Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Tohle je fakt perfektní!
  • chtel bych remake ishar 2 :(
    • Mopped
      Proč remake. Nejlepší by byl Ishar 4.
      • jenze ishar4 by byl urcite 3d a s nekonecnym zivotem. Radeji bych opravdu jen predelavku toho nejakeho stareho (nejradeji jsem mel prave dvojku) v grafice jakou ma tady ta ukazana hra.
    • sleepless
      Rovnou bych to vzal od 1 az do 3 vcetne Crystals of Arborea a tentokrat se stenami na cely jeden ctverecek! :)
  • No vypada to hodne dobre a vzpominky to vyvolava jen co je pravda. Jen to mizeni potvor po zabiti me malicko mrzi, bylo fajn vedet kde uz clovek radil. *1*
  • asi jsem divnej, ale tohle je jediná hra, která mě tu na games.cz v poslední době fakt zaujala. jasnej kup!
  • Super! Vypadá to na pěknou vzpomínku na staré dobré časy, kdy se hry dělaly víc pro zábavu, než pro byznys. Určitě taky podpořím!
  • pridám se rád k nadšeným ohlasum...tenhle kus podpořim, pokud to dotahnou do zdárného konce. Jen houšť a větší kapky:)
  • Ach jo, proc uz se takovychte her nedela vice.
  • Danieledl
    Přesně takové hry nemusim *4*
    Ale určitě jí zkusim.
  • na amige v 90tych som hral podobne tomuto (Eye of the Beholder).
  • Tak to vypadá dokonale, proč nikdo takovou dobu neudělal podobnou hru to nechápu. Běžně mě tyhle hry moc nešly (tím nemyslím jako že by mě nebavily ale byl jsem na ně levej :D) ale mám pocit, že tohle určitě zkusím. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit