Přejít na výpis diskuzí
Kvůli Battlefield 3 a Modern Warfare 3 se budou upgradovat PC
18.10.2011 | levis
246 příspěvků
-
hmmm tak to v tvym pripade si rikam ze bys mel napsat knihu "jak nevyhodne upgradovat pc".ja sestavil vzdy novej do 12 tisic a stacil mi.ted si kupuju treti pocitac ale uz za trochu jiny prachy a doufam ze mi vydrzi taky tkoavejch dobrejch pet let.doted mi ten starik bastil vsechny hry uplne v pohode,az ted si ho musim menit
-
Tak je to jako u každé věci,každý kus je jiný,například já mám už asi 2 roky 4870 a nemohu si stěžovat,neměl jsem jedinný problém a to samé s 3870.jedinný problém s atinou byl u 8xx tam děsně blbly textury u her a bohužel se nepodařilo to vyreklamovat,ale to už je docela dost dávno.
-
Spis je otazka,jesstli ti to opravdu za to stoji,kdyz novejsi hw vyuzije jen jedna hra.
-
Kucííí a hokýýýý nebudeme si muset pořizovat domů i malý Temelín? Bude to spotřeba jak blázen a mooooře odpadního tepla. :)
A to jsem si myslel, že mi i7 960, 24 GB RAM a 460 vydrží nějaký rok a ani ne 6 měsíců :D. -
Tak to te tak trochu nehchapu.Ja nemusel upgradovat comp uz par let a to diky zbrzdenemu vyvoji vizualni stranky her,ktery nastal prichodem nove generace konzolli.
-
Sranda je,ze cod oznacuje za "zkonzolovatele" a vyzdvihuje BF3,jako kdyby bf3 takove nebylo *1* .
-
Hlavně ty zvukové, tam je opravdu potřeba upgrade každý rok :-)
-
Mal som Radeon 4870 a 5870
4870 bola reklamovana 2x, raz ked zlyhala uplne a druhy krat ked odyslo chladenie
5870 taktiez 2x reklamacia, prvy krat v prvy tyzden pouzivania ked odyslo napajanie co mi skoro znicilo zdroj a druhy krat odysiel ventilator na chladeni - coz som uz nezniesol a po roku ju predal
Nehovoriac o neustalych problemoch s ovladacmi u ATI a microshutteringu aj u single gpu kariet.
Tak som presiel na G GTX580 SOC a nemam problem doteraz. -
Podla mna len tak tak ... este ti bude treba aspon 16 core inak to bude brzdit vsetko ;(
A minimalne 192GB RAM takze aj Win 8 16bit Ultimate ! -
Na GTX 580 by som to mal rozchodit na low detail ? *5*
-
Jako vždy čekám, že kvůli CoD člověk nebude muset upgradovat.
Co se týče BF3, splňuji všechny parametry až na grafickou kartu (tu mám o jeden model nižší) a obávám se, že i přes tuto skutečnost mi má sestava nebude stačit ani na střední detaily, tak abych si hru opravdu užil. Z bety se toho nedá moc usoudit, ale už i tam jsem dosahoval nižších výkonů než bych si představoval. Bohužel podle toho jak to teď u BF titulů chodí jsou nároky opravdu kosmické. Porovnání grafika/nároky opravdu nesedí. Nechápu proč se titul BF vydal takovýmto směrem a opravdu mě to mrzí, neboť na mojí polici leží všechny tituly BF série do BF2142, co bylo dál už opravdu není BF. -
Ja okamzite vypnu motion blur a kazdy listecek na keri take videt nemusim. Singl dam na plno jak jen to pujde ale v MP premira efektu jen rusi. *3*
-
Nejhorší je procák s novým jádrem, to se pak musí koupit ještě deska .. to mě zabíjí nejvíc :) .. jinak vím o čem mluvíš chlape . Též to takhle dělám a ze starých komponentů skládám slabší PC at už na doma či na prodej, tím chci říct že takhle se mi penízky alespoň trochu vrací zpět.
-
to já hraju na staršim NTB red orchestru 1, vše na lowest, a mám teda extra výhodu :( panáci jsou vidět skrz zdi, přez překážky atd.. Je to na hono a nevim co s tim protože o to nestojim.. Wallhack nepoužívám, nejsem prase... proto teď ani nehraju pač mě to neba
-
tak zase každej silný slova na grafiku MW3, ale hlavně že to nikdo z vás ještě nehrál :D a ve videich nenijejich vylepšenej engine.......a od gameplay MW3 aspon vim co presne cekat, MW2 a MW1 byly genialni multiplayerovy parby
-
Já si počkám pár měsíců, až hru doladí, možná přidají novou mapku a možná se cena trochu sníží. *3*
-
Upgradovať PC kvôli jednej hre ? :D a čo som sa s koňom zrazil ? :D
-
Ono bude taky dost záležet na mapě. Ale hafo věcí se dá v BF3 oželet. Já si klidně stáhnu stíny atd. Beztak je to FPS akce a jde tam přeci o fps.
-
jojo na low by to mělo bejt v poho hratelný.. po pravdě já i na high endu bych to stáhl na minimum a v cfg bych povypínal i další věci.. je to pak přehlednější :)
-
Beta BF3 bylo otřesná a pro mě obrovské zklamání. Přesto si myslím, že až doladí všechny chyby, přidají pár map, bude vše OK a hra bude nejméně tak dobrá, jako její předchůdci. Každopádně to chce ještě pár měsíců - kupovat to teď rozhodně nebudu.
COD nemá smysl kupovat. Inovace minimální...