-
Jo, je pravda, že je lepší mít dva mágy. Doposudmi rogue nic moc extra damage s crossbowem nedává a házet bomby může každý.
-
Máš "like" a neptej se za co :-D
-
Jak tak čtu ty reakce v diskuzi, tak mám normálně strach se do hry vrátit. Vzhledem k hernímu zahlcení jsem jí akorát testnul, dorazil jsem do druhého patra a wipenul jsem *15*
-
to je nejaky hlavolam? ja to ješte nerozluštil ale delam na tom *1*
-
Druha pulka hry nebo posledni tretina je jenom o nepratelich.
-
Můj rogue má luk, tak snad s ním časem něco předvede.
-
cool story, bež se pochválit mamince a šup zpet do wowka (protection warr lol)
-
Proč se všichni tvari jako by šlo o neco nového? Tahle hra je jakoby nekdo vybral všechny dungeony treba ze Skyrimu a udelal z nich samostatnou hru. V dungeonech ve Skyrimu byli taky hadanky. Tenhle žanr neni mrtev, jen to proste nekdo vydal v koncentrovane podobě.
-
Dohráno na Hard a OldSchool Mode. Setup protection war,evasion melee rogue,ice mage,earth mage. Zákys na jediné "hádance". Final boss sám o sobě nebyl problém, ale ten trash okolo mě vytáčel *3* Velmi příjemná herní změna v této době.
-
Ale...zas tak moc se nestalo ne? Nepřátelé je to nejmenší na té hře...
-
s takovou sestavou jsem to dohral, ale ten rogue je takovej divnej, asi je lepsi mit war/war/mage/mage, a oba se zmrazovanim
-
S půlhodinkou denně to nedohraješ nikdy. Já jsem level 6 hrál celý den a ještě na druhý den ráno dohrával abych všechno prolezl :-)) a to hraju s mapou...
-
Dungeon crawlery boli akčnou odnožou rpgčiek, v podstate dnešné arpg. Porovnaj si taký dm, ktorý je celý založený na chaotickom realtime klikaní na ikonky zbraní s wizardry, kde tvoje herné rozhodnutia majú vplyv na vývoj dokonca aj v ďalšej časti.
-
jsem v 7lvl se stejnou sestavou a od 6lvl to začíná to být dost ošklivé. Jinak 6lvl je větší než se zdá...hóodně větší :-)
-
diky autore za vyspoilovani všech nepratel a druhu lokaci kteri se ve hre daji potkat *9* takhle už vim jake nepratele potkam na nejnižších patrech a jak tam prostredi bude vypadat, bravo *11*
-
Konečně pořádnější recenze, ta psaná stála dost za vyliž p**el. ;-) Nic moc jsem se zní nedozvěděl, jen to, že má autor problém s ovládáním.
-
Celou dobu, co jsem čekal na datum vydání, jsem měl strach o dvě věci: o nízkou obtížnost (hlavně hádanek) a o možný stereotyp. Jsem rád, že jsem se bál zbytečně.
EDIT: War/War/Mage/Rogue - 4. patro -
Tak znovu di toho patra a prohledat:)To by se ti příliš ulehčil pochod:-D
-
Tohle není věc jazykové bariéry, ale sem tam se mi stalo, že jsem byl před hádankou ke které byla někde nápověda, třeba v podobě svitku, a já ji nenašel nebo by se nějaká nápověda ze hry dala popsat víc pochopitelněji apod.
-
Slovníček do ruky a sám překládat:)Zase to nejsou kdo ví jak složité, anglicky náročné hádanky:)