Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo ta tajna postava to je to, o čem jsem četl. na to se už teším, jen pri mych moznostech hrani tak 2 hodky denne to vidim dost blede *9*
  • Jo a jěště dodávám, že jsem si hru koupil. Platil jsem přímo tvůrcům, 240,-. Bylo to s 20% slevou *1* To je ZADARMO, za tuhle nádheru *5*
  • Tahle hra, to je bomba, bomba, bomba. Je to skvost! Kdyby to šlo, dám jí 100 bodů z 10ti *1* . Kam se na ni hrabou hry jako BF3, CoD (ten poslední), Crysis 2. To je drahá sranda, no sranda, to je moc silný slovo. Ty hry jsou drahý, nekvalitní a stojí za vyliž pr.el. Tohle je HRA, "paní" hra. Je mi 30 s LoG si zavzpomínám na starý dobrý kvalitní Dungeon Master a jemu podobným. Jsem old-schoolový hráč a tahle hra se na dlouhu stane mojí modlou *5*
  • nejde
  • Pred 15timi rokmi som ma 25, takže ANO stale sa citim na 17. *1* *2*
  • jj mozna i dva minotaury dozadu na hazeni , pokud to chapu dobre dext neni na throwing potreba a silu maji bejcci na rozdavani :P Proste za 300kc neuveritelna porce zabavy :)
  • jj premejslel jsem o tom nicmene maji hrozne malo zivotu, idea je vzit staff spec na light armor a pak to cpat do air kvuli dext a evasion , druhej mag vpredu sbira lurker set kvuli evasion .
    Na celou partu hmyzaku se chystam tak pri patym pruchodu :) navic mam ted dilema jestli magska parta nebo s tajnou postavou celej Grimrock solo :P
  • DeDy
    Jako dítě se cítím stále. Jen při hraní Grimrocku si připomínám náctiletou dobu.
  • mělo být pod kecalem
  • 4 x mage vypadá zajímavě, po dohrání si to dám znova v sestavě 4 x rogue
    první řada: unarmed spec a dagger spec
    druhá řada: missile weapon spec a throwing weapon spec

o rasách ještě nejsem rozhodnutý, na throwing ale rozhodně minotaura
  • v minule diskuzi nekdo psal ze v prubehu hry je mozne nabrat nejake nove postavy (neprozrazovat). zatim jsem to neobjevil, když na to prijdu a pokud bych rozehraval novou hru tak uz asi ne s plnou partou
  • nechci ti do toho kecat ale kdyžtak si mohl dat doprvni rady insectoida, oni maji takovou vlastnost vylepšený armor
  • ja jedu
    mage - human - staff spec + air magic
    mage - human - staff spec + air magic
    mage - insect. - firespec
    mage - insect. - icespec

velka sranda, hodne behani a extremni dmg :) zatim 8. patro a prekvapive to jde velmi lehce i na hard :)
  • Kinet1c
    zacal som nanovo a urobil som si taku aspon pre mna zaujimavu partiu,
    war - lizardman(mace),
    war - insectoid(unarmed),
    rogue - human(assassination)(tot nic extra),
    mage - minotaur (fire/ice[mozno]):)(u neho je ten willpower problem, ale len kusok, potom ono sa to celkom da no:), presiel som do tretieho levelu bez vecsich tazkosti
    uvidime zatial je to celkom zabava
  • Taky se při hraní cítíte jako děti před 15 - 20 lety ? *14*
  • nebo paysafecard, koupis si kupon treba na benzince a pak akorat opises kod
  • Muzes platit pres paypal a na to kartu nepotrebujes: http://spokojeny.blogspot.com/2011/08/paypal-neb-bezpecne-platby-pres.html
  • to sem netusil. tak si precijenom asi steam ucet zalozim *4*
    diky za tip *4*
  • nevim jestli to ma krabici ale na steamu se da platit tusim i bankovnim prevodem
  • mam nejakou sanci hru sehnat, pokud nechci platit pres kartu? tzn. krabici nebo klidne neco jako platba pres sms?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit