Láskyplný dopis starým českým adventurám
-
Chtel jsem napsat a co Agent Mlicnak? Ale pak jsem si uvedomil, ze to neni ceska adventura :D Jinak uz tady padlo 7 dni a 7 noci, kde jsem se nikdy nedostal pres prvni sex scenu ;-) A souhlasim, ze Draci Historie byla ve sve dobe opravdu Hallloo.
Poldu 7 koupim day one, ne ze bych fanouskem serie, dohral jsem jednicku a dvojku, ktera byla fakt dobra, ale koupim predevsim proto, ze chci podporit autory a cesky dabing je ve videohrach tak osvezujici po vsi te anglictine... Mafie remake byla fakt super, uzil jsem si to predevsim kvuli dabingu..
-
Ritiri gralu....kdyz si vzpomenu kolikrat sem tu hru spustil, prijde mi to ze nekolik let sem se nevymotal z hradu a kdyz sem prisel nato ze se leveluje postava a dostal se ven....dnes mi to prijde naprosto sileny....
-
-
*Rytiri
-
-
treba ceska adventura "NiBiRu - Posel bohu"... uz nejde ani legalne koupit
-
-
Zvláštní, já jsem našel na porovnávači cen/zboží odkaz na legální digi koupi... Prubni to.
-
-
mozna, jenze ty e-shopy jsou budto dead, nebo zbozi nemaji... ale to je proste klasika h****ka
-
-
-
nejlepsi adventura byla vesmirna becherovka na cd od PPK casopisu. Takova parodie na star wars :D
-
Agent Mlíčňák - moje první originálka co jsem vyškmeral jako dárek od rodičů :-D
-
-
Mlíčňák byla polská adventura, jen přeložená do češtiny🙂
-
-
No vidíš. To jsem jako malej neřešil, hlavně že to bylo česky. A pak později už taky ne :-P
-
-
-
Za mě je jasná jednička Posel smrti. Tak si člověk uvědomí kolik adventur nahrál. Byl to můj jasný žánr číslo jedna. A dneska už si ani nepamatuju, kdy jsem naposledy nějakou hrál. Jde vidět, že ten koncept zastaral a je to spíš něco pro pamětníky. Což je škoda. U mě to dost nahradily RPG. Sakra musím si zase nějakou zahrát.
-
ve stínu havrana byl top !! :D
-
Posel Smrti a Polda 2 a 3. Ale tím jsem s tímto typem her tak nějak skončil. Nikdy mě to extrémně nějak nebavilo tento typ her. Většina ostatních žánrů prošla nějakou evolucí, ale přijde mi, že zrovna tento typ her nejvíce zastaral.