmo :P
  • Posouva vyvoj dopredu mozna co se audio vizualni stranky tyce,ale co se hernich mechanik tyce ,jdou spise cestou opacnou imho.
  • Jenze nekdy je clovek sklaman i kdyz bere PR kecy s notnou rezervou a to je pripad i toho BF3 pro mnoho lidi.
  • Tohle je dost zabedneny nazor,ale vzhledem k tomu,jake komentare tu obcas od tebe ctu,me to uz ani neprekvapuje *3* .
  • Nerikej ty sherlocku,na to jsi prisel sam?
  • Na druhou stranu,vetsina pc hracu taky nemusi upgradeovat ,pokud se spokoji s vizualem na urovni xboxu/ps3 *3* .
  • Hlavně, že nemusím upgradovat ps3:-D
  • Ty OSLE kazdou korunu na Pc jsem si vydelal rukama...ty jelito z vidlákova....
  • Kamarádovi se mi podařilo rozchodit betu B3 na jeho kompu - 2jadrovy procesor, ATI série 3000 a 2 gb ramek :) Stačilo pouze aktualizovat ovladače a odvšivit PC :) Není to jo nějak závratný výkon, takže si MP nezahraje, ale na SP to stačit bude...

A stejně kdo tvrdí, že kvůli B3 je zatím blbost upgradovat tak časem stejně upgraduje, protože vývoj půjde jen dopředu a pokud budete chtít hrát tak vás to donutí :)
  • morik
    Proč upgradovat? Modern wórfér má nízké nároky, takže to spustí a kdejaký truhlík a battlfíld 3 hrají pouze ty typy lidí, kteří mají nabušené počítače, jež jim kupují rodiče, neboť oni věří, že pro svého synáčka dělají jen to nejlepší.
  • nieco na tom bude ;) ja uz som upgradol kvoli BF3, zatial i7-2600K@4.5Ghz, 16GB DDR3, grafarna stara 280GTX a caka sa na prve benchmarky - vidim to na NV580 alebo NV590 - ale co som pozeral tak na nizsich rozliseniach je lepsie asi NV580 na 1280x1024 resp. 1680x1050 to myslim bohate staci... btw. neviete kedy vyjde Kepler (NV6xx) ?
  • Musím se přiznat, ale battlefield 3 mě tak trochu dokopal k upgradu PC, takže vlastně ano :-)
  • NO nevím tu zakázanou mapu před ukončením bety na pár dní pustili všem a zdálo se mi to tam stejný...
  • Vraj "marketingový podvod", lol, teraz si ma dostal. Takto by si mohol nazvať prakticky každú reklamu. Hold keď dokážeš uveriť každej sprostosti, čo vypustia, si len tupá ovca na ktorú je tá reklama mierená *3* Následné sklamanie je tak zaslúžené...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit