Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak si zahraj Skyrim. Tam je dungeonů dost. Můžeš si vyhrát s ohnivými kouzly a olejem rozlitým na zemi :o)
  • Škoda. Tohle šílené běhaní bylo v DM jen u konce u těžkých potvor a u draka.
  • deridon
    ano.. tentokrát bude dělat ostudu jiné herní postavě..
  • Teď jsem se díval na bonusy na GoG a ten čtverečkovanej papír na mapy je naprosto luxusní, já si snad tu mapu fakt budu kreslit sám.
  • smejki
    nabyl jsem dojmu, že počet pater je celkem slušný spoiler, ale pokud to někoho zajímá, je jich 13
  • smejki
    Kdysi jsem je rozjel ale už ani nevím, proč jsem s tím seknul.
  • jestli si nehrál brány skeldalu tak hurá do toho , vřele doporučuju , podle mě jeden z nejlepších dungeon RPG ( myslím novější éry , ono jich moc ani nebylo teda ) aje to CZ výtvor !!!
  • smejki
    632MB
  • Ackoliv DM jsem dohral snad 50x (bez prehanky), CHSB jsem nikdy nedal a to jsem ho zkousel rozjet hodnekrat :) 2 corbumy (KU, NETA) byl max co jsem zvladnul, paxem se ztratil/chcipnul hlady/zizni anebo mi dosla trpelivost :) Definitivne nejtezsi hra, kterou jsem kdy hral, preju hodne stesti! ;)
  • Díky, zkusím to bez mapy *4*
  • 13_11
    Je mi líto, ale pak „jebe“ tobě a nikdy (pochopitelně) s recenzemi nebudeš spokojený. To, co ty hledáš, je informační stránka z Wikipedie, nikoli recenze.
  • DeDy
    Otázka na redakci. Zajímalo by mě, kolik GB hra zabírá. Abych cca věděl jak dlouho to budu od těch 19:00 stahovat.
  • smejki
    Myslím to vážně. Nemám potřebu si hrát na "saubere rasse". Hra by nebyla o nic horší, jen by byla jiná. A slušelo by jí to. Ať klidně vyjde podobný dungeon v tahovém režimu. Svět bude jen bohatší a já si to s chutí zahraju.
  • Cahir
    Prostě s tím nesouhlasím, protože se to nebezpečně blíží k myšlence (nechci ti tímto vkládat do úst něco, co jsi neřekl - jen rozvíjím argumentaci), že existuje nějaký model, vrchol, dokonalý příklad, s nímž porovnám recenzovanou hru. A to je podle mě úchylná blb*st. Nezajímá mě, že kouzel je méně než v BG nebo že místo systému odpočinku je tu systém cooldownu. Zajímá mě, jestli ta hra funguje. Jestli ty mechaniky dávají smysl a jak se jeví v rámci celku. Že něco funguje v Drajensangu neznamená, že to bude fungovat i v DA. Recenzuje se hra, ne koncepty. A neexistuje jeden dobrý koncept, který všechny ostatní strčí do kapsy. Takováhle "recenze" má jen informační (ve smyslu pouhých dat) charakter. A co jako, že v Drakensangu je to a to? Co já s tím? Co to říká o hře, která se recenzuje?Škatulkování nesnáším.

Cooldown v DA hapruje na rovině obtížnosti a pokročilé taktiky, jelikož hráč si nemusí na delším časovém úseku rozmýšlet postup hrou. Principiální je podle mého v recenzi argumentace, nějaké srovnávání je mi šumák. Zajímá mě TVOJE vlastní argumentace v rámci recenzované hry, která je v tu chvíli uzavřeným celkem. Stačí když mi napíšou, že je to z žánru toho a toho a bez nějakého rozvádění uvedou pár her.
  • Dneska veerr to vyjde.. pochybuju
  • Demo bude?
  • pravda...spatne jsem pochopil otazku, ale je to tim, ze uz se tesim, az se to pujde dat stahnout *7*
  • je to problém? :D
  • Redakce games bude bránit zuby nehty jeden druhého do roztrhání těla... ...čtenáře... Nechápu Vaše neustálé obhajování kolegů a polokolegů... Je to už poněkud trapné...
  • To myslite ako boj na ťahy ? To nemyslite važne, toto je Dungeon Master a nie nejake pošahane Wizardry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit