-
Ne.
-
Pokud diskuzní trol, tak to děláš debilně, pokud to myslíš vážně, tak jsi (dosaď si jakoukoliv nadávku)
-
Koukam, tahle hra zamotala par lidem hlavu takovym zpusobem, ze uz nejsou ani schopni napsat srozumitelny prispevek. *4*
-
...som tu od toho, aby ma chápal kdejaký @tiscali.cz? To musí byť smiešne aj tebe, ni?
-
Byl by zájem o nějaký návod pro hru v češtině? Ne místnost po místnosti, ale soubor hintů k jednotlivým hádankám, tedy bez jejich prozrazení.
-
A co jako? Nepochopil jsem smysl tvého příspěvku.....
-
Prečo Games.cz kej sce furt games.tiscali.cz? Sa niekam cisnete? Po recenzii na Witcher EE /9/10/ to vidno, ale ešte existujú cz/sk stránky, kde tomu dali 10/10.
-
To sem přehlídl, to bylo na mě? Až na to, že sem starší než ty, podle tvého věku v profilu. Tak váž svá slova.
-
dnes som to dokoncil a da sa to uhrat aj ked skilly rozdelis aj do viac kategorii, len ako 2, ale asi je lepsie sa specializovat ako nie :), trvalo my to skoro 21h, nasiel som 5 artefaktov zo 7, 10/10 iron doors, a 59/71 secret, nie je to naj, ale uz planujem druhu partiu :), a ocakavam, hlavne od ludi naokolo, nejake to dobrodruzstvo, ja by som nieco urobil tiez neskor, ale nejak na to nie som v morrowinde som zacal editorom robit, obrovsky ostrov, dokoncil som povrch, dokoncil som miesto kde bude mesto, take vecsie, urobil som pristav, tzn dokoncil, ked som zacal budovy, uz ma to nebavylo sa stym babrat, takze asi ani toto nebude pre mna, necham to na inych, takych co maju fantaziu pestrejsiu ako ja, dufam teda ze ich bude hodne
-
Já mám u mága louči, protože nikdo jiný nemá volné ruce. Vepředu war štít a kopí, druhý štít a meč, vzadu "Darebák" a vrhací nože (nádobky s jedem či zápalné) a kameny.
-
Bez kompasu mapu neuděláš. Tedy uděláš, ale špatně. Můj mág ho má neustále v ruce, takže na něj vidím furt.
-
A ten pitomý jed k tomu:-D
-
Když jsem tam viděl ty pavouky tak jsem si vzpomněl jak to tam byla honička :) Šmejdi rychlí.Sranda jak skočí hráči na obličej a přes monitor je vidět ten jeho hnusnej xicht.
-
Dlouhá a kvalitní za zhruba 300 Kč to jsem již dlouho nezažil :)
-
No já jsem zase přeložil, že u wolfsteina jsem brblal, snad u tohoto nebudu:-DAle tvá verze je pravděpodobnější:)
-
No uvažoval jsem nad tím, že bych poprosíl. Ale nbudu srab. Pojedu znova:-D (Jo kompas mě tolikrát už zahránil:))
-
Můj odhad je, že z Wolfensteina blbl a doufá, že z Grimrocku nebude. Ale je to spíš odhad. *4*
-
Děkuji za pobavení. Potřeboval jsem se zasmát. *1* Zrovna jsem naštvaně vypnul Grimrock kvůli pitomé smrti, ale tenhle příspěvek mi rychle vypomohl od flustrace. *15* Až jsem si téměř pofrusal monitor.
-
Já mám, chceš scan? :) Používej kompas a nestane se ti to.
-
Jo diablo je dobrá hra, ale jeto trochů jiný žánr. Akční rpg a dungeon crawlery nejsou úplně to stejný a nedají se moc dobře porovnávat. A ještě k diablu 2 nejvíc se my tp libylo při questu taindet sun, ta tma všude kolem.