-
mam nejakou sanci hru sehnat, pokud nechci platit pres kartu? tzn. krabici nebo klidne neco jako platba pres sms?
-
-
Muzes platit pres paypal a na to kartu nepotrebujes: http://spokojeny.blogspot.com/2011/08/paypal-neb-bezpecne-platby-pres.html
-
nevim jestli to ma krabici ale na steamu se da platit tusim i bankovnim prevodem
-
-
to sem netusil. tak si precijenom asi steam ucet zalozim *4*
diky za tip *4* -
-
nebo paysafecard, koupis si kupon treba na benzince a pak akorat opises kod
-
-
-
-
Když jsem tam viděl ty pavouky tak jsem si vzpomněl jak to tam byla honička :) Šmejdi rychlí.Sranda jak skočí hráči na obličej a přes monitor je vidět ten jeho hnusnej xicht.
-
-
A ten pitomý jed k tomu:-D
-
-
4 x mage vypadá zajímavě, po dohrání si to dám znova v sestavě 4 x rogue
první řada: unarmed spec a dagger spec
druhá řada: missile weapon spec a throwing weapon spec
o rasách ještě nejsem rozhodnutý, na throwing ale rozhodně minotaura -
-
jj mozna i dva minotaury dozadu na hazeni , pokud to chapu dobre dext neni na throwing potreba a silu maji bejcci na rozdavani :P Proste za 300kc neuveritelna porce zabavy :)
-
mělo být pod kecalem
-
-
Já mám radši dungeony kde máte větší volnost pohybu (Might and Magic, Wizardry..), ale vypadá to dobře. Určitě vyzkouším.
-
Byl by zájem o nějaký návod pro hru v češtině? Ne místnost po místnosti, ale soubor hintů k jednotlivým hádankám, tedy bez jejich prozrazení.
-
-
http://www.eurogamer.cz/articles/cesky-manual-k-legend-of-grimrock
-
Slovníček do ruky a sám překládat:)Zase to nejsou kdo ví jak složité, anglicky náročné hádanky:)
-
-
Tohle není věc jazykové bariéry, ale sem tam se mi stalo, že jsem byl před hádankou ke které byla někde nápověda, třeba v podobě svitku, a já ji nenašel nebo by se nějaká nápověda ze hry dala popsat víc pochopitelněji apod.
-
-
Tak znovu di toho patra a prohledat:)To by se ti příliš ulehčil pochod:-D
-
-
-
Ne.
-
-
Jak tak čtu ty reakce v diskuzi, tak mám normálně strach se do hry vrátit. Vzhledem k hernímu zahlcení jsem jí akorát testnul, dorazil jsem do druhého patra a wipenul jsem *15*
-
Nádherná gameska. Taky dávám 100/10. Právě jsem dohrál 27 hod. píše Steam, Old-School normal. Mapu jsem nemaloval, jel jsem to po paměti. Hodně dobré rozhodnutí to bylo, teď si to dám na HARD ale s mapou. Ještě přemýšlím, že počkám na češtinu. Atmosféru mi narušovalo nahlížení do slovníku a překládání textů. Nechci přemýšlet nad překladem, ale nad gameskou. Nejde o to chápat o co v textu jde, ale perfektně rozumět. Což považuji za klíč k některým hádankám.
-
s wolfenseina som blbal snads tohto snad nebudem
-
-
Přečetl jsem si to tříkrát, ale stále jsem nepochopil, co jsi tím chtěl říct.
-
-
holt alpský skank je zřejmě dobrý matroš když z něho udělal prvotřídního šifranta
-
Můj odhad je, že z Wolfensteina blbl a doufá, že z Grimrocku nebude. Ale je to spíš odhad. *4*
-
-
Z Wolfensteina se ocividne jeste nevzpamatoval *1*
-
No já jsem zase přeložil, že u wolfsteina jsem brblal, snad u tohoto nebudu:-DAle tvá verze je pravděpodobnější:)
-
-
-
-
Koupil jsem a nevím, jestli jsem neprohloupil. Asi hraju hry kvuli příběhu, pobíhání po dungeonu a několikaminutové souboje s jediným nepřítelem asi nejsou pro mě. To radši Dark Souls. (docela protimluv ohledně toho příběhu :D)
-
-
me se to treba takhle líbí, príbeh si mužeš domyslet, proste jste parta veznu ktera se snaží prežíť. k čemu omačky okolo, stejne ve vetsine her je pribeh tuctovy a laciny
-
Tak to si prohloupil, protože ta hra je fakt nuda.
-
-
dohrál jsem 4 misi a uninstall
-
-
Tady nejsou mise, ale patra a to je podstatný rozdíl. Mise je jenom jedna. Dokončit to.
-
-
ale flustrace je stejná :D
-
-
Děkuji za pobavení. Potřeboval jsem se zasmát. *1* Zrovna jsem naštvaně vypnul Grimrock kvůli pitomé smrti, ale tenhle příspěvek mi rychle vypomohl od flustrace. *15* Až jsem si téměř pofrusal monitor.
-
-
-
-
Asi nejsem typ coby pobíhal celou hru v podzemí. Vždycky když sem hrál RPG a byl v dungeonu, tak sem se vždycky těšil jen na to až uvidím dveře či světlo. A vylezu ven do krasné krajiny s pěkně modrým nebem a hned je ten pocit lepší.:)
-
-
arx fatalis tiež nieje na povrchu a aká to bola pecka...aj ked ma mrzí že mi to nešlo dokončiť pre nejakú chybu ma to vyhadzovalo z hry pred posledným úsekom : *13*
-
-
Arx fatalis byl vubec pomerne zabugovanou hrou a co vim, malokdo ji bez navodu dohral. Ale jinak paradni hra.
-
-
No já si rád zavzpomínám na své dětské léta, kdy hry tohoto typu nebyly o obrovském otevřeném světě, ale zatuchlých a nekonečných kobkách plných nepřátel, pastí a hádanek.
-
-
Tak je to pořád ten samý dungeon. I když v katakombách z Diabla sem probíhal nespočet hodin a tam mi nevadilo, že sem v podzemí. Ono taky zaleží jak je ten titul zpracovný. Diablo je tak perfektní, že mi je uplně jedno kde se nacházím, protože tě to baví ať si kdekoliv.:) A stejně ta krajina tam nějak neoplývala přílišnou krásou spíš temnou a drsnou atmosférou. Názvy jako krvavé vřesoviště nebo pohřebiště sester mluví samo za sebe.
-
-
Jo diablo je dobrá hra, ale jeto trochů jiný žánr. Akční rpg a dungeon crawlery nejsou úplně to stejný a nedají se moc dobře porovnávat. A ještě k diablu 2 nejvíc se my tp libylo při questu taindet sun, ta tma všude kolem.
-
Diablo II je zase jiný typ RPG:) Toto můžeš srovnávat třeba se sérií Might & Magic, např. šestý díl se odehrává venku:)Ale to už nebylo ono. Navíc v té době už byla "klasická" RPG typu Diabla či Baldur´s Gate a hráči chtěli vidět své hrdiny v tom, do čeho je oblékli.
-
-
-
-
Další co nepochopil, o co téhle hře jde:)Není pro Tebe.
-
-
No jo, neni to pro decka :))))
-
-
To sem přehlídl, to bylo na mě? Až na to, že sem starší než ty, podle tvého věku v profilu. Tak váž svá slova.
-
-
-
-
Zcela rozdílné hry žánru RPG. Toto je původní typ her žnru RPG, který se smažil před 10ti a více léty. Dark Soul je zástupce akčních RPG.
-
-
Já chápu, že je to nesrovnatelné, asi taky chápu, za co jsem koupil ty mínuska.. Chtěl jsem jenom říct, že pro mě jako jinou věkovou skupinu tato hra prostě není.. Chápu, že to pro někoho může být nostalgický návrat, taky je to v pohodě hratelné, skočil jsem do toho a jel.. Ale prostě je to pro mě asi moc pomalé.. A v podstatě jsem měl pocit, že se nic neděje, neměl jsem ani žádný velký pocit zadostiučinění, když jsem něco vyluštil, když jsem někoho sundal... Prostě v mém případě byla koupě krok vedle. Docela jsem zvědavý jak se vyvrbí double fine adventure, které jsem koupil, i když mě adventury nebaví :D pořád se můžu podívat na dokument..
-
Dungeon crawlery boli akčnou odnožou rpgčiek, v podstate dnešné arpg. Porovnaj si taký dm, ktorý je celý založený na chaotickom realtime klikaní na ikonky zbraní s wizardry, kde tvoje herné rozhodnutia majú vplyv na vývoj dokonca aj v ďalšej časti.
-
-
-
zacal som nanovo a urobil som si taku aspon pre mna zaujimavu partiu,
war - lizardman(mace),
war - insectoid(unarmed),
rogue - human(assassination)(tot nic extra),
mage - minotaur (fire/ice[mozno]):)(u neho je ten willpower problem, ale len kusok, potom ono sa to celkom da no:), presiel som do tretieho levelu bez vecsich tazkosti
uvidime zatial je to celkom zabava -
-
v minule diskuzi nekdo psal ze v prubehu hry je mozne nabrat nejake nove postavy (neprozrazovat). zatim jsem to neobjevil, když na to prijdu a pokud bych rozehraval novou hru tak uz asi ne s plnou partou
-
-
nejde
-
-
ja jedu
mage - human - staff spec + air magic
mage - human - staff spec + air magic
mage - insect. - firespec
mage - insect. - icespec
velka sranda, hodne behani a extremni dmg :) zatim 8. patro a prekvapive to jde velmi lehce i na hard :) -
-
nechci ti do toho kecat ale kdyžtak si mohl dat doprvni rady insectoida, oni maji takovou vlastnost vylepšený armor
-
-
jj premejslel jsem o tom nicmene maji hrozne malo zivotu, idea je vzit staff spec na light armor a pak to cpat do air kvuli dext a evasion , druhej mag vpredu sbira lurker set kvuli evasion .
Na celou partu hmyzaku se chystam tak pri patym pruchodu :) navic mam ted dilema jestli magska parta nebo s tajnou postavou celej Grimrock solo :P -
-
jo ta tajna postava to je to, o čem jsem četl. na to se už teším, jen pri mych moznostech hrani tak 2 hodky denne to vidim dost blede *9*
-
-
-
-