Přejít na výpis diskuzí
Kvůli Battlefield 3 a Modern Warfare 3 se budou upgradovat PC
18.10.2011 | levis
246 příspěvků
-
ja mam stary PC asi 2 roky --Moje PC -
Procesor-QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3400 MHz (17 x 200)
Grafika-1-Grafický adaptér ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB)
2-Grafický adaptér ATI Radeon HD 4200 (256 MB)
DDR3-Pracovní paměť 2816 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) (celkem mam 4Gb)
Monitor-1-BenQ G2420HD (Analog) [NoDB] (P3A01027SL0)-Monitor-2- Jean JT198x4 [19" LCD] (7606TI003872)
no a celkem sem měl problém s Battlefield 3 mam nastaveny procesor na praci max 50% zduvody uspory energie a pokud sem chtel hrat musel sem nastavit procak na 100% pak hra jela plynule ale myslim že sem ji měl nastavenou na minimalní naroky :-(
nevim jestly musim upgraudovat myslim že PC mam dost silne a tak spiše udělam to že vezmu PC do alfycomputer a necham ho seřídit a ze dvou grafickych karet udělam jako by jednu přičem ža slapší bude pomáhat te silnější :-)
a koupim si DDR3 alespoň 8Gb a bych měl 12GB celkem snad to pomuže !
jinak nechapu jakto že mi hra nejela alespoň na střední detaily!!! -
taky taky... Myslím že vím o kterém noťasu mluvíš :-) Asus K53SV popř. Acer TM 5760 ;-D
Taky ho budu kupovat a ta kombinace v nich je tak dobrá že si s BFkem poradá ní medium-high, minimálně v betě to tak bylo viz. videa na yt ;) já jdu do toho Aceru :-) -
a proto bf3 hrajes na low, 1280x704 a jenom mapy s 32 hracema
-
Neprinúti. Intel Core 2 Quad 8600 2.66GHz, 4GB DDR2 800MHz RAM, GTX460 (1GB) a HDD s 64MB cache. Beta mi isla uplne bez problemov na Caspian Border 30-40 FPS pri High nastaveniach a plna hra ma byt viac optimalizovana, takze pockam. Ale na novu maticnu, RAM a CPU z dielne Intel uz aj tak setrim :D
-
Vis o tom, ze detem se nema posmivat!
-
Studuji na VŠ, takže budu pořizovat noťas (i5 Sandy Bridge, 4GB RAM, Geforce GT540M), který by měl BF3 rozjet. Nejde mi ani tak o to, jak bude hra vypadat, ale hlavně aby sem ji rozjel s rozumným FPS :)
-
výkonou??? *15*
-
dnes uz by jsi asi volil jinak a lepe .. ale v pohode PC, 2x580 je ted mozna zbytecny luxus (z hlediska pomeru cena-vykon-eko-potreba) .. na jednu stranu nemusis nejakou dobu upgradovat, na druhou stranu koupe levnejsiho ale porad predimenzovaneho s naslednym upgradem je ekonomictejsi ...
-
Hlavně aby si EA upgradovala servery neb mám pocit, že při začátku prodeje jim to padne jak Němec do krytu a to nemluvím o tom jejich slavném distribučním SW to teprve bude "padavka". *8*
-
Tyhle s.r.a.n.c.e se svou výkonou PS3 nemusím řešit!!
-
Sis stou predobednavkou asi hodne veril *1* *1*
-
betu jsem ani nespustil - rovnou na mě zařvala, ať si koupim novou graf. kartu. Tak jsem se naštval a zrušil předobjednávku. Zádná hra mi nebude přikazovat co mám dělat.
-
jj díík , ale máš pravdu žere to jak kráááva :-)))Taky zalohy na EL. mam 2 tacy...no hus *1*
-
Budiš ti přáno. Snad se dočkáš nějaké hry, která i tohle dokáže potrápit.
PS: máš vlastní elektrárnu?
*3* -
Proc byme mel limitovat vykon cpu?Kdyz s Jednou Gtx 580 (bavim se o Metro 2033) jede v Ultra na DX11 40 fps...a se dvema 80 cili Presne jednou tolik..Kdyby me cpu limitovalo tak se vykon nezvysi presne jednou tolik ale treba jen na 60 fps...Ale to proste nereste jestli to vyuziju nebo ne...byl to pouze prispevek do TEMATU ktere bylo zadane...Nic vic Nic mene...Pokud Vam vyhovuje 1280/1024 na Medium tak OSOBNE proti tomu nic nemam ale Na 2500/1400 holt uz vykon potrebuji.
-
...a naco ti je? :D ...aspon to vykuri izbu?
-
MW3 urcite nikoho nutit k upgradu nebude. Vzdyt podle toho jak vypada nebude o moc narocnejsi nez Black Ops. No a pokud preci jen zustal dostatek programatoru z byvalych IW, mohlo by to docela realne fungovat i na slabsim HW. Battlefield 3 hrace nutit k upgradu bude, ale pro me osobne to bude predevsim Skyrim, Risen 2 a dnes uz docela stary Witcher 2. Kazdopadne s tempem, kterym hraji se k temto titulum stejne dostanu nejdriv koncem pristiho roku takze zadny spech, pockam si s cim vyrukuji Intel a AMD na poli procesoru. *2*
-
Jenze pri vyssich rozlisenich, s detaily misto max na ultra, rozdil nepoznas, pokud nebudes vylozene porovnavat screenshoty. Proste to mas nastaveny jen pro ten pocit...
Btw. stejne vykon nikdy nevyuzijes, ty dve grafiky nevyuzijes naplno, iikdyz mas predrazeny CPU, tak ti je limituje. Z 12 gb RAM se ti tam minimalne tretina vali zbytecne... Proste zbytecne vyhozene penize. Ale ten pocit, ten pocit... *2* -
Niiiiice..ty mííínusy jsou čiráá závist :-))))))))))))))))))))))
-
Já bych nebyl tak hrrrrr... počkal bych na plnou verzi, která by měla být optimalizovanější a až pak bych dělal závěry.