Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Než jsem to psal tak jsem chtěl napsat že většina jde ne všechny :)
    Oproti objednání přes gog a steam
  • Ale to neni příliš rozumné, když je hra přímo na ofiko stránkách dražší než na steamu... Steam zatim vychází nejlevněji...
  • Snad nemyslíš že by se měl živit řešením hádanek ? to by tento troll nejspíš brzy pošel hlady *2*
  • Nepředhazoval jsem ti Skyrim ale porovnával tvou popsaný stereotyp ze hrou která tu? dostala 10/10. Prostě souboje ve Skyrimu jsou stejně stereotypní jako tady. Respektive, každá hra nebo její součást je svým způsobem stereotypní. Zábava je subjektivní pocit.

Bez ohledu na to, že jsem se u Skyrimu královsky bavil. Ale pro mě je to úplně jiný typ her. Srovnávat čtverečkový dungeon s výpravným open-world RPG je jako srovnávat command and conquer a panzer general - ale taky to jsou obě strategie že?.

Jinými slovy, momentálně neexistuje jiná moderní alternativa k Legend of Grimrock, takže to nejde s čím objektivně srovnat.

Normálně by mě zajímalo jaké blbosti jsem napsal....ale raději nic, dej si panáka, ať tě náhodou kritický názor někoho jiného nepoloží. :)))
  • ucho
    peníze jdou přímo vývojářům? a na to jsi přišel kde... a ten steam klíč jim da steam zadarmo? bez provize?
  • smejki
    a sliz!
  • Ty co nezabiješ zůstanou tam kde jsou a může se tam vrátit.Respawnuji se předem dané potvory.To je tak jedna v levelu někdy snad žádná.Tak jsem si toho zatím všiml.Nahrál jsem hru a byla tam jedna potvora kterou jam zabil.
    Také je obtížné poznat jestli se respawnují anebo ne.Často se tam něco otevře ani to nevíš a pak vylezou ven :)

Btw. Zatracený pavouci!
  • Vsadím boty, že někdo udělá Dungeon mastera.
  • http://www.grimrock.net/buy/
    Nebo to kup přímo od nich a dostaneš hru + steam klíč pro stažení přes steam.Navíc peníze jsou přímo vývojářům.
  • smejki
    rozhodně se dát pořídit digitálně, tedy především na Steamu a GoGu (doporučuji, je to úplně bez DRM, bez klienta a věci jako achievementy jsou u takové hry imho zbytečné)
  • smejki
    jo! Tady jsou prázdné a leží tam obyčejně svitek, zbraň nebo kus jídla.
  • Kde se da hra koupit? Bude i krabicovka?
  • smejki
    Omlouvám se, ale musel jsem si dát pár hodin off abych nedopovídal ve stavu nepříčetnosti, páč jsi napsal dost blbostí. Hry se recenzují na normal. Správně bych dokonce měl použít předdefinovanou partu, ale ta se mi nelíbila. Stvořil jsem tedy fightera, zloděje a dva mágy. Ano! Tyhle skupinové boje v otevřenější místnosti mě bavily neskonale více než ty úmorné duely, jenže těchto soubojů je v celém Grimrocku kolik? 5? 6? Možná 7? Jestli byly duely s někým alespoň malým osvěžením, tak to byli "žalářníci", kde to opravdu mělo grády. V duelech jinak nebyla žádná výzva byly jen zdlouhavé a věčně stejné. Nechápu, proč mi předhazuješ Skyrim. Podle mě je TES od Oblivionu nudný až běda. Videorecenzi bude LoGu bude dělat janchor, který dal Skyrimu 10/10. BLASPHEMY!!!! jak je možné, že se mu líbí TES a přitom hrál staré dungeony? ::father_grigori_nerdrage::

Já přeci nemluvím o hádankách, prokrista. Copak jsem ztělesněním zhovadilosti, abych nerozlišil hádanku a in-game nápovědu nebo tutoriálové kecy? Jak moc velkým umem vymyslet blbost musí člověk vládnout, aby mi něco takového vložil do úst? Domýšlíš si moc krásně, ale o tomhle text opravdu nebyl. Ty argumentační veletoče se savováním radši přeskočím. Během bojů imho ukládají zoufalci.

K mapě jsem se tu vyjádřil několikrát. Doporučuji přečíst.
  • yenda1
    Výklenek nebo-li nika. Ačkoli ta je spíše dekorativní, na umístění soch apod.
  • Odulin
    *2* Thumb Up.
  • smejki
    ne, nepřečetl. a Doom je pro mě 16(?) let stará zkušenost, ke které bych se nevracel, ani kdyby mi platili. Jestli bych vracel k něčemu z žánru, tak je to první Half-life.
  • smejki
    vskutku zvláštní argumentace.
  • smejki
    nevšiml jsem si jediného respawnu (krom dvou tří míst, které na respawnu stojí). Rozhodně se nerespawnují potvory na stejném patře. možná v prvních se obnoví pár šneků, ale je možné, ten, na kterého jsem narazil, byl jen nějaký zapomenutý.
  • smejki
    není to generické, ale textur stěny je od každého druhu tak 2-3 placaté, 1 s tajným spínačem, 1 s takovým tím výklenkem (boha, jak se tomu odborně říká?). na stěnách jsou dále doplňky, jako mozaiky, "závěsy", sochy. místy je to chudinkaté, ale nic zásadního to není
  • smejki
    Škoda že kvadratická rovnice je pomalu etalonem triviality a to i když uvážím řešení v oboru komplexních čísel. -_-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší