Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eye Of The Beholder
    • mozno ho zmoduju, som na to zvedavy
  • docela by ma zaujimalo aj kedy vyde slubovana verza na IOS. Aspon niekde som teda cital ze slubili aj port na iZariadenia.
    • Já čekám na verzi pro mac. Momentálně musím žhavit Wokna, abych si to zahrál. Pruda.
      • ked sa lubis hrat tak si si mal kupit win PC
        • Hraju rekreačně. Občas si dám adventuru nebo RPG, takže ty Wokna zase tak často nepouštím.
  • zatim jsem jen ve 4. patre, škoda že kvuli omezenosti enginu jsou všechny hadanky jen variace na teleport/naslapne platne/spinace na stene. Kdyby to bylo na enginu skyrimu, to by bylo neco a umoznilo by to udelat take lepší a variabilnejší hadanky.
    Ale je fajn že konečne nekdo udelal hru a nehledel pri tom jen na mainstream. Libi se mi ze sem v 4 patre a zatim mam jen obycejny mec, kozene brneni. Kdyby to byl skyrim tak už po dvou hodinach hrani bych mel zlaty brneni s diamantama.
    take to ma hodne hustou atmosferu
    • tvl to je wůl :D (i zvířata jako wúl jsou zde cenzorována? děláte si ze mě vy zmr*i pr*el?)
      • P.S. a odkaz pro smejkale - až to budeš mazat tak nezapomen zmazat taky toho wola nademnou ktery me urazil jako prvni
        • ty chudáčku máš mindráky že si byl nechtěnej nebo co? :D každej tě urází viď? :)
      • hele ty jeden vyj3banej kkote proč me urážíš? kdybys mi tohle rekl v realu tak te zabiju a pujdu sedet. zatim jsem nenarazil na hadanku ktera by nebyla variaci na to same tema a je to proto že je ta hra technicky omezena.
        a jeste jsem si dovolil napsat ze se mi libi ze tam nejsou rychle k dostani ultra predmety. kdyz se ti na tom neco nelibi napiš argumenty nebo chod do p.če
        • Podle reakce, koukam ze mel pravdu... *1*
        • vubec netušíš co to je engine, v tom enginu by šlo udělat mnohem vic veci, prakticky neomezeně, to že je to jen na variace spinaču, tlačitek, portalu atd, je jen vec a nazor vývojáře víš? omezenej seš ty, ale mentálně :)
    • Víš ty vůbec, co je to engine?
      • s3ru ti na engine kkte nebudu se tu stebou tahat o slovička jestli jsi nepochopil pointu toho prispevku tak jsi kkt
        • Ty jsi teda exemplář.:D
    • Vydrz, to prijde ... spodni patra te proveri a az budes hledat vchod do Vaultu, tak pochopis zac je toho loket :))
  • MickTheMage
    Ze DVD krabicka...pche! ;)
    • No jo.. uka tu svoju.
      • MickTheMage
        Mrk na blog: http://mickthemage.blogspot.com/2012/04/legend-of-grimrock.html :)
        • MrSanta
          Pěkná krabka, vlastní práce, nebo je to někde na GOGu? Co vím, tak tam bývali nádherné obaly na krabičky, ale když jsem to nedávno hledal, tak jsem neuspěl.
          • MickTheMage
            Vlastna praca, mam rad vlastnu pracu :)

Inak DVD obaly uzivatelov su tam stale, len mam taky pocit, ze v poslednej dobe nepribudaju nove.
        • Hezká sbírka krokovacích dungeonů *14* *9* *9*
        • Pokud je to opravdu tvoje, tak palec nahoru! :)
  • prosim, vysvetli mi nekdo tuhle slovni kreaci?
    Velmi zábavná vzpomínka na klasické krokovací dungeony jménem Legend of Grimrock se nám opravdu líbila .... Nelíbila se zjevně jen nám, protože ...
    • Hairy_Ass
      Vždyť je to úplně prosté. Ty snad taky neříkáš!, zda někdo nechce! jít na pivo? (Třeba). V češtině to tak chodí.
      • Jenže to je otázka, ne oznamovací věta.
        • Hairy_Ass
          A? Můžu vesele napsat třeba tohle: Nebyl jsem jen na poště, ale i v obchodě.

Zápor tam taky neznamená, že jsem na té poště nebyl.

Jinak hádat se tady o češtině..... *7*
          • Jasný když tam dopíšeš ale i blabla, tak to je správně. Ale formulace: Hra se nám líbila. Nelíbila se zjevně jen nám, protože se hra zaplatila, je prostě divná.
            • Neni, formulace je to naprosto normalni... mozna by to chtelo vice cist... myslim knihy... takove ty papirove veci, co vypadaji jako krabicky na dvdcka ale maji ruzne velikosti...
      • miker17
        taky nechápu co na tom nedokáží pochopit......
    • smejki
      nelíbila se zjevně jen nám = líbila se zjevně nejen nám
      czech, learn it, man
      • To ze to cestina umoznuje snad ale neznamena ze to musim delat co nejkomplikovanej.
        Matematickej vyraz taky muzes napsat x = 0 a nebo x = 2 - 2. A btw tuhle formulaci sem opravdu jeste nikdy v zivote neslysel
        • No uz tomu zacinam lip rozumnet, stejne je to ale hodne krkolomna formulace
          • smejki
            je, o tom se nepřu.
      • Česky to sice je, ale z té věty chápu, že se jim hra nelíbila.
        BTW napsat někomu anglicky, ať se naučí česky, je na ranu.
        • smejki
          memes, learn them, ***!
        • Tak to chápeš blbě. Ta formulace v článku je naprosto normální.
    • moznaa ucitelka cestiny? a to som slovák...
  • ja mam za sebou 1/3 hry a zatim vsechny hadanky ve hre byly variaci na to same a nevynechal jsem žadnou. porad jen teleport, spinac ve stene, naslapna plosina atd. Kdyby se autori obtezovali vymodelovat i neco jineho nez porad ten samy spínač nebo šutr, tak by mohli udelat ty hadanky vic pestrejší. ale asi se tady ta hra nesmi kritizovat.
    • Veskoslav
      Udělej, kdo ti brání. A kecáš ohledně hádanek. Nebo třeba to, jak jsi dával tří louče na sloup je normální? Nebo vstup beze zbraní je taky normální? Ale každý si kritiku najde, že?
      • hezky spoiler pro ty kteri to ješte nehrali, gratuluju. sem se asi opravdu nevyplati chodit...
        • Příjde ti těch červených písmenek málo? Že sis to přečetl?
        • Veskoslav
          Možná proto používám Spoiler. Není to umožněno pro srandu.
  • Trol.diskuzni
    "Nelíbila se zjevně jen nám, protože se vývoj zaplatil..."

Trochu nešťastně formulováno... Podívám se, kdo psal článek, tuším, že pan Smutný... ááá, je tomu tak, už jsme doma! *3*
    • 13_11
      Že to leckomu přijde matoucí, chápu (s ohledem na jiné jazyky, převážně germánské), ale tak čeština je kouzelná řeč, v níž se běžně používají i takové „dvojité zápory“ –– věc týkající se „čistě“ slovanských jazyků. Tam, kde se takzvaně anuluje, se u nás zápor takzvaně stupňuje. A je to naprosto v pořádku, takže v tom nehledejte logiku, ale cit.
      • Ja som neni tu *1*
      • Joke měsíce, tohle moudro je scestné protože dvojitý zápor je z matematického hlediska vždy klad, to je sice možné, ale v téhle větě je zápor jen jeden takže, mínus bude vždy mínus, a nějakej anulus s tim nema co dělat. howk.
        • Je treba si precist i vetu predchozi a pak to neni takovy problem... Jinak je tenhle slovni obrat naprosto v poradku a celkem bezne se pouziva... ne sice v bezne reci, ale prave v tisku ci recenzich je relativne casty...
          • Je to zcela nesprávně použité slovní spojení. Význam celého vyjádření dostává na frak. Čili slohově blábol, prakticky v pořádku.
        • smejki
          Čeština zná anihilaci dvojitého záporu, ale jen v některých vazbách. Taky jsem se s tím nikdy moc nesžil (ha! tady ho máš), ale takový náš jazyk už jednou je. Matiku do toho netahej.
  • jindra.veliky
    Nelíbila se zjevně jen nám, protože se vývoj několikanásobně zaplatil a budoucnost studia Almost Human tak určitě není ohrožena.

?? *8*
    • kdybys chodil do školy, stejně jako většina lidí tady věděl bys, že z hlediska češtiny je to naprosto v pořádku. Chtělo by to míň hulit.
      • ty prde kdybys mel IQ vyšší než 75 tak pochopíš že ta veta je uplne nahovn0
        • Hairy_Ass
          Ty budeš mít IQ asi až moc vysoký, když tak čtu tu tvou větu. *3*
        • Veskoslav
          Jako ty.
    • Hairy_Ass
      Vždyť je to v češtině úplně prosté. To je stejné, jako když se někoho ptáš, jestli s tebou (ne)půjde na pivo. Děláš, jako kdybys na to nikdy nenarazil (i když v dnešní době, kdy nikdo nečte, bych se ani nedivil).
      • Vitekb
        Nebo už se nechodí na pivo. *2*
      • Inquisitor
        Na tom jde vidět jak četba chybí. V řeči to určitě používají běžně, ale napsané jim to nedává smysl. To by mě ani nenapadlo že to někomu může přijít divný:)
    • tomu rozumi jen autor a par vyvoleny, nam ostatnim nezbude, nez se divit co to k sakru ma znamenat :)
  • tak jsem to stahnul a tam nejsou zadne samopaly ani tanky! TAKOVA HOVADINA! Jak se to muze nekomu libit. Jdu hrat BF3 *5*
    • rami.cz
      Typicka mladsi generace :)
      • JohnyTheZik
        ani ne :).. jen troll.. (bratranec u me hral Legend of Grimrock a ta hra ho velmi prijemne prekvapila)
    • Trapná snaha o flame *16*
      • Kinet1c
        yep

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit