Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalsi super hra pro TheGGG...nic pro me. Skoda, na novy stary ME jsem se vazne tesil, ale jeden DA:I mi uplne stacil a hrat cool ME pro pubertaky...dekuji.
  • Rejsek
    Slovy Andreje Babiše - sorry jako, ale ta hudba je fakt šlápanec vedle. To se hodí tak max k traileru na 50 odstínů šedi, ne k akčnímu vesmírnému roadtripu. Měli pustit pár kaček Zimmerovi. Hudbu k tomuhle by dal s cigaretou v hubě za odpoledne.
  • To je hnus..... tohle vydáte za plnou cenu aaa hry? :D
    • flash789
      Kdo?
      • jo sakra, už to pochob
        • pochob ...muhehe, chlapec si to fest dává :)
      • Kdo asi....games vydává tuhle hru...
        aaa filmy jsou sice často hloupé ale minimálně jsou technicky a herecky na špici. Pak chápu tu cenu.
  • Virgi
    Ten kdo navrhoval tváře postav odvedl opravdu špatnou práci, MEA má nejnesympatičtější ksichty ever.
    • ta hrdinka v Horizon Zero Dawn vypadá ještě nesympatičtěji - nádražní fetka s dreadama a tupým výrazem v obličeji.
      • tvuj nazor
    • ty taky nejsi zrovna krasavice
      • Virgi
        a jakou to má souvislost s herními postavami?
        • Jack1947
          Bob jenom tro(t)lí toho si nevšímej *3*
      • Ve skutečnosti je to holohlavej, chupatej strejda s vášnivou láskou pro náctileté chlapce. A těma mínusama jste mi nemuseli příznávat mou skromnost ohledně mého nechutného vzhedu*14*
    • To jsi ještě neviděl(a) můj xicht....pokud ano, viděl(a) by si to jinak. *2*
      • Virgi
        Až podle Tvého ksichtu budou dělat postavu do Mass efekt, potom se můžeme bavit o tom, jak bych to viděla. Ale je prostě škoda, že hlavní hrdina vypadá jak gay a má slizký nepříjemný oči a ženský nerozeznáš od chlapů. Postavy v původní trilogii nebo třeba i v DAI byly o 1000 % lepší. Nebo třeba Aloy v Horizonu, možná pro některé není sexbomba, ale je prostě sympatická.
        • Rejsek
          To je kvůli těm soustavným požadavkům na genderovou vyrovnanost. Kdesi jsem dokonce četl, že by se těhotná žena měla nazývat spíše těhotným člověkem, aby nebyla stereotypizována jako věc stvořená jen k plození dětí :-D
          • Virgi
            ježišikriste kam ten svět spěje! nad tím zdravý rozum zůstává stát. Ale menšinám se to bude líbit, takže je to OK.
            • Jack1947
              Prostě nová doba, jen škoda že tam nepůjde incest *9*
  • Není to špatné, ale strašně me sere ten přehrávač tady. Vždycky se spustí v plné hlasitosti. Když nejprve kliknu na ikonku vypnout zvuk, tak se akorát odmlčí, než načte data a pak v plné hlasitosti to do mě pere.
  • h0p3
    Upřímně, na poprvý mě celkem rozhodil výběr písničky. Při druhým shlédnutí si to všechno pěkně sedlo a docela mě to navnadilo.

Teď si tak ještě říkám, že když mi tam dají Zaeeda/Wrexe/Jack 2.0, tak budu vlastně spokojenej. A myslím, pokud nebudou tlačit na pilu co se zápletky týče (iminentní hrozba zničení všekerýho života ve vesmíru). Tak to poskakování z planety na planetu a vyzobávání veškerýho obsahu, nebude tak vyrušující jako v původní trilogii.
    I když se může opakovat DA:I, kde to takhle vesměs udělaný bylo, ale mě to nudilo.
  • tie postavy su fakt smiesne, tie ich utle telicka pod armorom a velke hlavy... som myslel ze zle vidim takto o 3 rano, ale ja nechapem z toho trochu... toto ma byt HIT?
  • No trailer mě akorát naštval... Nejen, že jsem se dozvěděl minimálně 2 "větší spoilery" (všechny vybrané planety jsou neobyvatelné; zničení té hlavní lodi), ale ten trailer byl celkem průměrný. Hudba nic extra, stejně tak in-game záběry nijak nenadchli (ale neurazili).
  • Asi byste si měli pustit původní trailery a pak soudit. Tento je perfektní a nevím co vám na tom vadí. Mix hudby i volba skladby nemá chybu, text velmi dobře sedí k tématu hry - příběhu jako takovému.

Původní trilogie skončila, tak nevím proč se vracet. Máme nové hrdiny, nové příběhy, až s nimi prožijete to co v minulém ME, budete vše vidět úplně jinak.
    • Spades
      Ta hudba je fakt mimo. Two Steps From Hell, která hrála u ME2 a ME3 Launch Traileru nebyla nějaká unikátní, ale k orchestrálnímu soundtracku se hodila daleko víc.
      Já nevím, ale to si taky myslíte, že hudba k traileru na film Assassins Creed byla vhodně zvolená?
      EDIT: Ok beru zpět, čím víc se na to dívám, tím víc mi to k tomu sedí. Hodně mi to připomnělo trailer na Assassins Creed Revelations, který měl podobnou hudbu a taky to tam hodně sedělo.
      Nevím, asi to bylo jen o nezvyku mít takovou hudbu u Mass Effectu.
    • mikezz
      Súhlas, prešiel som si launch trailery všetkých Mass Effectov a na Andromedu mi príde viac ako adekvátny, trailery na ME 1 a 3 sú dosť veľká bieda.
      • Fordzy
        To z které planety si přiletěl? Jestli ti tohle přijde jako bída, tak fakt nevím... https://www.youtube.com/watch?v=AluTOOCVXVQ
        Když na to tak koukám, tak ať si strčí Andromedu do ánusu a radši přitáhnou s hratelnostně sjednoceným a graficky vylepšeným remasterem Shepovo trilogie a budu v sedmém nebi. *14*
        • mikezz
          V porovnaní s Andromedou ano. Andromeda je filmárksy oveľa lepšie zvládnutá , s nenahypovanou hudbou a bez plastového trúchliaceho Sheparda - konkrétne ten strih je fakt na smiech. Remastery a neusále opakovanie toho istého je cesta do tebou spomínaného anusu. S Andromedou posun Bioware aspoň skúša - uvidíme ako to dopadne po vydaní.
          • Fordzy
            V Andromedě máš plastovičně bezemočního Rydera. :D Remastery jsou pro Bioware poslední záchranou jak si zachovat tvář. S DA:I taky zkoušeli... a dopadlo to tragikálně. Už dlouho si kopou hrob a Andromeda bude jejich poslední hřebík do rakve.
        • Je fakt, že asi víc fanoušků by si získali, když by místo nového dílu udělali remoster první trilogie (už jako jednu velkou hru, ne tři) a veškeré úsilí narvali do předělání poslední hodiny na něco kompletně jiného. Pokud by i v průběhu hry sem tam něco přidali a víc si pohráli s následky různých voleb apod, tím líp. Prostě t ovyškerkovat k dokonalosti. Ono to byla vlemi dobrá hra. Jen tím koncem to pohřibili neuvěřitelným způsobem.
  • Tak, jediny co me vylozene oprudilo, byl ten vygenerovanej fesackej hero(es), co je v kazdej hre jako neutralni zaklad pro tvorbu postavy s obmenou barvy vlasu. To, ze je fesak.. ok.. dava to i smysl. Civilizace v budoucnosti ma asi jakoze perfektni zdravotni peci uz i trochu v genech, takze jsou lidi proste vic sexy a symetricky. Vic IQ, vic pece o vzhled, hygienu, vzdelani a socialni sferu i ve vojenskym odvetvi. Viz. Star Trek. Kdyz uz jde o vesmirny lode. Ale ten ksicht je vylozene CTRL + C, CTRL + V. Nemluve o ucesu. Chybi mi osobnostni prostor.
    Voskovost hry mi nevadi, jako styl, kterej dava najevo, ze jde o hru.. dalo by se to pochopit. Myslim si, ze bez ty voskovosti by nedosahli takovy barevnosti zbytku sveta. No, ehm... Prece jenom musi udelat nakej kompromis, aby se na to dalo koukat.. ale utahlo to PC smrtelnika. Stejne jako u Dragon Age, min prostoru nedokonalosti, mensi zatez na grafiku. Vic cisty efekty s vic barvama. Ale vsechno je clona, ne hmota. Barvicky jsou fajn, ale doufejme, ze tam opravdu bude prostor i pro studenej vesmir a pres barevnost a efekty to neztrati atmosferu prazdna. Coz, starsi hry i pres chybici elementy dokazou taky a mozna i kvuli tomu mit mega atmosferu i kvuli tomu prazdnu (Shadows Over Riva). Obzvlast u futuristickej hrach vic na cloveka vybafne ten kovovej, prazdnej feeling. Ted hraju stary Star Wars. Jo, je to efektove nudny, stary, plechovy ale prece jenom clovek cejti tu lod po kterej beha. Navic lidi nejsou schopny absolutne vsechno pohltit, kdyz maj min veci kolem, vic je proste vnimaj, nez chaos. Takze clovek naopak clovek obraci pozornost na deni.

Co me na tom zase extreme bere je mega sexy, neposatelnej hlas Natalie Dormer, ktera me nehorazne vztocila svoji smrti v GoT, ze. Pro me to byla, je... alfa samice a jeji hlas a osobnost je proste sexy ma hloubku. A to sem gay.
    Mela by udelat audioknihu. Uplne s ni cissi to, ze proste ta holka na to ma. Na vsechno. Je chytra, emotivni. Proste mi prijde kdyz ji slysim, ze je to proste uz ta upgradovana verze cloveka, nez to, co potkam na ulici.
    A taky me mrzi, ze specialne oblicej pro jeji postavu.. ehm.. nic nedela. Nema emoce jako ona ve hlase. Vubec to k ni nesedi. Navic ona ma hlas jakoby od plic, jde slyset, ze i pri nahravani vydava emoce, ktery se bez pohybu plic a tela neobejdou. Nejde mit i sakrastickou poznamku bez projevu, i sotva znatelnym. Lidi vnimaji dle jednoho vykumu en 7 procent verbalni komunikace. Zbytek je body language. Slova jsou jen utvrzeni v tom, co uz zaznamenavame. A ten modrej pulec si tam proste stoji a kouka na nejakou neviditelnou mouchu pred ni a snazi se ji prokoknout na skrz. Navic i sama Natalie v rozhovoru rikala, ze jeji postava ma bejt neco jako vulkanci. To proste fakt netrefili.
    Voskovost sveta jako styl by mi nevadil, ale proste mi chybi nejaky pohyblivy elementy, ktery by vyvolali.. no.. ty emoce. *7*

To, ze Natalie Dormer je jedina spatne zvolena kvalita, je trochu smutny. Mela hrat naopak nejakou hodne sensibilni osobu.
    • Omlouvam se za dlouhy komentar s hrubkama. Moc cesky nemluvim a hodne piju.
      • Jack1947
        To je fakt hodně zoufalý i kbyrogzi by vypadali mnohem lépe než tyhle panáci bez sebemenšího života.
        • Mluvíš o mě nebo o hře? *1*
          • Jack1947
            Coo?? Jsem netušil že tě ztvárnily do ME:A *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit