Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru jako je tahle ?? Vážně ?? V tomhle případě mě recenze vůbec nezajímá ( samo sem jí četl ) ani kdo ji píše , proč a jak - to je jasná koupě ! Kdy naposledy vyšel dungeon ????? Akorát mě drošku mrzí že neni turn based boj jako v Bránách , to byl systém přesně podle mého gusta *3* . A taky zbraně že nejsou vidět v soubojích ... *13*
    • Tak si zahraj Skyrim. Tam je dungeonů dost. Můžeš si vyhrát s ohnivými kouzly a olejem rozlitým na zemi :o)
    • smejki
      turn based boje by tomu imho slušely o drobek více, ale čuju, že to je otázka vkusu.
      • To myslite ako boj na ťahy ? To nemyslite važne, toto je Dungeon Master a nie nejake pošahane Wizardry...
        • smejki
          Myslím to vážně. Nemám potřebu si hrát na "saubere rasse". Hra by nebyla o nic horší, jen by byla jiná. A slušelo by jí to. Ať klidně vyjde podobný dungeon v tahovém režimu. Svět bude jen bohatší a já si to s chutí zahraju.
          • jestli si nehrál brány skeldalu tak hurá do toho , vřele doporučuju , podle mě jeden z nejlepších dungeon RPG ( myslím novější éry , ono jich moc ani nebylo teda ) aje to CZ výtvor !!!
            • smejki
              Kdysi jsem je rozjel ale už ani nevím, proč jsem s tím seknul.
  • Jinak zrovna koukám za 10 éček na steamu, pohoda, jdu do toho...
  • Tak jsem se rozhodl. Zítra si zajdu pro čtverečkovanej sešit, abych měl o víkendu co dělat. Když už dungeon, tak pořádnej. *16*
    • smejki
      čtverečkovaný papír je v příslušenství hry. stačí vytisknout ;-)
      • Na fóru byla dotaz jestli to někdo bude hrát bez mapy a bez kreslení mapy.Dobré cvičení paměti :)
        • Tyhle hry si filtrovaly hráče samy.. mamlas nevylezl ani z tutorialového podzemí :) Dnešní hry.. šipka tam běž, šipka tady seber, šipka tam použij... ještěže jsem zestárl a nemám na ty dnešní hry tolika času *5*
    • NA GoG je v bonusech perfektni ctvereckovanej papir na vytisteni.
  • Kde se da hra koupit? Bude i krabicovka?
    • SixThe9th
      Zajimavy ten rozdil cen. Ja ziji v UK a u GoGu jsem zaplatil necelych £9 (cca 260-270 kc) a Steam po tzv. 10% sleve nabizel hru za £10.30.
    • http://www.grimrock.net/buy/
      Nebo to kup přímo od nich a dostaneš hru + steam klíč pro stažení přes steam.Navíc peníze jsou přímo vývojářům.
      • Ale to neni příliš rozumné, když je hra přímo na ofiko stránkách dražší než na steamu... Steam zatim vychází nejlevněji...
        • ucho
          ne, nejlevněji to vyšlo na gogu...
          • Na steamu 256kč přes paypal, na GoG to při dnešním kurzu dollaru vychází na chlup stejně...13,50 * 18,90 = 255 kč.

Takže víceméně to samé, ale ano o 1kč levnější je to na GoG.
            • ucho
              takový detail, včera to na gogu stálo 12 dolarů...
      • ucho
        peníze jdou přímo vývojářům? a na to jsi přišel kde... a ten steam klíč jim da steam zadarmo? bez provize?
        • Než jsem to psal tak jsem chtěl napsat že většina jde ne všechny :)
          Oproti objednání přes gog a steam
          • ucho
            a jaký je tedy přesně rozdíl. kolik jde steamu, když koupíš přes offic stránky (a humblu nejde nic?) a kolik si nechává steam, když koupíš přímo na steamu... a kolik si nechává gog... díky za čísla.
    • smejki
      rozhodně se dát pořídit digitálně, tedy především na Steamu a GoGu (doporučuji, je to úplně bez DRM, bez klienta a věci jako achievementy jsou u takové hry imho zbytečné)
  • SixThe9th
    5. podlazi a legrace v plnem proudu... 2x magove, 1x reznik minotaur a pokoutny lupic Lex Luther vari krabi polevku. :)
  • BoB.2
    Čeština možná bude. *1*
    • By mě zajímalo k čemu v téhle hře bude. Nějak moc se tam nekecá, a těch pár vět snad není problém si přeložit ne?
    • 13_11
      Ty jseš fakt neúnavnej :-)
  • Normalni hrace zajima recenze od jinyho normalniho hrace.
    Nepotrebuju, aby mi hru vychvaloval nekdo, kdo cely svy mladi prosedel u Dungeon Mastera.
  • yenda1
    Statistika po několika hodinách tuhý pařby. Jak jste na tom?
    http://www.2i.cz/714a94be6d
    • Tesne pred koncem, hrali jsme to ve dvou ( mapovani na stridacku ) dva magove , war a zlodej
      http://www.2i.cz/115b85af7c
      • DeDy
        A kdo byl druhý v první řadě místo bojovníka?
        • zlodej se specializaci dodge/dagger + lurker set na evasion, celkem to slo, vzlast ke konci uz ho nikdo nezasahoval a schytaval to jenom minotaur .
          Momentalne jedu 4x magy ( 2 se staff spec vpredu ), zatim lvl 6 a jde to az podezrele jednodusse, dokud muzu manevrovat , jak me skripnou jsem do par sekund mrtvej :D
          • na jakou obtížnost hraješ?
            • me to pripada jako docela silne kombo, hlavne když je tam to kouzlo co zmrazi protivniky, pak maji magove taky štíty, ale pravda je že nevim jake vyzvy cekaji pozdeji, jsem teprve ve tretim patru
            • dohrano na hard , ted jedu ty magy taky na hard, ale uz to zacina pripominat save/load fest coz me nebavi :( vono mit tanky s 110hp a 80hp neni uplne idealni :D
    • Keyz
      http://www.2i.cz/c379a78d5e jsem v 7.patře. Koukám,že má něčeho méně :) asi jsem část přehlédl.
      Jinak mám 2X Fighter a 2x Mage. Ty mágové se mně hodily v sekci fighters challenge jed tak ty potvory kosil pěkně :)
      Největší problém jsem měl prvně s pavoukama se slizem.
    • Kreslíš mapu?
      • yenda1
        Zatím sem kreslil pouze jednou a jenom kousek kvůli tomu Dragons secret. Jinak zatim nebylo třeba. Každý patro důkladně prochodim, takže si ho pak jakž takž pamatuju.
    • Veskoslav
      Bledě, musím překreslovat 5. patro, špatně jsem nakreslil dvě chodby a teď mi to nevychází. Navíc jsem se naučil, že existují něco jako checpoints:-D Tady ne:-D
  • Kdyby se chtel nekdo podivat, jak to vypada v pohybu, tady je pekny video.

http://www.youtube.com/watch?v=dzIiXx-8BHc&feature=plcp&context=C45d8dfaVDvjVQa1PpcFPmU4rYsxQ0vfxZfsIvVLSqbVp8OnkVnqQ%3D
  • Perfektní hra, dává mě co jsem od ní čekal, hraju už asi 10 hodin a pořád mě to baví (což se u mě v poslední době podaří málokteré hře), za mě zatím 9/10. Za 10/10 tomu nedám jen proto, že je to vlastně jen kopie DM...asi bych toho chtěl moc, ale mohli žánr aspoň trochu obohatit :-)
    • jj je to super. malem jsem mel infarkt, kdyz na me bafnul pavouk za rohem. coz se mi uz taky dlouho nestalo... *4*
      • Keyz
        Zajímavé,že každého vyděsil pavouk :) Mně taky *1*
        • Protože pavouci sou hnusní *1* Mě ale nejvíc vyděsilo první setkání s tím strážcem s kopím a štítem, kterej čekal za dveřma. To sem se i lekl.
      • DeDy
        Chování nepřátel je celkem povedené. První pavouk co na mě skočil z pozarohu mě dost vyděsil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší