Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upgrade jedine kvôli práci *5* Hry nemajú nárok.
  • fallout
    Ok uvidíme až to vyjde co to udělá... dík
  • Tak to newim co máte všichni za PC ale já rozjel BF 3 Betu úplně vklidu
  • Já sestavil nové PC letos v lednu kvůli Crysis 2, které mě docela zklamalo svojí malou náročností na HW, tedy přesněji do vydání DX 11 patche. Battlefield 3 bude jasně novým etalonem a důvodem nakoupit nový Hardware jako svého času Crysis 1. Nyní mám core i7 2600k, 8 GB Ram a GTX 580. Podle toho co jsem četl tak pro rozlišení 1920x1200 to nedám na nejvyšší detaily ale "pouze" na high, celkem zvažuju dokoupit ještě jednu GTX 580 do SLI. Jinak s tím MW 3 je to dobrý vtip.
  • Přesně tak!
  • Hanzales
    Já mám tak nějak to samé (560Ti, 4GB RAM), akorát Q9550 na 2.8GHz (zatím nebyl důvod taktovat) a Beta se detekla na HIGH a fičelo to svižně. Dokonce šly někde hodit i Ultra detaily (údajně v Betě Ultra nastavení není implementováno, ale po zapnutí více položek na ultra už to znatelně zpomalovalo). Tak nevím, ale myslím, že na Medium/High to rozjedeš bezpečně, nehledě na to, že po dvou dalších verzích ovladačů a nějakých updatech bude myslím docházet ještě např. k menším občasným propadům fps atd. Každopádně bych určitě počítal s tím, že na to nejvyšší nastavení nějaké to SLI/CrossFire výkonných karet potřeba určitě bude. Tam by už ty naše procesory ale asi určitě nestačily :)
  • Ještě si dodám.....vsadim se, že si to do roka stejně koupíš :-)
  • Spades
    Upgradovat kvuli MW3 ???
    Bi/ch Please :D:D:D:D
  • Ja upgradoval, NEJEN kuli BF3... z HD 4850 na GTX 460 :) Snad mi to bude stacit ...
  • Trochumě zaráží že tu nikdo nezná Hybrid CrossFire ale budiž. Imho 1,5kW??? No lolec, to fakt ne, chlapče, to fakt ne...leda že bys měl na PC nonstop zapnutou varnou konev, jinak fakt ne...ne...to fakt ne...
  • Taky na to mohli použít tu novější tabulku, tam už jsou 6XXXM
  • nejnižší detaily...nějak mi to uteko :) Ale i na ně to vypadalo dost slušně.
  • No finta je v tom ze ta grafika to da protoze ma stejny vykon jak GTX570. To ze kombo ovladace+hra proste neni doladeny neni chyba grf. A kdyz bych si mel vybrat jestli dat 8 tisic za 570 a mit tu samou grafiku (bez SLI issues) a nebo nehrat BF protoze si s 2xx sli netyka tak myslim ze je to jasny.
  • Kámoš na něm hrál BETU a po instalaci BETA ovladačů od nvidie to bylo už celkem hratelný. Myslím že měl nastavený detaily a nativní rozlišení. Takže tu je celkem solidní šance že to pojede na tomhle notesu slušně.
  • hexafire
  • nechapu co je na tom když ti to tva grafika nesvede kup si novou s podporou DX 11 stejne se bude delat vic a vic her pod toudle technologii jinak BF 3 je pecka oproti MW3 ktere se muze jit zahrabat !
  • No ale narozdíl od Vás bude mít s VSYNCem stabilních 60FPS na nejvyšší detaily a elektriku to bude žrát jenom tak, aby to těch 60FPS udrželo. Což se mi nezdá tak moc jako blbost. :)
  • MishKonn
    Haló, právě proto to opravili...duh.
  • No to minimálně.
  • MishKonn
    +1

Viz. RAGE.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší