Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    A Jazz, změnil ikonku, blbec ale zůstal.
  • recenziu pises za seba PRE CITATELOV. ak to tak nie je, tak ti j*be
  • smejki
    zas a znova - k mapě jsem se už vyjádřil. Je to dobrovolná, oddělená a defaultně skrytá funkce. Je zbytečné ji vypínat, když bohatě stačí ji nepoužívat.
  • smejki
    turn based boje by tomu imho slušely o drobek více, ale čuju, že to je otázka vkusu.
  • ucho
    v prodeji už to je, máš posledních pár hodin si to koupit s předprodejní slevou.
  • Hru jako je tahle ?? Vážně ?? V tomhle případě mě recenze vůbec nezajímá ( samo sem jí četl ) ani kdo ji píše , proč a jak - to je jasná koupě ! Kdy naposledy vyšel dungeon ????? Akorát mě drošku mrzí že neni turn based boj jako v Bránách , to byl systém přesně podle mého gusta *3* . A taky zbraně že nejsou vidět v soubojích ... *13*
  • na strankach pisou 17:00 UTC coz je 19:00 naseho...
  • Kdy uz to bude v prodeji prosim ?
  • DeDy
    dnes 19:00
  • ne, jak vybiram auto sem nepatri, z tehle primeru je mi spatne, nic nedokazou a jsou uplne mimo :)
    Jen rikam, ze dokazu pochopit, proc to recenzoval nekdo, kdo dungeony neparil a ne nejakej dungeon fanatik, navic bude videorecenze delana clovekem ktery naopak dungeonu paril dost a prave tam ocekavam nadseny vykriky atd:)

A vubec, vi nekdo kdy pujde LoG aktivovat na steamu? Manual precetenej, archy se ctvereckama pripraveny, chci si to osahat pred vikendem :)
  • nech sa paci:
    http://games.tiscali.cz/profil/Jazz/
  • Jazz
    Další píčovinu prosím.
  • 13_11
    Recenzi píšeš především za SEBE pro čtenáře.
  • Veskoslav
    Zase nepochopil....Nevěřím, že čeština je ak rozdílná od slovenštiny, aby jsi nepochopil význam slov....
  • pretoze mas v recenzii informovat citatela o tom co je to za hru, aby vedel cije pre neho. najlahsie sa to urobi s tym ze ju porovnas so znamymi hrami v tom zanri.

predsa tu recenziu nepises pre seba ale pre citatelov
  • Cahir
    Proč bych měl v recenzi něco s něčím porovnávat? Stačí když mám nahráno, tzn. zkušenosti s žánrem, analýzu hry při hraní neflákám a používám logiku. Opravdu nesouhlasím s tím, že musím hru explicitně porovnávat s ostatními v žánru... V případě pokračování série souhlasím.
  • "Tudíž recenze je z tvého pohledu objektivní nebo bude rozdílná a pak řekneš, že není objektivní." ROFL, taku sprostost som uz dlho necital:D

OK, vies co, mne sa nechce hadat. Ked mas hentaky pohlad na vec, tak ok, nebudem tu mrhat energiou. Dovi
  • 13_11
    Špatný příměr – věřit v Ježíška je to samé jako věřit v názor recenzenta. Správně by tam tedy mělo být: „... je asi to samé jako vědět, že Ježíšek nosí dětem dárky.“ Potom je to objektivní.
  • Veskoslav
    Ne nepochopil. Recenze slouží k tvoření názoru na danou věc, ale stále je to názor někoho jiného. Není tvůj. Tudíž objektivně si to musíš zahrát a zhodnotit, aby jsi pouze nepřejal názor někoho jiného, který pro někoho bude stejný jako ten tvůj, co si uděláš. Tudíž recenze je z tvého pohledu objektivní nebo bude rozdílná a pak řekneš, že není objektivní.
  • Veskoslav
    Herní magazín srovnávat s Reflexem? Navíc kdy hry jsou naprosto, ale naprosto okrajovou záležitostí? Proboha to už chce vážně odvahu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit