Přejít na výpis diskuzí
Kvůli Battlefield 3 a Modern Warfare 3 se budou upgradovat PC
18.10.2011 | levis
246 příspěvků
-
CPU mas celkom slusny pri hrach nema zmysel skrťiť vykon tam musi ist CPU naplno. Tvoja graficka karta pravdepodobne nebude najsilnejsia. Sice nepoznam aky mas konkretny model to by si mal upresniť. Zalezi podla toho ako chces tu hru hrať. Chces hrat na vysoke detaily potrebujes rozhodne silnejsiu GK, nieco na urovni GTX 560Ti. Spajanie grafických kariet je mozne pri rovnakých modeloch teda napriklad 2x GTX 560Ti. Slabsia + silnejsia nebudu fungovať naraz. Co sa tyka 12 GB ram uplna blbosť ale maximalna,... 8GB je absolutne dostacujuce dokonca prefektne predimenzovane. 12 GB ram neprinesie ziadny pozitivny efekt naviac.
-
no otazka je co chce za detaily
-
V tehle bete uz fungovalo ale stutter jak prase a fps moc nepribyvalo, obcas na Metru sileny propady, tak az to vyjde tak si udelam demo a vyzkousim jak to pojede
-
pokud mu tam funguje vsechno jak ma, tak mu 5770 musi stacit na normalni hrani, spis to bude tou betou
-
Sli bude urcite u B3 oprave v budoucich ovladacich.
-
A tak to jsem cekal ze mezi nima budou vetsi rozdily, tak pak snad 6950
-
neni potreba. i5 2500k, 8gb ram a gtx590 zapojena do nvidia surround.
-
Diky za vysvetleni, ja do ted myslel ze jde jen Crossfire( 2x stejna grafika).
-
Když na to nemáš koule (hw) , tak hraj bulánky.
-
Pokud to je 5770, tak je jen o trochu slabší než 6850.
-
Soudruzi z DICE a Nv zpackali podporu sli na Dx10, pokud to fixnou koupim, pokud se na to vykaslou nekoupim, je to jednoduchy.
-
no tak ta jedna, to je snad nejaka integrovana na desce ne ? ta se toho snad vubec neucastni a mit CPU na 50% kvuli spotrebe elektriny ? to je ale hodne HC reseni, to bych bral u nekoho kdo nema skoro na chleba :]
-
http://www.czechcomputer.cz/art_doc-2EA1745E2A37B71DC1257456006CBCA3.html
-
AMD to podporuje...
-
57xx je moc slaba potrebujes aspon 6850, ramka ti nepomuze a ta integrovana grf ti taky nepomuze
-
Tak BF3 urcite k upgradu hračov motivovať bude. Ale co sa tyka MW3 tak nemam ziadne informacie o tom ze by hra mala nejake graficke vylepsenia. Jedina vec ktoru o tej hre po technickej stranke viem je ta ze engine sa nijak zasadne vylepsovat nebude ostane takmer totozny z enginom predchadzajucich hier a že ma skvelo bežať cez 60FPS aj na šunkách PC.*(bodaj by nie ked sa grafika za tie roky v CoD nepohla a PC HW vykonnostne rastol dalej)
-
ja patrim ku skupine, ktora bude upgradovat. Doteraz mi sluzil Conroe C2D 1,8@2,8 ale uz straca dych, takze nove CPU, MB a RAM... Grafiku mam GTX460, ta to hadam nejak udycha
-
Dve rozdilne grafiky?? Prosim vysvetleni.
-
přesně... Minuskujou ti co závidí, ode mě má plus, mám rád HW fanatiky :)
-
No len aby nas Infinity ward s tou narocnostou este neprekvapili.