Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DeDy
    Přijde ti mail, kde máš odkaz, na něj klikni a můžeš
    1. stáhnout si instalačku
    2. vygenerovat sériové číslo, které zadáš do Steamu
  • MrSanta
    Jak mám postupovat já, když jsem to předobjednal na stránkách vývojářů a dostal tak slevu taky?
  • lol slušnej spoiler
  • nechtel jsem moc spoilovat, no ted uz to je na tvym triku
  • Normalne bych s tebou souhlasil, ale tahle hra si zaslouzi zaplatit. je to MAZEC a uz se tesim na update. Davam si facku.
  • Tak dík. Příště to zkus bez spoilerů. Mělo to být překvápko.
  • Najit jeho ostatky a "ozivit" je u krystalu.
  • zaguglil jsem a nestaci projit, musis udelat i nakej quest (nebo to tricknout rucne)
  • Vitekb
    Ne, musíš hru přejít a pak můžeš hrát jen za něj místo 4 členné party.
  • Ale jo jde to.Ted za nej hraju.Ma i novy povolani aka Ranger.
  • to tezko, hra nejde bez plny party ani odstartovat
  • Protože vývojáři si ty peníze zaslouží.
  • Proc facku? Kdyby tu slevu tam dat nechteli, tak ji tam nedaj.
  • Tak o takových ultrakokotorech se ani nezmiňuju.
  • Kein
    Četl jsem, že když si dáte pouze tři postavy, tak můžete najmout v průběhu hry toho týpka co vám po dungeonu nechává ty vzkazy. Je tam někde s ním tajná lokace, že někde uvízl.
  • ja to upiratil
  • claymen
    Já chápu, že je to nesrovnatelné, asi taky chápu, za co jsem koupil ty mínuska.. Chtěl jsem jenom říct, že pro mě jako jinou věkovou skupinu tato hra prostě není.. Chápu, že to pro někoho může být nostalgický návrat, taky je to v pohodě hratelné, skočil jsem do toho a jel.. Ale prostě je to pro mě asi moc pomalé.. A v podstatě jsem měl pocit, že se nic neděje, neměl jsem ani žádný velký pocit zadostiučinění, když jsem něco vyluštil, když jsem někoho sundal... Prostě v mém případě byla koupě krok vedle. Docela jsem zvědavý jak se vyvrbí double fine adventure, které jsem koupil, i když mě adventury nebaví :D pořád se můžu podívat na dokument..
  • Každej kdo to koupil se slevou, by si měl dát facku. Já už sem si ji dal.
  • janchor
    Všichni (zvlášť ti z posledních pater) tam rozhodně nejsou.
  • DeDy
    Nádherná gameska. Taky dávám 100/10. Právě jsem dohrál 27 hod. píše Steam, Old-School normal. Mapu jsem nemaloval, jel jsem to po paměti. Hodně dobré rozhodnutí to bylo, teď si to dám na HARD ale s mapou. Ještě přemýšlím, že počkám na češtinu. Atmosféru mi narušovalo nahlížení do slovníku a překládání textů. Nechci přemýšlet nad překladem, ale nad gameskou. Nejde o to chápat o co v textu jde, ale perfektně rozumět. Což považuji za klíč k některým hádankám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit