Přejít na výpis diskuzí
Kvůli Battlefield 3 a Modern Warfare 3 se budou upgradovat PC
18.10.2011 | levis
246 příspěvků
-
Ninjaedit, eh.
Je sice hezký, že to píšou, ale nemám ve zvyku věřit nějakým PR prezentacím. -
No a hw optimalizace ani slovo a to je pro me trochu dulezitejsi nez naky mortar a myslim ze i pro hodne lidi co meli problemy.
-
Dice upravili LOW nastavenia aby neposkytovali ziadnu vyhodu v MP.
http://gamingbolt.com/wp-content/uploads/2011/10/I2TPT.png
Vsimni si low nastavenia -
Pre hlupákov ktorí zrušili preorder kvôli bete -> http://battlefieldo.com/nvidialanbf3/
Ako som vravel už predtým, VAŠA chyba :)) -
jo jasne to je pravda ! musim kupit grafiku .-(
-
Jo, to je jeden z důvodů, proč bych tohle povypínávání zakázal. To si rovnou může někdo nastavit místo všech textur šedou a místo textur na panácích jasně zelenou.
-
Bože ty si lolek :-D
-
Riešiš absolutne hovadiny to co mas integrovane na doske je oničom. Jedine riesenie je kupit vykonnu graficku kartu.
-
no měřil sem to :-) ono je to tím že mam napicu totiž zdroj mam 700W něco kolem ale jeto hodně velkej sshit a tak žere více než dodáva do PC jo a eště měl sem ho nastaveny na 150% vykonosti tedy že pc mi jelo neustale na minimalně 100% a to aji když sem se třebas dival na filmy nebo na internetu serfovatl jelo furt na 100% , jednu dobrou vlastnost to mělo nemusel sem vzimě topit obyvák mi to vytopilo tak že sem si normalně musel kolikrat aji sundat ttričko a case palil tak že si naněm neudržel ruku :-) tim že pc jelo na 100% tak i grafika jelo na maximum neustale mam ho špatně nastavenej stahl sem programky na takrovani atd. a tim sem to skur.il
-
v MP urcite
-
Neni lepsi mit v hrach jako je BF3 co nejnizsi detaily?Neuvidite protivnika drive kdyz povypínate vsechny ty odlesky,stiny,chveni listu a podobne ficurky?
-
Co koupit? GTX 470, GTX 560 Ti, HD 5870 nebo 6950. Taky trošku protáhnout takty CPU.
-
he he. no ja si vynovujem kazde dva roky ale v clanku je pravda ze od Crysis u netrebalo vobec nic kupovat. vsetko islo docela vpohode i ked boli vynimky ako metro ci par dalsich. To som zvedavy na tu hru ked je to sama reklama. Ale ked to dali na konzole tak tam bude urcite nejaky ustupok. Nemam strach :).
-
no pozor dneska už nemisíš mít stejne modely grafiky karet ato aby byly v Crossfire stačí si koupit spravnou zakladní desku dokonce na některý lze dat jednu od Nvidia a jednu OD amd ale nevim jak to pak funguje!
A koupil sem si zakladní desku která by měla podporovat možnost sdilet grafiky aji že nebudou stajne ovšem nevím čím je to limitované! jestly třebas nemusíbyt aspoň ze stejné ředy nebo tak neco! -
Tohle PC zere 1,5kW ? Nevim kdo ti to rekl ale je to nesmysl.
-
Intel core duo 3,4 Ghz, 4GB Ram, GTX 560Ti 1GB... tak uvidíme, snad to rozjedu... betu sem nezkoušel, takže nevím...
-
No kamo PC mi když dam PC na 100% že re neuvěřitelnych 1,5KWh což dneska stoji 1KWH 5Kč a ja platim měsične za elektřinu 1200Kč a ročně doplacím na elektřině okolo 1500KČ a věřmi že ja doma fakt nepoužívam skoro nic kromě PC PC mi jede minimalně 12h děně a tak sem byl donucen k uspoře :-)
JJ jeto integrovaná na zakladní desce grafická karta !!!
koupil jsem si pc za 8000KČ zhruba sam sem si ho skladal a něměl sem na grafickou kartu a tak sem koupil už integrovanou na zakladní desce abych PC mohl používat a hrat hry celkem se mi to i dařilo pak když sem měl prachy sem kupil novou tedy další grafiku a mam ještě misto na zakladní desce na grafickou kartu další!!!
Takže si myslíte že spíše mam koupit grafiku novou!!
Moc sem se snažil našetřit pracyh na grafiku Gigabyte Radeon HD 6990 no ale ty prachy našetřit je celkem hodně problém :-)
tu moji grafiku integrovanou na zakladní desce mužu nazdílet z ramkami až na 1G co sice grafika tak veskutečnosti nebude vykona bude furt slapší než normalní ale řetl jsem že lze ji určit aby např vypočítavala FPS nebo tak něco až tak tomu nerozumim!
No a to by mi mohly udělat v alfjecomputer :-) nějak je spojit a udělat vykonější!
Tak doporučtě co mam kupit aby mi hra jela na 100% a max detaily!
PS:diky bohu že Diablo 3 Mi pojede na max detaily doufám :-) -
nejhezci je ze vetsina lidi "co maji 590tku" nevi ze 2x 570 by je vysla nejspis o neco levneji a vykon by byl o kousek dal a nejlepsi esa jsou ti co maj dve 590tky tzn quad sli. Gz k lagu jak prase *5*
-
TES náročný nebude, graficky je to dělané na konzole... :(
-
Ona ta 6xxx řada má vůbec ty označení mimo. 5870 lepší jak 6870 atd.