-
Na tom něco bude. Je možné, že nešlo ani tak o představení funkce krystalu jako spíš o představení systému svitků. Jsem však toho názoru, že tak jako tak byl zvolen velmi nešťastný obsah.
-
Podľa mňa je to forma odkazu hráčovi: "Budeš nahádzať zvitky, ktoré pre teba budú vodítkom v podobe ťažších, resp. ľahších hádaniek". Rovanko to bolo v DM.
-
Tiež si myslím a pripadá mi to tak. Určite tam budú schované nejaké odkazy na starý DM.
-
Tenkrát bylo super vše? O_o
To je nějakej renonc, ne? -
Čím som starší, tým častejšie zisťujem, že starí fotri sú čoraz menším a menším zjavom medzi hráčmi. To je dobre, na mňa ešte stále pozerajú ako na zjav, či mi nešibe, že vo svojom veku stále hrám...
Inak, čítam tú svoju prvú vetu a motám sa v tom, či som vyjadril to, čo som ňou vlastne chcel vyjadriť. -
Off topic: Vie niekto čo dnes tento chlapík (A. Anastasov) robí a či sa ešte motá okolo herného priemyslu?
-
ty kostry se rojily
jen v jedné mísnosti. Nikdy jich však zároveň nebylo více než 3. Stál na tom puzzle. . -
"A co se týká jídla (na které si autor stěžoval), tak je ho tam hodně a když vidím v menu postavy food, tak jí protě krmím. "
podobnou strategii jsem zvolil já. ozvi se i na devátém patře, až ti jídlo dojde *1* . -
ťažko povedať dungeony oslovia skôr narodných prípadne fakt mladých manikov inak pre dnešnú mládež to nieje, hlavne že potešia nás starších :) dik
-
ty si tupec alebo 10 ročný zasran inak k tebe nemám viac čo povedať
-
Hraju hry už dlouho a manuály jsem nečetl nikdy. Dřív jsem měl vše kradené a manuál tam nebyl, teď je to zbytečné protože je tam tutoriál na začátku.
V Grimmrocku jsem prošel zatím 1.5 patra a nenarazil jsem na nic co by bylo nejasné. A co se týká jídla (na které si autor stěžoval), tak je ho tam hodně a když vidím v menu postavy food, tak jí protě krmím.
Jediné co bych tomu zatím vytkl jsou souboje - tahy by byly určitě lepší.. -
Koupil jsem přímo na stránkách vývojářů v předprodeji za 228 korun a nelituji. Nádherný dungeon a jsem plný nostalgie.
-
ty si poradnej hnup
-
No to teda ne, jsem v 6. patře a ti pavouci furt od někud prudí, stejně v 5. se furt rojily kostry. Možná je to hard obtížnosti - ale kdo dneska hraje easy nebo normal? dětí :-)
-
Tak tohle je nejaka pubertalni lama odchovana na CoD a Assassinu :-). Chlapec v dobach Dungeon Masteru byl 100% na houbach a jestli tam nebyl jeste i jeho otec :-P. Od dob Dungeon Mastera, jsem presne na tuhle hru cekal, a dockal se po 20ti letech. *15* Uz mam tech dnesnich graficky prepatlanych 10ti gigovych her plny brejle, a kvalitnich je jen 1 hra z 10. Tenkrat bylo super vse ! Kdo nezazil, nevi o hrach nic !!!
-
Ano a před revolucí stál rohlík 30h... to že to včera stálo jinak, je pro toho kdo si to chce koupit dnes, poněkud bezpředměnté *3*
-
takový detail, včera to na gogu stálo 12 dolarů...
-
Na steamu 256kč přes paypal, na GoG to při dnešním kurzu dollaru vychází na chlup stejně...13,50 * 18,90 = 255 kč.
Takže víceméně to samé, ale ano o 1kč levnější je to na GoG. -
a jaký je tedy přesně rozdíl. kolik jde steamu, když koupíš přes offic stránky (a humblu nejde nic?) a kolik si nechává steam, když koupíš přímo na steamu... a kolik si nechává gog... díky za čísla.
-
ne, nejlevněji to vyšlo na gogu...