Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když to měl brát jako samostatnou hru "ANDROMEDA", dám tomu šanci..
    Ale protože to má předtím MassEffect, tak velmi váhám.. Trilogie je stále pro mě TOP 10 v mém žebříčku her a obávám se, že po DA:I bude tohle stejná fraška... (můžete mi někdo kurde vysvětlit proč ta stylizace jde tak do masy, než do toho pěknýho Effectu, kterou měly předchozí hry?)
    • Po dnešním PAX sy nemyslím, že to bude stejná fraška jak DA:I, i když tomu nějaký nešvary zůstaly.
      A Mass Effect je to jednoduše proto, že mohli klidně využít už vytvořený zdroje - lore, technologie, rasy, zbraně, schopnosti. Spousta ušetřený práce.
      K tomu obrovskou základnu fanoušků, co budou žrát každej easter egg (mě nevyjímaje) a pak už jen jistej profit. I když to vlastně není Mass Effect.
      Ale já s tím problém nemám. Zgruntu novej začátek znamená i spoustu nových možností do budoucna. Na starou dobrou trilogii by se navazovalo už špatně, ne-li nemožně (to by bylo keců, že to mělo bejt jinak), nějaký menší příběhy by zanikly v Shepardově stínu. Prequel by jim otevřel dveře (proč by ne třeba válka prvního kontaktu?), ale Andromeda jim otevřela obrovský vrata.
      • Který se hned zavírají... Protože co si matně pamatuji z celé trilogie, o Andromedě nepadlo ani slovo. Ani píď o tom, jak probíhala kolonizace a předvoj.. A já to tak bral, jako funkční svět... Kde jste pouze ta Spectra, která zachrání galaxii...

Ale zde jste už od začátku v Andromedě, kolébce všeho - a hledáte planety života? Víš jak, v trilogii funguje růst postavy - první díl -> chcete se stát elitním vojákem zastupující galaxii - spectrou, ale uvidíte něco, co značí asi hrozbu. - druhý díl -> hrozba tam někde je, ale momentálně galaxií panuje chaos, protože mizí kolonie a města, musíme chránit obyvatelstvo! - třetí díl -> KUA, HROZBA TU JE, MUSÍME VYSTOUPIT ZE STÍNŮ a připravit galaxii nato, co bude následovat.
        Chci jen poukázat, že i když v každém díle de facto zachráníte světy, pásy, galaxii - furt jste jen ten Sheppard, který v každém díle roste od vojáka, diplomata, hrdinu až po velitele, vojevůdce. Ale nikdy nejste tak stavěný do role, že to stojí jen na Vás, kde tohle z Andromedy cítím.. A to je pro mě už špatně, byl jsem rád ten voják, co se vypracoval. Ale tady ten pocit, že jsem ten co vlastně zakládá civilizace, je až moc...
  • Ač je to veliká škoda, musím přiznat, že Mass Effect: Andromeda ve mně vyvolává stejný pocit jako třeba Mafia III...totální nezájem *9*
  • Bude hůř, resp. stagnace pokračuje. Do nový generace konzolí ještě dlouhá doba...
  • CRYPT
    Ta hudba to je opravdu teda zprasek. S laskou vzpominam na dechberouci soundtrack z me2. Toto je ale fakt vysmech fuj
    • Tuhle píšničku teď slyšim každou hodinu v rádiu a už je mi z ní na *11* a teď tohle. OMG
  • Johnny
    Já myslel že pořád žvatlali a slibovali že ty xichty jsou jen provizorka, že je opravěj xD tak asi nic no.
  • No nevím, z trailerů na druhý a třetí díl jsem si vyloženě sedl na zadek, u trailerů na Andromedu ani u jednoho :/
    • flash789
      ty se koukas na trailery ve stoje?
  • WTF???
  • BTW: ešte ma tak napadlo, že z doposiaľ zverejneného, BioWare v svojej neoriginalite zašiel tak ďaleko, že Peebe, predmetná asarijka s ktorou sa stretneme, je pozorovateľka alebo prieskumníčka, ktorá studuje štruktúry Remnantov, no a pri tomto jej prieskume ju aj naberieme do tímu... to už ju rovno mohli premenovať na Liaru...
  • Na mě to působilo spíše komicky než dechberoucně
  • Docela mi to zkazilo tu docela fajn soul písničku. Absolutně vůbec se to tam nehodí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit