Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli nezafunguje tohle,tak nechci zit.
  • BTW na ofiko blogu (grimrock.net) jsou screeny i z verze pro iPad
    Chtělo by to i androida *2*
  • tvrdy.mar
    Tohle by chtělo na Android. Na PC tohle hrát už asi nebudu (není čas). A iPhone si kvůli této hry kupovat nebudu.
    • cas je vzdy len si ho treba najst, ja si vzdy cas najdem na dobre veci v hernom svete, a to uz som po 3 desiatkach, skratka kto hlada najde
      • Nechapu za co má příspěvek nade mnou "mínuska". Taky mě jako první napadl "android". Zahrát si tohle na tabletu cestou vlakem ze školy nebo z práce...proč ne?
  • MrSanta
    *14*
  • calwin
    až mi srdce zaplesalo... vybavujú sa mi spomienky na brány skeldalu 1 to bol SKVOST!!!!
    len ten boj mohol byť ťahový... to si človek premyslí čo a jak...
  • Tak na tohle se opravdu těším. Snad u toho bude i dobrý příběh který by motivoval hraní a rozmanité prostředí. Nejhorší by bylo kdyby hra začala po nějaké době nudit... Přece jen je dungeon tak trochu stereotypní místo...
    Jinak pro mě nejlepším dungeonem všech dob je Stonekeep. Jen o chloupek lepší než Dungeon Master 2 *2*
    • Tj, ale bohužel patřím mezi ty, co jim zlomil vaz bud, kdy hra pustila do místa bez návratu i když člověk neměl vše potřebné. Takže jsem bohužel nedohrál:-(
  • už instaluju brány skeldalu *1*
    • souhlas, asi tak pred mesicem jsem dohral Brany Skeldalu a bylo to uz po 16te, holt dobra hra je dobra hra... melo by se vyrabet vic dungeonu, fakt to na hernim trhu chybi...
  • nechápem prečo dávajú iba 3 povolania tupci
    • ales.smutny
      Protože to jsou základní archetypy, všechny něčím typické. A celkem dobře naplňují onu pradávnou dobu dungeonů. Plus dodávají, že v případě potřeby mohou další dodat. Plus se budou jednotlivá povolání lehce prolínat, takže rogue bude na vyšším levelu i trochu kouzlit.

A nemyslím si, že zrovna tihle lidé by byli tupci.
    • Protože podstatné budou skilly a jejich rozvoj? Nechápeš na tom něco?
  • Na první pohled výborné. Zajímavé kouzlení, atmosféra 90-tek. Jen... proč to sakra nevyjde v krabici.
  • Tak tohle je fakt fantazie :)

Jasná volba a koupě!!!!

Sesijama

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit