Přejít na výpis diskuzí
Lama Alfred oznámila vydání Age of Mythology HD na Steamu
3.3.2014 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
království za plnohodnotnou dvojku!
-
zkus Rise of Nations, je to AoE II na steroidech, bohuzel nikdy moc neprorazila
-
průšvih s "remakem" AoE2 a tou free2play sračkou AoE online jim evdentně nestačil
-
Jojo mythology to byli casy :D moje prvni a posedni lan turnaje a bracha v jeden cas druhej nejlepsi na svete + 2x druhej na invexu + jednou kvalifikovanej na mistrostvi sveta v AoE 3 v Nemecku :D a samozrejme jsme zacinali na AoE 1. AoE 2+ mythology nejlepsi pak vydali datadisk the titans coz trochu hre podle me uskodilo, ale nadruhou stranu nikdy nezapomenu jak bracha hral s klanem ESL ligu 3v3 (mam pocit ze o treti misto, ale nejsem si jistej kazdopadne v prvni petce z celyho sveta urcite skoncili nejmin jednou) a v zaverecnym fightu krome asi 70 jednotek se jeste rezali 4 titani :D nezapomenutelny... skoda ze uz je scena davno mrtva
-
Takže se opět vydá stará hra za 20€, vykrade se fanouškovský mód a bude se prodávat za 5€? Nebo se nad pletu ?
-
To dopadne jako s tím Planescape Tormentem,ne... *1*
-
Když jsem viděl obrázek, doufal jsem v další díl. Třeba přes Kickstarter. Mythology patří do zlatého fondu strategií. Skvělý příběh a intro, na které se nezapomíná.
-
AoM je silně podceněná strategie. Je o tolik zábavnější než klasické AoE. Mytologie je super. A ti Titáni, ach ty vzpomínky na online matche :)
-
Pro mě osobně, byla nejlepší strategie AoE II, kterou nikdy po tom už nic nepřekonalo a nepřekoná.