Přejít na výpis diskuzí
Lara v Rise of the Tomb Raider uteče od psychologa do divočiny
9.6.2014 | Adam Homola
27 příspěvků
-
ee stále Laru dabuje Camilla Ludington, čo ma tiež veľmi teší :)
-
"Tisková zpráva klade hře za cíl úplné redefinování survival akce."
Pokud vám do redakce opravdu poslali takto koncipovanou větu tak se skutečně a opravdu divím, že jste jako žurnalisté neupozornili na ožehavou otázku - předchozí reboot byl také oznámen jako "survival action" ale byla to obyčejná kopie Uncharted, tedy normální akční 3rd person hra, která nemá hratelnostně cokoliv společného se slovem "survival" (příběhově ano, asi tak tři hodiny, pak je i v příběhu vliv tohoto slovíčka vypouštěn).
Co má tedy znamenat to slovo "survival"? Není to (dle zkušeností z kampaně na předchozí reboot) jenom buzzword, určený pro nalákání pozornosti a vyvolání pocitu, že se jedná o něco více než o pouhou kopii Uncharted? Myslím si že toto mohlo být v článku zmíněno.
"Navíc budou více než třikrát větší, než lokace, které jsme měli předtím,..."
Takže tentokrát žádné úzké cestičky? Že by se level design opravdu vrátil zpět do roku 1995 a nedělal z hráče osla? Že by? ŽE BY?
"Minulý Tomb Raider byl sice koridor, ale uzoučké uličky to zase nebyly."
Byly. Byla to sestava úzkých uliček vždycky ohraničených buď hlubinou nebo skalami. A těmito uličkami byly pospojovány jednotlivé střelnice plné kačenkoidních AI panáků. -
Zda se mi to nebo zmenili dabing?
-
Tak jestli Crystal Dynamics dostojej svých slibů a hra se bude víc podobat starším dílům (cestování po světe, prozkoumávání, větší otevřenost lokací), sem s tim! Z traileru to na mě dýchlo příjemně známym dojmem, a tak mě ta hra teď zajímá daleko víc než mě kdy zajímal ten "první" díl (myslim reboot).
Momentálně mám rozehranýho Tomb Raidera 2 a než si zahraju Rise of the Tomb Raider, bude už dávno na steamu ve slevě za dvě eura, protože celou sérii hraju chronologicky (dohánim tim svůj hráčskej rest). Baví mě sledovat ten posun jednotlivých dílů, stejně jako tim "odpočívám" od dnešních načančaných games. -
Shut up!! and take my money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Také jsem natěšen nový Tomb Rider bude určitě pecka a nová Lara je taky fajn takže jak se říká v Americe Sky is the limit!
-
Náramne sa teším, z celej 1 a pol hodinovej xbox konferencie bolo práve odhalenie nového tomb raidera aspoň teda pre mňa jedným veľkým a príjemným prekvapením, už teraz sa neviem dočkať, kedže najnovší reboot bol fakt perfektnou hrou a určite patrila medzi najlepšie hry minulého roka.