Přejít na výpis diskuzí
L.A. Noire vyjde na PC - bude hezčí a optimalizovaná
23.6.2011 | Martin Bach
202 příspěvků
-
Nemyslim to spatně..ale mě ty postavičky trochu připadaj jak ze sims 3 O.o
-
Super. A doufám, že v rámci optimalizace vyfasujou postavy kloubouky, které jim sednou *1*
-
Na Xzone už admin psal, že Cenega chce vydat oficiální CZ lokalizaci. Momentálně se jedná s Rockstarem o povolení. To jen pro info kdo to neví, nebo nečetl.
-
-
Pokud to povolí, což se doposud u jiného titulu nestalo.
-
-
A když ne ta r* přijde o mnoho kupců, u gta angličtinu zvládám ale u la noire kde je rozhovor hlavní klíčový prvek bych to asi moc nedával a hru bych si nekoupil.
-
-
Já ano, protože pokud Cz oficiální nebude, tak na 100% výjde komunitní CZ.
-
-
-
tak aspon ty uplakanci nebudou nadavat ze to nebude s češtinou *1*
-
-
anonym je asi nakej konzolista a stasne zavidi *1*
-
-
nechtěl bych někoho naštvat ae on vám má závidět že třeba někdo neumíte eng nebo že si to možná zahrajete s cz titulky na 2 věci? O.o
-
-
Drž tlamu!
-
tobě by zas mohla dělat problém :)
-
-
-
Tak to docela čumim. Ještě by to chtělo Red Dead Redemption.
-
Dobrá hra ale škoda že na konci zemře hlavní postava tak jako v Red Dead Redemption
-
-
už jsem si skoro myslel že jsi mi zkazil 2 hry:)
-
-
No zkazil protože teď víš že neumře. :D
-
-
Jžš ty jseš taky v*l ze srandy *2*
-
V duchu počítam kolko strašlívých spôsobov mučenia by som na tebe najradšej vykonal... *10* *10* *10*
-
-
A vy si myslíte že říkám pravdu? :D
-
-
dobře jste naletěli
-
-
Dobre TY! :D RDR a LN sem dohrál, tak vím jak si to myslel :D
-
-
-
-
Nespoileruj...
-
Tak díky, ty pitomče.
-
-
Dobrá zpráva, tenhle titul si pořídím. U RDR je sice malá naděje, ale co kdyby to třeba vyšlo. Musíme doufat :).
-
Ehm, co, že se to chystá? Může mě někdo uvést do obrazu - pařil jsem teď poslední rok Starcrafta a moc nedával pozor *1*
-
To bude asi tím, že hra netrhala moc velké rekordy ani na konzolích, tak to chtěji uhasit alespoň portací na PC.... U RDR nouze není, takže s tím se můžeme rozloučit...
-
Skvělé ! Co se gamepadů týče - už GTA IV se lépe hrála na gamepadu, takže u her původně z konzolí mi gamepad nevadí, respektive když je to nutné vždy mohu použít opět klávesnici a myš :) u GTA IV jsem to dělal, rozhodně se s gamepadem lépe řídí etc...
-
Takže tohle je jasná koupě a už se hodně těším :)