Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já si myslim že to nedáš podle mě aby jsi to rozjel na max tak potřebuješ tak 3x HD 6990 v crossfire.
  • A nerozpoznal Crysis 2 tvoje PC jako konzoli? :D ne sorry, ale já musel... *7*
  • spis nez redukce je to zefektivneni funkci .. udelat neco rychleji se stejnym vysledkem ... treba pokud chces optimalizovat noseni veci do schodu na 5 patro bez vytahu tak muzes misto 5 lidi behajicich z 0 na 5 dat kazdeho na jedno patro a resit to nosenim po usecich (za predpokladu ze predani veci neni casove/energeticky/mechanicky narocnejsi nez vyneseni veci az na 5 patro (nebo 2,3,...)
  • Mno kvůli BF3 to ještě chápu že by se ten PC upgradoval ale kvůli MW3 to je snad nějakej vtip?
  • Si pis, voe *1* .

Jen nechápu proc ti zavistivci hnedka vlepej minusko *1*
  • BF3 beta na pentium dual core e2200 @ 3Ghz, 2GB ram a radeon 5750 512 MB na low, rozlíšenie 1280x1024 v metre 35-55 fps, takže až tak zle by som to nevidel, optimalizácia je dobrá... a spomenutie MW3 beriem ako dobrý vtip, kvoli tej hre by sa možno oplatil upgrade jedine tak z pentium 4
  • H4wk
    :)
    http://i.imgur.com/a8uZl.png
  • Beru tě. Stuj si za svým!!
  • MishKonn
    Opravdu, soudě z PS3 verze na EA GameShow ta hra vypadá na konzolích opravdu nechutně.
  • Je to první hra, kterou nerozjedu na sve 9800 GT 512 na medium, nebo high pri rozliseni 1280x1024. Myslím, že je to optimalizováno co se týce výkonu celkem dobre, proste ta hra je graficky uplne jinde nez konkurence, proto to 8xxx, 9xxx a 2xx rady sotva rozchodi. Na 4xx rade hra vypada naprosto fantasticky. Hold pokrok nezastavis. *3*
  • hosi kdyz se rekne, ze to maji jeste optimalizovat. Co si mam pod tim predstavit? Mensi rozliseni textur, mene polygonu, mensi rozliseni, vypnuti nejakych featur? Nebo jak se vlastne dela optimalizace?
  • On není blb, on je jen ze Slovenska, to mluví za vše *1*
  • Ja jsem upgradoval diky BF3 cele PC krome Grafiky takze clanek se zaklada na pravde
  • a polovicni rozliseni ...
  • Ne? Tak to mas docela kratkou pamet.
  • fallout
    Tak ale GTX275 a GTX 560 je trochu rozdíl ne... zatím mi všechny hry šly na max, tak mi neříkej, že se nezahraju BF3 na medium?
  • Konzolova verze ma vypadat jako PC verze na LOW+mensi mapy a min lidi.
  • Jojo pravdu dis ale tak co i kalkulacku je treba cas od casu vymenit za novou.
    Ale ted vazne, betu BF3 jsem na svem 3 roky starem PC rozebehnul na medium a to v pohodicce. A nemyslim ze by to na konzolich vypadalo lepe a me stale jeste zustane bonus v podobe 64 hracu na mapu. Takze nejaky obrovsky exodus bych necekal. Jen to PC scenu trochu rozhoupe, cekal jsem to do Crysis 2 ale ten zacal rozpacite a dodatecne vychytavky se dle meho tak nejak uz minuly ucinkem. *6*
  • H4wk
    Nuz, ja nie som ten kto s tym zacal.
  • GTX560Ti s c2D na 3.4Ghz?? Me C2D E8400 3.0Ghz brzdilo i starou GTX275 natoz pak jak bude brzdit GTX560Ti. Jinak pro predstavu Beta na C2D E8400 a GTX275(stare pc na kterem sem to zkousel, new pc v oprave) nebyla moc hratelna ani v nizsim rozliseni(1440x900). Mapa Metro sa este dala,ale ta druha s technikou nehratelna. Ale finalni verze se muze hybat nakonec uplne jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší