Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yenda1
    Dobrý. Měl by ses tim živit.
  • Tak sem to stahnul, nahodil cheaty pro chození pres steny protože ty hadanky byly opruz a nuda. Ani jsem to nedohral. davam 4/10 z toho 1 body za takovou chodíci houbu, 2 body za atmosferu a 1 bod za ozvučení.
  • tak treba aby ty kameny byli obrosteny machem pokažde jinak, nabo by obcas mohli pouzit jine kameny ke stavbe a ne milionkrat ta sama textura toho sameho šutru
  • Jinak zrovna koukám za 10 éček na steamu, pohoda, jdu do toho...
  • ales.smutny
    Je to prakticky klon téhle hry...takže určitě brát a hrát :)
  • no niet sa co cudovat ze to mladsi hraci vidia inac, ved komu by pri dnesnych "krasne farebnych" hrach prislo zabavne opakovat "tu istu cinnost" dookola na 12 ci 13'' ciernobielom monitore :) ale zazil som, bavil som sa ukrutne a nakoniec lord chaos dostal pomocou firestaffu to o co si koledoval a moji styria zverenci sa po dlhych hodinach stravenych v dungeone dostali na slnecne svetlo...a s nimi aj ja, z pivnice kde som mal ulozenu svoju starucku 286-ku :).
  • Seš zavřenej v kobce, tak jaký jiný textury by si chtěl?
  • znamena to, ze se potvory respawnuji, takze se da vratit nahoru a doexpovat na dalsi level?
  • No musím říct, že mezi výslednou známkou a textem recenze je docela rozdíl. Podle textu bych čekal tak 6.

Jinak bych měl výhradu k následujícímu, cituji:

"Dnes je herní průmysl přeci jen kousek dál (alespoň v něčem) a naučil se, že lidé manuály nečtou, že chtějí intuitivní ovládání a rádi by předem věděli, jaká je optimální volba vlastností. Ne bezdůvodně"

Taky by se dalo říct, že dřív člověk musel umět číst a myslet. A z hlediska např. podpory Wastelandu 2 bych si s tím zoběcňováním na "lidé" nebyl jistý. Manuály se nečtou, protože jejich papírová podoba je nákladná (vlastně... chráníme lesy, že jo?) a číst je v el. podobě je opruz. Intuitivní ovládání? Je snad na PC intuitivní, že na tři činnosti (úder, akce, výskok) je určena jedna klávesa a efekt poznáš jen podle mrňavé ikony na obrazovce? Nebo co třeba inventáře ve stylu rozbalovacích seznamů á la Zaklínač, Skyrim nebo Kingdoms of Amalur? A výběr optimálních vlastností - ve správném RPG nic takového není, protože každý hráč hraje jiným stylem - musíš tedy trochu plánovat. To k tomu prostě patří. Neřekl bych tedy, že herní průmysl je v tomhle směru dále, ale spíše jinde. Jinak jsem ale rád, že jste si téhle hry všimli.
  • napište jake to je, jestli to není stereotyp a jestli to prostredi neni prilis genericke, z obrazku to tak vypada, porad stejna textura, porad stejny design.
  • Netusim o com rozpravas, asi ani ty nie.
  • precital ale tak nie je tam presne ako na to, stale mi to hadze chybu ktoru nikto z nich nenahlasil. preto som chcel vedet ci to nekomu ide aj odtialto
  • Jedine co hram je WoW, HoN a este kbang:D ine hry ma nebavia. Ale rad si stahnem hru kuknem co je zac. Inak mi to len zabera misto na disku. Vsetky hry co hram su legalne:D
  • omg splnilo ocekavani.. boze to bude luxus az vyjde editor..
  • dolecm
    kdyby si místo pirátění pročetl oficiální fórum, tak by zjistil že pod wine to jde...
  • vis vubec, o cem mluvis?
  • No je potěšující přečíst si recenzi od dítěte neznalého klasiky .... No nakonec grafika a design to vytáhly nahoru ;) . Ale body plus - přiznal se bez mučení
  • WINE není nativní linux ! - Nativně linux nevyzkoušel , stáhnul hru a ještě si ji prasil linuxem . To je na facku
  • Připomíná mi to Dungeon Master :) Ten jsem miloval ... :)
  • To je sice pěkné, ale pochybuju, že si to pak po úspěšném "testu" dotyčný koupí...nikdo tu asi nebude svatý, kdo nikdy nepirátil ať hodí první kamenem..ale od nezávislých autorů, nikdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší