Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zitra to koupím a stáhnu(vlastne dnes), cant wait *4*
  • V zivote som horsi sposob ako zabijat cas a vacsiu kokotinu na svete nevidel. Ste vsetci zosaleli alebo sa vraciate k Synclair ZX Spectrum, alebo Didaktik M, ci Atari 7200? Pise sa rok 2012 a vy sa tu idete pomaly o zivot bit pre nieco co nema zni hlavu ani patu ani zmysel, ani virtualny zazitok, 0% vizualizacie, 100% nuda a behanie v akomsi labyrinte dookola a furt dookola... Nechapem vas ludia co vas na tom bavi.. Ked uz tak chcete hrat dobre pocitacove hry a stravit pri nich cele mesiace, tak vam smiem odporucit celou seriu Silent Hill a Resident Evil od jednotky az po pripravovanu 6-tku, v stereoskopickom 3D podani a to je uz celkom o niecom inom.
    • Pise sa rok 2012 a hry su tak pokrocile, ze uz pomaly hraju za teba, za kazdu p.i.c.o.v.i.n.k.u co spravis mas achievement aby si sa citil ako velky macher, nemusis premyslat len strielat do zombikov zo ziadnym AI, BRAVO! Hral su tu hru? NIE tak bud ticho, hra nepotrebuje mat plnu rit efektov aby si z toho mal virtualny zazitok! Si tipicky priklad moderneho rozmaznaneho hraca. Co ma na tom bavi? Vyborna atmosfera, logicke riesenia uloh, suboje, RPG prvky, tazka obtiaznost - je to vyzva a zabava zaroven.
  • Paskvilová recenze zrovna na tuhle hru? Opravdu to muselo být?

Proč píše recenzi někdo, kdo krokovací dungeony nehrál...

Nepamatuju si že bych se v BG dostal do situace, která by mi za dalších 10 hodin zruinovala hru... Pokud se nejednalo o bug...

Opět úžasné hodnocení neodpovídající vyznění recenze...

PS: Už se těším na videorecenzi a už teď sázím jeden a půl boty +1 na to že to bude desítka... *12*
    • Protože to byl ZÁMĚR! Příště bude možná recenzi psát i uklízečka - taky je totiž extrémně pečlivá. Tohle je opravdu kvalitní argumentace šéfredaktora... Kdyby bylo 1.4 tak ani neceknu a řeknu si docela dobrý vtip - takhle je to docela na pováženou. Dopadlo to jako kdybys dal režisérovi historických konverzačních dramat točit Transformery. Taky je "vod fochu", taky je pečlivý, ale výsledek je úplně na 3,14ču *7*
      • Ty kráso, tak sem se k tomu diskusí prolouskal, no jako hnus, opravdu hnus "prej že rejže"...
        Raději už zde recenze číst nebudu vůbec. Jako informační web fajn, podcasty když je uvádí Grygar taky fajn, a proč? Protože ten jako jedinej z redakce působí že má alespoň jednu kouli...
        • No já nejdřív kroutil hlavou a zareagoval až když jsem přečetl dole ty hlášky - pravda je, že ten chudák ve skutečnosti asi za nic nemůže a dělal zřejmě co mohl *7*
          • janchor
            Puki, klid. Záměr byl, aby to dostal člověk bez nostalgickejch brejlí na nose. Ve hrách je kovanej, žádný mlíko. To by si ostatně na Grimrocku vylámal zuby, což se nestalo.
            • Redakce games bude bránit zuby nehty jeden druhého do roztrhání těla... ...čtenáře... Nechápu Vaše neustálé obhajování kolegů a polokolegů... Je to už poněkud trapné...
    • Proč Paskvilová? Náhodou v Paskvilu (ČT) byly skvělé recenze :)
      • pravda *1*
  • panove, ma ta hra nastaveni obtiznosti? tuhle featuru bohuzel vetsina nezavislych a oldschool pocinu nema... RPG mam rad, ale jak pise autor - Šesté pětiminutové pižlání zakrslého dinosaura v řadě, samozřejmě za "zběsilého obíhání v kruhu" závislého na bezchybnosti ovládání pohybu party, to už dokáže pokazit zážitek. Chci si hru uzit, a ne u ni nadavat. Naposledny mne takto vytocila treba Magica, kdy jedna nahodna rana muze znamenat fail a opakovani kusu hry od posledniho savepointu (nemluve o stupidnich videich, ktere ne vzdy sly preskocit)
    • recenzentova kvalifikace pro tuto hru byla csko, tak prosim nereste ze neni schopen zabit moba jinak nez ak47.
    • Má, easy, normal, hard a ,jak píše autor, je zde možnost zaškrtnout si old school mode, který vypne mapu ve hře
  • Alex81
    Oblibeny sport, recenzovani recenze. A sestovani kadroveho posudku na recenzenta.
    • Prozradil ses, komouši... *12*
  • Pekne dilko, jenom skoda, ze autori nezvolili radsi tahove souboje treba ve stylu Wizardry VII, ktere jsou opravdu takticke. Akcni provedeni v ramci krokovaciho engine se mi zda ponekud nestastne.
    • Neviem, prečo uprednostňuješ ťahove suboje, ja viem že vo Wizardri boli take, a niektori ludia boli z toho paf, tak ako počkaaaj panak, uvarim si kavu, rozmyslim si a potom ťa seknem, ale v Dungeon master 1,2 a kope inych boli suboje akčne a je to INA kava...musiš sa hybať a podať na klavesnici vykon, aby si prežil a tomu vravim hra...nech je pekne všetko v realnom čase.
  • Může mi někdo poradit?...hru nainstaluji, a hlasí mi to chyba nějaké dll knihovny....když jsem to sehnal doplnil do windows nepomohlo to a hra se beztak nespustila...Mám WIN7 64...může to být tím ??....děkuji
    • Ahoj, myslím že tím to není, rozhodně se ale nemůže vyloučit, že ne všechny hry pojedou na 64 bitech, já osobně mám ty samé windowsi čerstvě nainstalované a psalo mi to podobné věci, ale už mi to jede. Nemůžeš napsat co ti přesně to teďka píše? Nebo se to jen nespouští?
  • Veskoslav
    Mám počmáraných 10 papírů a jsem teprve ve 4. patře. Občas mi přijde, že kreslím úplně něco jiného než je ve hře:-D
    • Taky jsem ve 4 patře :) Nejhorší bylo první patro bez kompasu. Vůbec jsem nevěděl, kde je sever, jih, kde jsem začal a na jakou stranu vlastně jdu. Chodby jsem měl zakreslené úplně jiným směrem :D S kompasem je to v celkem v pohodě. Trochu mě štve, že nevím, kde přesně začít zakreslovat, často mi nevyjdou čtverečky a musím to celý překreslovat někam, kde se mi to vejde :/
    • Keyz
      To by možná stálo za založení ta dokumentace kterou máš *3* Za 30 let to někomu ukážeš a bude čumět.
      -Každopádně skvěla hra která kde konečně využívám vše co najdu a kde mají ty poznámky na papír anebo do mapy smysl.
  • Boha jeho..8 z 10 možných takovýhle ptákovině,jen díky tomu,že je to jakási předělávka starých klasik a zároveň nostalgiscká vzpomínka..nemám vůbec nic proti takovéto hře,či hrám podobným,naopak budu rád,když se jich bude ukazovat co nejvíce,ale nemohu absolutně souhlasit s hodnocením..at se na mě pan recenzent nezlobí,ale 8 z 10 dostávají moderní špičkové hry u kterých absolutní hodnocení sráží jen malá reklama,či drobné technické nedostatky..Byl bych rád,kdybyste se nad tímto zamysleli a bud změnili systém hodnocení,či pro takovéto hry vytvořili zvláštní kategorii..
    • vždyť ma pravdu
    • Cahir
      "Byl bych rád,kdybyste se nad tímto zamysleli a bud změnili systém hodnocení,či pro takovéto hry vytvořili zvláštní kategorii.." - To seš moc skromnej. Já myslím, že by z tebe měli rovnou udělat šéfredaktora a ještě se ti omluvit.
    • Boha jeho shitty troll 0/10 aint even mad bro *16*
      CowaDoody is much better am I rite bro?!!1!!
      P.S. Zkus si příště tu recenzi vážně přečíst a ne se jen dívat na čísla
      P.S.S. U r faget
    • Mily Trole, ja se u tohoto "beckoveho" titulu budu bavit mnohem vice, nez u "ackoveho" Dragon Age (abych se alespon drzel rpg, jinak si tam dosad cokoli). Hra stoji v predprodeji 11USD a lide me podobni se u ni vyradi mnohem vice, nez u "ackovych" titulu za 50EUR. Tecka, uz ho nekrmte
  • BoB.2
    OOOOOOoooooo....... na tohle se moc těším, zahraju si to možna i bez češtiny. *5*
    • smejki
      jen tak FYI - hra nepodporuje diakritiku (ve jménech, poznámkách)
      • ucho
        to není problém dodělat, prakticky pouze záležitost fontu...
        • smejki
          ona nepodporuje český layout
      • zvlastni, kdyz vezmu v potaz, ze je to finska hra (finstina tech paznaku par ma) :)
    • Phillios191
      No nejspíš budeš muset, pač poslední dobou to je s češtinama na háku :)
      • Navic podle vyjadreni vyvojare nejsou texty ve umistene v uplne nejpristupnejsi podobe. Mozna to prepracuji, mozna ne. Priority maji jinde :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší