Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj názor na Dělaný Rise of the Tomb Raider je takový.
    Vývojáři z hlavního hrdiny udělali normálně Chladnokrevnýho zabijáka,tuláka v divočině,jak tomu nebývalo v těch mých oblíbených verzí:Legends,Anniversary,Underworld
    Verze 2013 byla pro mě jaký-si test.
    Teď co vývojáři dělají,je velmi ubohý s Xbox One
    Já jsem vždy Tomb Raider hrál na Pc
    A jestli toto nevýjde na PC
    Tak budu hodně nasr*nej.
    Děkuju za pochopení :) *9*
  • jesti to bude tak dobré jak rikaji jestli to bude 3x věči než pret tim tak myslim že bi nebylo špatné dat na dalši konzole (pc xbox) atd
  • Pilgrim66
    Dole jsem se ptal a prej je to furt ona. Mne se uprimne jeji dabing libil hodne.
  • Podle toho co Lara ke konci traileru říká to nevypadá na Camillu Luddington, a pokud jí nebude znovu hrát a namlouvat ona, tak to bude strašněj sh*t.
  • Radioaktivni_surikata
    Neséřte tam ty zaprděný QTE a plácnem si...
  • Jack1947
    Teda tu tvojí negativní povahu bych fakt mít nechtěl. *7*
  • Nevím co by mne mělo brát, názor na reklamní kampaň od CD jsem si utvořil minulý rok (kdy mne ještě žádný WD nezajímal).

CORE DESIGN Tomb Raider: otevřené stromovité "levely", ve kterých je zpravidla potřeba nalézt ve výsledku přímočarou cestu. Každá úroveň je tedy svým způsobem jedna velká hádanka. Nepřátelské NPC postavy a potvory fungují jako oživení explorace a je li potřeba, tak jako takzvaní "bossové" - silnější protivníci, zpravidla definovaní příběhovou linkou.

Uncharted: jednotlivé střelnice s vlnami kačenkoidních protivníků, oddělené úzkými jasně vymezenými koridory. Struktura herní náplně: příchod úzký koridorem do lokace, je spuštěna vlna kačenek. Vlna kačenek eliminována, přechod koridorem do další lokace, nezřídka doplněn o neinteraktivní záběr (cutscénu). To vše spřaženo filmovým formátem hry.

Reboot TR: viz Uncharted

Takže ne inspirovali, kopírovali. Stejně tak jako teď předpokládám, že do nového dílu TR přikopírují něco z The Last of Us.
  • Jack1947
    Tebe to čeče pěkně vzalo, tohle není Wach dogz... a Uncharted srovnání je dost mimo maximálně že se inspirovali a né kopírovali. *4*
  • Mart9
    Ještě si pamatuju, jak jsem prve z traileru na novou Laru nebyl vůbec nadšený, vyčítal jsem tam evidentní chyby a nakonec jsem v tom objevil úžasnou hru a skvělý zážitek. Proto tentokrát trailer a informace beru s rezervou a počkám si až na konečné dílo.
  • Jack1947
    Doufám že to bude o něco lepší než minule např by mohli ubrat na intezitě QTE sekvencí, nevadily by mi hádanky a celkově aby se nehráálo za Ramba/MClanea ale trochu i za Laru, přeci jeno,m některé situace byly už poněkud hodně přitažené za vlasy. Víc survival a méně řezání... řikám já. *4*
  • Pardon, beru zpět, nějak jsem si to nepřečetl dost důkladně. *11*
  • Tak mě to zajímá, protože jsem hrál jedničku a dost jsem si ji užíval (ano některé věci bych změnil ale spousta z nich byli fakt super).
  • Mato1987
    " vyjde příští rok na Xbox One a vzhledem k tomu, že nikde nepadlo slovíčko "exkluzivně", vyjde nová Lara i na PlayStation 4 a PC. Počkáme si ale na tiskovku od Square Enix, než začneme dělat soudy."
  • Jack1947
    Ty jo ale byla by to sranda kdyby i XONE mělo své vlastní exkluzivky. Kromě Hala třeba i TR sérii. *15*
  • Ehm dočká se toho i PS4 ? Nebo je to exkluzivka pro Xbox...
  • Pilgrim66
    Tak to jsem šťastnej. Nový Tomb mě jedna z nejradostnějších zpráv téhle E3 společně s potvrzenym Mirrors Edge a Mass Effectem. Už chybí jen novej Deus Ex.
  • kubi-wan
    Jako úplně nevěřim, spíš tak doufám a přeju si. Ale i pokud tomu nedostojej, pořád mám před sebou osm Tomb Raider her, kde si svoje "choutky" ukojim dosyta :P
  • conflig
    určitě ne. Je to Cammila Luddington jako minule
  • Jack1947
    No, trailer špatnej nebyl. Tak nebudem si nic nalhávat lepší už to nebude. *4*
  • Věříš slibům Crystal Dynamics po PR kampani na první rebootovaný Tomb Raider (slíbili realistickou survival akci, dodali kopii Uncharted)? Osobně bych byl mnohem opatrnější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit