Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, nemyslím si, že Witcher je nejšťastnější volba pro přirovnávání. Hrál jsem jen druhý díl a jediné RPG, které mi připomínal, byl Gothic 2 a to spíše místy, kde se odehrává, tím realismem, dobou a podobně. A taky to byla krutopřísná pařba. Spíše hry typu Skyrim, Two Worlds, Amalur... těch je plno všude. Dobré RPG jako W2 či G2 aby jeden pohledal...
  • zatimco Vy vsichni jste ocividne odbornici pres hry :) popravde od tech starych oldskuleru, na ktere si tu vsichni hrajete, bych cekal vic rozumu a nadhledu, ktery by s vekem mel prijit. ale ocividne to neni pravidlo a ne kazdy do toho stavu doroste ;)
  • Jak nerozumí? V čem konkrétně? Máš na mysli, že nerozumí dungeonům nebo hrám obecně?
  • ja som velmi rad ze si neni hlupak tak prosim ta nespravaj sa ako blbec
  • Neviem, prečo uprednostňuješ ťahove suboje, ja viem že vo Wizardri boli take, a niektori ludia boli z toho paf, tak ako počkaaaj panak, uvarim si kavu, rozmyslim si a potom ťa seknem, ale v Dungeon master 1,2 a kope inych boli suboje akčne a je to INA kava...musiš sa hybať a podať na klavesnici vykon, aby si prežil a tomu vravim hra...nech je pekne všetko v realnom čase.
  • takže stručně řečeno jsi rád, že recenzi napsal někdo, kdo hrám nerozumí, gratulace!
  • Další přemoudřelej nafrněnej stařešina, kterej si myslí, že sežral moudrost světa. Co si jako myslíš? Tyhlety nostalgické výkřiky před smrtí jsou nanejvýš trapný. Laskavě si uvědom, že existuje hodně mladých hráčů (a že jich bude většina), kteří nemají s dungeony pražádné zkušenosti a proto přijmou za vděk recenzi, která hru ukáže z pohledu neosvíceného. To, že jsi ty dohrál Dungeon Mastera 40x a EOB znáš nazpamět, nikoho nezajímá. Je rok 2012 a je jiná doba. Napsat nostalgickou recenzi, která by oslavovala Grimrock jako návrat dungeonů? No proč ne, na jiných webech se podobných vystřiků jistě dočkáš. Já jsem rád za pohled z druhé strany barikády (což neznamená, že tam patřím).
  • Už se vaše recenze překládají do angličtiny na fóru Grimrocku http://www.grimrock.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=19&start=50#p5462 :-)
  • Kinet1c
    tak amen, v to dufam, ze bude vznikat o mnoho viac takychto a tomuto podobnych hier, nic vzlom, kus mam uz takych RPG ako witcher a ME plne zuby, ono, NEHOVORIM, ze su zle, ci nezabavne, ci nepekne ci nehratelne a pod, VZIADNOM PRIPADE, ved ich mam kupene, ale je toho uz moc, a dost su akoby na jedno kopyto
  • Hezký koment...
  • Kinet1c
    nedelim, pisal som "keby som velmi chcel tak sa to da predelit na take 2 skupinkyl", ale ja to velmi delit nechcem, berem cely "dungeon" zaner ako jednu kopu skvelej zabavy
    myslim si, ze ako "open world" (mm, w, ww) maju svoje caro, tak aj tieto zatuchle dungy, maju svoje caro
  • Je to "cameo" na první svitek, na který narazíš v Dungeon Masterovi...
  • Haha - taky jsem poslal ženu i děcka na týden k prarodičům *1*
  • Kolik rozhovoru jsi mel s NPC v DM2 ?? krome nakupu myslim ze zadny...porad to byl ten linearni v te dobe uz prekonany dungeon, ktery taky nesklidil zadny extra uspech. W7 v te dobe byly uz uplne nekde jinde. Mesta jednotlivych frakci, ktere mezi sebou bojovaly a ktere dokonce na hraci nezavisle plnily hlavni dejovou linii, slo tam o pribeh a ne o prolezeni 1 deseti patroveho dungu a konec...proste neporovnatelne.
  • Tuto "recenzi" napsal "člověk", který neví vůbec nic. Potřeboval by menší Ful Ir nebo solidně vykástěný Por Flam do čumáku, aby se mu rozsvítilo a obávám se, že by to stejně nestačilo. Proboha proč? Nechat psát recenzi člověka, co nemá o věci ani páru, teče mu mlíko po bradě a ještě se z toho snaží dělat přednost - to není "vychytávka", ale ukázka donebevolající idiocie a neomluvitelné šlápnutí do dračího exkrementu *11* Chápu, že "kontroverzní recenze" zvýší návštěvnost a čtenost článku, ale má opravdu cenu platit takhle vysokou daň? Opravdu musíte z vašich čtenářů dělat to, co jste právě udělali? Nikdo nečeká oslavné nostalgické chvalozpěvy pro důchodce - ale dopr*, tohle je jako by auto recenzovala poradkyně na hubnutí, nebo o filmu psal hluchoněmý. K tomu ty rádoby validní příspěvky "recenzenta" zde v komentářích. Čiré zoufalství. Dejte mu někdo kačera a pošlete ho zpátky na hřiště. Nebo ho nechte recenzovat něco, na co má, když už musíte. Dole je dost návrhů, co by mohl dělat. Pak napište druhou stranu mince - nebo to udělejte jak chcete - ale dejte nám NOVÝ, SOLIDNÍ TEXT, u kterého nebudeme muset v tom lepším případě nevěřícně kroutit hlavou a v tom horším *11*
  • no pekne pekne
  • hehehehe to je mazec, ja tu v noci shanel mp3 sdi, bathory a kretoru (samozrejme jen vyberova alba z leta pane 86/87/88) abych si udelal mixik ke hrani tohoto oldschool skvostu.
  • yenda1
    Tak nedávno jsme dohrál DM. Teď si dávám CHSB a je to peklo vám povim. Člověk za ta léta pěkně vyměkne. Všude se mi válí čtverečkovaný papír. Kde je fontána, kde sehnat jídlo? Není to jen nostalgie co mě u toho drží. Je v tom "něco" víc.
    Na Grimrock se těším. Bude to zajímavý srovnání. Doufám v tuhou obtížnost. Zdar všem potkáme se v kobce!
  • DeDy
    Na editoru se už pracuje. To mě potěšilo. Dělal jsen s bráchem na dungeonu pod názven Nightfall pro Atari ST (1995) a v šuplíku mám téměř veškeré podklady. Takže se můžete těšit, že Soumrak ožije v Grimrocku. http://dedy.euweb.cz/atari/night_02.jpg
  • https://mobile.twitter.com/mondycz

Zde sledujte možnost lokalizace :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit